Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια ειδατε κανενα update Που να διορθωνει τιποτα απο το pes2008 για ps3 ? ? ? γιατι περιμενατε το we2008 να εiχε καπoiα διαφορα ? ? ?

αμα δεν ειχε framedrops kai slowdown το we2008 θα ειχαν βρει και που εχουν κανει λαθος στην κωδικοποιηση αρα θα ειχαμε και εμεις ενα ωραιοτατο διορθωτικο update πριν καν κυκλοφορησει το we2008.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ . . .ΥΠΟΜΟΝΗ

Δημοσ.

Αργει το Pes 2009? Δεν ειμαι απαισιοδοξος αλλα νομιζω οτι το patch θα βγει σε ενα χρονο και θα πληρωσουμε και αλλο 70ευρο!!! ( και παλι δεν ειναι 100% σιγουρο οτι ολα θα πανε καλα)

Δημοσ.

Καλυτερα θα ητανε να μην το βγαζανε καθολου φετος και να καθοντουσαν να το φτιαχνανε απο πιο αρχικο σταδιο ωστε του χρονου να βγαζανε ενα απαιχτο ποδοσφαιρακι ανταξιο της δυναμης των νεων κονσολων.Αν δεν το καταλαβουνε αυτο και πανε παλι στα ιδια,θα κοιταξουνε του χρονου να φτιαξουνε τα bugs του 08 και να το βελτιωσουνε και θα δουμε αλλη μια φορα τα ιδια.τους μαθαμε τοσα χρονια τωρα...Η δηλωση που περιμενω εγω ειναι: παμε να το φτιαξουμε απο την αρχη.Ξεφτισε πια, τοσα χρονια

Δημοσ.

h monh lysh gia na mh xasei to paixnidi i konami einai na to ksekinisei apthn arxh..oso kathete k gemizei to game balomata douleia de ginete..einai fanero pleon..an fysika boroun..sto finale an de boroun h den exoun to prosopiko gia na to kanoun multiplatform as to kanoun kapou exclusive k na ta dosoun ola..

Δημοσ.

Αυτή η συνέντευξη ειναι στην ουσια η παραδοχή της ηττας τους από το φιφα08 για φέτος...

Κρίμα. Σαν φανατικός proakias δηλώνω απογοηητευμένος και αγανακτησμένος από την Κονάμι!

Με βλέπω φέτος να μην παίζω προ για πρώτη φορά μετα από 11 χρόνια περιπου συνεχόμενου λιωσίματος...Είτε θα παίξω το pro2008 του ps2 που είναι κανονική version τουλάχιστον, όσο πισωγύρισμα και αν είναι αυτό...

Ότι και να πω είναι λίγο seabass. Μέχρι και το φίφα σε πέρασε φέτος κατάντια...

Δημοσ.

ayta pou leei o japan na tou poun oti edo sto ellada tha ton epernan me tis petres...an pisteyei oti tha borouse na to katrhisterhsei sto ps3 gia na vgalei kati kalhtero as to apodeiknyeie sto WE! eixe xrono as to kathisterouse k as ekane to WE sosta....as afhsei tis malakies..to phgame pali sto ps3 k prasina aloga...as mh to evgaze katholou h na to kane exclusive pali sto x360..xesthkame..as paizame sosto pro...opos paizoume sosto basket me to 2k..gia mena podosfairaki den yparxei fetos..

Δημοσ.

Υπάρχει φίλε μου...

Pro2008 ps2 version (το παίζω ήδη και ευχάριστα στο ps3 μου)...

Μιλάμε για την πιο πλήρη έκδοση όλων των εποχών, με κλάσεις καλύτερο και κλασικό gameplay από τα nextgen pro! Χάνει μόνο σε γραφικά, αλλά ποιός νοιάζεται σε ποδοσφαιράκι για γραφικά. Μια χαρά είναι στο ps3 μου η ps2 έκδοση με upscale 1080p...

Οπότε με παρέα παίζω pro2008 ps2 version στο ps3, και online fifa08 5vs5...

Αυτά για φέτος. Από του χρόνου βλέπουμε

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι φέτος πρακτικά δεν ασχολούμαι καθόλου με το pro. Αραιά και που μπορεί να παίζω κανα παιχνίδι στο 360, ενώ σε PC μόνο κανα διπλό στο PES6 (σε ένα αρχαίο PC με τα γραφικά στο low).

Και εις άλλα με υγεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...