Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidesss..dn lew...ksenera to framerate drop..ta slowdowns...ta souksa moupes...ALLA...dn tithete kan thema sigkrisis me fifa08...ti n leme twra...osoi paizoun fifa mallon dn exoun paiksei pote mpala stin zwi tous...i apla theloun na paizoun podosfairakia tipou cs...PES ftw k ayti tin xronia...k as einai sakatemeno.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια τι γινεται τελικα με το pes ? Το εχω αγορασει και περιμενω αυριο μεθαυριο και το ps3. Τι ακριβως ειναι τα framedrops. Μπορει να εξηγησει κανεις απλα?

Δεν σου έχει τύχει να τρέξεις ένα game που δεν το σηκώνει το pc σου με αποτέλεσμα να σου πηγαίνει η εικόνα σπαστά? Ε, αυτό το πρόβλημα έχει και το pes :mrgreen:

Δημοσ.

Σε 360 πάντως μέχρι τώρα με ΠΟΛΛΕΣ ώρες παιχνιδιού δεν μου έχει κάτσει framedrop... το μόνο bug που τσέκαρα και πέθανα στο γέλιο ήταν ο giggs ο οποίος μπλέχτηκε στα δίχτυα και ήταν για κάνα 10λεπτο εκτός παιχνιδιού.. Υπάρχει και σωσμένο replay φυσικά... πολύ γέλιο λέμε...

Α και ακόμα σε κάτι πανηγυσισμούς κάτι πόδια που μπαίνουν μέσα στην πινακίδα όταν πατάει ο παίκτης επάνω και διάφορες τέτοιες φίφες που κατα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα...

Το παιχνίδι σαν παιχνίδι είναι μια χαρά ικανοποιητικό και αρκετά καλύτερο απο το φίφα στο οποίο είχα δώσει αρκετές μέρες ευκαιρία αλλα δεν με έπεισε...

Δημοσ.
re paidesss..dn lew...ksenera to framerate drop..ta slowdowns...ta souksa moupes...ALLA...dn tithete kan thema sigkrisis me fifa08...ti n leme twra...osoi paizoun fifa mallon dn exoun paiksei pote mpala stin zwi tous...i apla theloun na paizoun podosfairakia tipou cs...PES ftw k ayti tin xronia...k as einai sakatemeno.

Εισαι τοσο απολυτος και ας μη ξερεις τι σου γινεται!Οσοι παραδεχονται το

fifa φετος, πιστευω πως ξερουν απο μπαλα!

Τι πραγμα κι αυτο εδω μεσα....Μπαινει ο καθενας και πεταει την μαλακια

του για να την διαβασουν οι υπολοιποι!Επιχειρηματα γι αυτο που ισχυριζεσαι,

εχεις?Δε νομιζω....

Τα χουμε αναλυσει τοσο καιρο ολοι μας εδω μεσα, εχουμε βγαλει

αντικειμενικες αποψεις(οι πιο πολλες) και ερχεσαι εσυ να μας το παιξεις μαγκας

που ξερεις και απο μπαλα!!!Rχι% ξερεις....

Δημοσ.
Δεν σου έχει τύχει να τρέξεις ένα game που δεν το σηκώνει το pc σου με αποτέλεσμα να σου πηγαίνει η εικόνα σπαστά? Ε, αυτό το πρόβλημα έχει και το pes :mrgreen:
δεν ξερω αν το προσεξατε τo pes για να παιξει στο ps3 χωρις framesdrop θλει 720p αναλυση
Δημοσ.
Εισαι τοσο απολυτος και ας μη ξερεις τι σου γινεται!Οσοι παραδεχονται το

fifa φετος, πιστευω πως ξερουν απο μπαλα!

Τι πραγμα κι αυτο εδω μεσα....Μπαινει ο καθενας και πεταει την μαλακια

του για να την διαβασουν οι υπολοιποι!Επιχειρηματα γι αυτο που ισχυριζεσαι,

εχεις?Δε νομιζω....

Τα χουμε αναλυσει τοσο καιρο ολοι μας εδω μεσα, εχουμε βγαλει

αντικειμενικες αποψεις(οι πιο πολλες) και ερχεσαι εσυ να μας το παιξεις μαγκας

που ξερεις και απο μπαλα!!!Rχι% ξερεις....

Καταρχην εγω δν χρησιμοποιησα τετοιου τυπου εκφρασεις...αν εσυ γουσταρεις να μιλας ετσι...μιλα...αλλα να ξερεις οτι κ δικιο να εχεις κανενας δν θα σε παρει στα σοβαρα...κ αυτο ισχυει οχι μονο εδω μεσα αλλα γενικοτερα....τωρα οσον αφορα για τα games...εγω λεω προσωπικη γνωμη κ δν ειναι υποχρεωμενος κανενας να κατσει να με διαβασει...αν θες προσπερνα το post...specially τυποι σαν κ σενα δν θα με νοιαζε κ καθολου σημασια να μην μου διναν...καλυτερα για μενα!!!!so...εγω ετσι την βλεπω την φαση με τα 2 games κ λεω την γνωμη μ..κ πιστεψε με...μακαρι το fifa να ηταν 1.000 φορες καλυτερο απο pes...αλλα δυστηχως...is a pill os Sh*#T...Κ μην αρπαζεσε τοσο πολυ...καταλαβαινω...δευτερα ειναι...νευρακια..αλλα coolare λιγο...ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!.

Δημοσ.
Απλα ΓΕΛΑΜΕ..(with u always)

Sorry που μιλησα λιγο ασχημα!Αλλα ρε αγορι, εσενα δεν θα παρουν στα

σοβαρα με αυτα που λες....

Δημοσ.

zise sto oneiro sou filarako....

To FIFA08 NG den siggrinete me tpt

Δημοσ.
Sorry που μιλησα λιγο ασχημα!Αλλα ρε αγορι, εσενα δεν θα παρουν στα

σοβαρα με αυτα που λες....

Its OK With Me....μπορει να πειραζει αμα εισαι ακραιος...αλλα αυτη ειναι η γνωμη μ...τεσπα δν εγινε κ κατι...ολοι οσοι ειναι εδω μεσα θελουν να παιζουν καλα ποδοσφαιρακια...απλα εγω λεω ποια κατα την γνωμη μ ειναι το καλυτερο...παντως δν νομιζω οτι το φιφα μπορει να με κρατησει εμενα κ αλλους 7...16 ωρες ξυπνιους κ να παιζουμε LEAGUE....εμενα παντα..ΟΧΙ:devil:

Δημοσ.

Kala re eiste sobaroi?Thn palevete edw mesa?Lete ston allo oti den tou kobei epeidh eipe th gnwmh tou me ton pleon omorfo ki eugeniko tropo?Eiste kala?PWs thn exete dei re?Re moderators tha ksypnhsete na kanete th douleia sas?Pws katanthse etsi to insomnia re...

Δημοσ.
Kala re eiste sobaroi?Thn palevete edw mesa?Lete ston allo oti den tou kobei epeidh eipe th gnwmh tou me ton pleon omorfo ki eugeniko tropo?Eiste kala?PWs thn exete dei re?Re moderators tha ksypnhsete na kanete th douleia sas?Pws katanthse etsi to insomnia re...

+100000!!!

ελεος πια με τα διαδικτυακα μαγκακια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...