Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paides exw ena provlima

8elw na paiksw online kai paw sto network, vazw ton kwdiko pou exei mesa sto vivliaraki kai apo katw enan kwdiko, kai mou vgazei error sto log in..ti mporei na paizei?

Δημοσ.
paides exw ena provlima

8elw na paiksw online kai paw sto network, vazw ton kwdiko pou exei mesa sto vivliaraki kai apo katw enan kwdiko, kai mou vgazei error sto log in..ti mporei na paizei?

φίλε ο μόνος λόγος να μην παίζει είναι να το αγόρασες από άλλο και αυτός να έχει παίξει online πριν, έτσι εσύ να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παιχνίδι για multiplayer...

Δημοσ.
to agorasa apo to plaisio omws, me zelatines kai ta sxetika..

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις αύριο με την αντιπροσωπία της KONAMI στην Ελλάδα και να τους αναφέρεις το PROβλημα σου, αν και όπως έχει χιλιοειπωθεί εδώ μέσα και έχω και εγώ εμπειρία, το παιχνίδι online είναι unplayable λόγω μεγάλου προβλήματος lag...

Δημοσ.

Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα μ' αυτό το έκτρωμα. Αυτός ο Τσακατσούκας αν είχε λίγο φιλότιμο θα είχε ήδη κάνει χαρακίρι και θα είχαμε ησυχάσει. Πότε θα βρεθεί κάποιος άγιος άνθρωπος να τον θάψει (και μετά να του φιλήσω και τα χέρια).

Δημοσ.

Έλεος. Σεβαστές όλες οι γνώμες αλλά όχι και τέτοιες χοντράδες.

Εγώ έχω το ps3 40gb και παίζει άψογα...

Δημοσ.
to agorasa apo to plaisio omws, me zelatines kai ta sxetika..
φιλε Kaizer πρεπει πρωτα να κανεις register τον κωδικο που εχει στο βιβλιαρακι απο το μενου του online αντι να πατησεις connect του lobby πατας user registration καπως ετσι
Δημοσ.
Έλεος. Σεβαστές όλες οι γνώμες αλλά όχι και τέτοιες χοντράδες.

Εγώ έχω το ps3 40gb και παίζει άψογα...

Είσαι σίγουρος? :rolleyes:

Δημοσ.

ee... γενικά είμαι ακόμη αρκετά άσχετος με το θέμα ps3 γενικότερα, αλλά μου φαίνεται ότι παίζει καλά... Τί πρόβλημα θα έπρεπε να έχει δλδ? :whistle:

Δημοσ.

Εγώ σε πιστεύω αλλά αφού σου παίζει καλά μην το πεις ούτε του παπά! Ο περισσότερος κόσμος έχει προβλήματα (σε όλα τα format). Μόνο στο 360 ήταν από την αρχή σχετικά καλή η κατάσταση, εκεί σερνόντουσαν μόνο τα replay (για το xbox live δεν ξέρω).

Δημοσ.

Δεν υπάρχει pro2008 σε κονσόλες για φέτος παιδιά. Μόνο σε καλό pc είναι playable και το χαίρεσαι...

Είναι λυπηρό αλλά έτσι είναι τα πράγματα φέτος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...