Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 kala re pds katse ec kai diabaze ta reviews ayta kai pisteye oti einai to idio ti na sou pw.... Ρε συ Daredevil δεν ειπα οτι ειναι ακριβως το ιδιο... Εγραψα οτι εχει καποια κάπως πιο λεπτομερή physics ελαχιστα καινουρια animation. Απο κει και περα ειναι αναλογα πως αντιλαμβανεται ο καθενας το διαφορετικο. Απλα αφου δεν μετραει η αποψη μου που την ειπα πολυ πριν βγουν τα reviews τοτε παραθετω και αυτα. Αν και παλι διαφωνειτε,τοτε ειναι προφανες οτι δεν θα βγαλουμε ποτε ακρη. Οποτε κρατατε την γνωμη σας και εγω και τα site τα δικια μας:-P
polakis21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Παιδιά μην τρελαίνεστε, τα πράγματα είναι απλά για αυτούς που γνωρίζουν από we/pes: pes6 για 360 καλύτερα γραφικά (σε hd) από το Ps2 αλλά χειρότερο gameplay (με μικρές διαφορές) και πετσοκομμένη έκδοση με ελλείψεις. PS2 χειρότερα γραφικά αλλά υπεπλήρης έκδοση και ποιό fluid gameplay (φανταστείτε ότι τώα παίζω pes6 σε ps3 του ps2 και με πορώνει πιο πολύ). Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση ρε παιδιά. Και στο gamespot στην ανάλυση preview του pro2008 λέει ότι η έκδοση για ps3 είναι λίγο καλύτερη, πιο fluid, με καλύτερο framerate και χρώματα. (http://www.gamespot.com/ps3/sports/pes2008/news.htmlsid=6177332&mode=previews) Τί πρέπει να πω α να θα είναι καλύτερο στο ps3 άρα να το παίξουμε εκεί και μετά να αρχίζει να κράζει ο petran πάλι? Αυτό που έχω να πω πάντως είναι ότι μετά από ανάλυση όλων των βίντεο από προ και φίφα φτάνω σε ένα πρώιμο συμπέρασμα ότι το pro είναι και πάλι καλύτερο σε gameplay (παρά κάποια flaws που έχει και δεν ξέρουμε αν φτιάχτηκαν), το φίφα είναι καλύτερο σε γραφικά και presentation (με την διαφορά πάντως να έχει μικρύνει γιατί η κονάμι έκανε λίγο δουλειά φέτος από ότι φαίνεται), πράγμα που σημαίνει, για μένα τουλάχιστον ότι πάλι προ θα παίξω και κατά πάσα πιθανότητα στο Ps3 (Nαι petran εκεί, δεν νομίζω να ποντάρω σε λάθος άλογο όπως φαίνεται), όπου θα περάσω και καπάκι και το option file... Αυτά...
ProEvoFan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 katarxhnpate na ksefygete k na to pate pali allou... @polakis agori mou ego to liono sto pc! full edit..kits 07-08 high quality...20 extra stadia...mesa se ayta to oaka k alla...sto karaiskaki de paizo gia eynohtous logous...TO GAMEPLAY TA SPAEI! TELOS! exo to pes6 k sto 360...kapou skonismeno einai...mh trellatho...na to xeso ego to HD to widescreen k oti allo... - eipame oxi kai pes6.5.... pali ta isopedonoume ola...i veltiosh kanei bam...k go den eimai full ikanopoiimenos alla krato mia pisinh...den iksera oti einai 75% mono teleiomeno k diavasa oti i ekdosh gia ps3 edeixne gia ligotero apo 75%...anyway krato mikro kalathi etsi k allios... paizoun rolo polla se ayta pou vlepoume... 1.to gipedo... 2.to xortari... 3.i bala... to gipedo einai fanera xalia..isos anetoimo...adeio... to xortari einai akoureyto...fantasteite tetragonakia kato... i bala einai ble! oute kan fenete...kourastiko...tha exei k total...gia mena h kalhterh bala ever...gia na deis kinhsh... einai leptomeries pou paizoun sto mati... edo emfaniseis k papoutsia vazeis k allazei olo to game...ti na leme tora... oso gia to gameplay....to pes6 tou pc na meteferan ola ta lefta tha htan! TO MONO pou me xalaei...einai i taxythta ths balas..th theoro polu grigorh... PS: ontos aytoi pou paizoun einai axrhstidides...oute mia allagh paixnidiou den eida...pernoume bala k trexoume...afhste k kana replay re karagiozhdes na doume grafikoooooooooooo...
polakis21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Πάντως τώρα που είδα και τα βίντεο του φίφα μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά το φίφα μου φαίνεται πάρα πολύ καλό και με την τέλεια ταχύτητα για ποδοσφαιρο σε αντίθεση με το αγαπημένο μας pro όπως οι κωλογιαπωνέζοι συνεχίζουν να το κάνουν αγώνες ταχύτητας. Νομίζω ότι αν το pro είχε την ταχύτητα των βίντεο που είδα σήμερα στο fifa τότε θα μιλούσαμε για το τέλειο ποδόσφαιρο. Πάντως να πω μπράβο στην ΕΑ διότι από ότι φαίνεται έκανε μεγάλη πρόοδο. Δεν μπορώ όμως να με φανταστώ να παίζω φιφα και όχι προ. Τί να πω. Ο χρόνος θα δείξει. Την δευτέρα έχουμε ντέμο φιφα και εκεί να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Μια δύο μέρες θα είναι αρκετές για να δούμε τί βάθος έχει το fifa08 και να κρίνουμε...
polakis21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Καλά στα πρόσωπα εκπληκτική δουλειά η κονάμι. αντε γειά.Καλύτερα από του fifa!Μπράβο τους. σε συνδυασμό με τα ωραία τέρματα και το ωραίο χορτάρι αλλά και την πιθανη μείωση της ταχύτητας του παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με την κάμερα του βίντεο, τότε νομιζω ότι πάμε καλά...
p3tran Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τί πρέπει να πω α να θα είναι καλύτερο στο ps3 άρα να το παίξουμε εκεί και μετά να αρχίζει να κράζει ο petran πάλι? οπως τα βλεπω τα πραγματα με τα τελευταια news/reviews απο τα κυριως games της sony αλλα και τις πωλησεις h/w, σχεδον ευχομαι να γινει ps3 exclusive το pro μπας παρει μια κλιση προς ισορροπια η αγορα.... αλλα άλλο αυτο, και αλλο να λεμε οτι το pro περσι ηταν μια παταγωδης αποτυχια κλπ κλπ αηδιες. ! αν παρ'ελπιδα η konami περσι ειχε προτιμησει να αφιερωσει το χρονο της στο ps3 αντι για το 360, οι περισσοτεροι που τωρα θαβετε, για το ιδιο ακριβως pro6 στο ps3 θα κανατε κολοτουμπες με τα τσαρουχια απο τη χαρα σας. (ή ψαλιδακια )
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 αλλα άλλο αυτο, και αλλο να λεμε οτι το pro περσι ηταν μια παταγωδης αποτυχια κλπ κλπ αηδιες. ! Aυτο το λες εσυ.Εγω απλα ειπα οτι δεν ειναι next-gen.Το pes 6 ηταν το καλυτερο ποδοσφαιρακι ανεξαρτητος κονσολας της προηγουμενης γενιας οποτε μονο αποτυχια δεν ηταν. αν παρ'ελπιδα η konami περσι ειχε προτιμησει να αφιερωσει το χρονο της στο ps3 αντι για το 360, οι περισσοτεροι που τωρα θαβετε, για το ιδιο ακριβως pro6 στο ps3 θα κανατε κολοτουμπες με τα τσαρουχια απο τη χαρα σας. (ή ψαλιδακια ) Κοιτα δεν σκεφτονται ολοι σαν και σενα,εσυ ναι αυτο θα εκανες σιγουρα. Εγω παλι το ιδιο θα ελεγα και θα εκανα υπομονη μια χρονια για να βγει το next-gen.
teofross Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εγω βλεπω οτι ειναι και τα 2 βελτιωμενα το καθενα εκει που ποναει παραπανω.Και κολημα δεν εχω, οποιο ειναι πιο γαματο συνολικα μαυτο θα κολησω.Αποψεις του στυλ το ενα ειναι τελειο και το αλλο αισχος για μενα δεν υπαρχουν.Παντως αφου μιλαμε για το προ φενεται σιγουρα βελτιωμενο.τωρα σε τι βαθμο απο βιντεο δεν μπορουμε να πουμε ακριβως.Δεν φενεται να εχει αλλαξει πολυ σε γραφικα δυστηχως αλλα σε γενικες γραμμες δειχνει καλυτερο.οποτε υπομονη να το παιξουμε.Παντως τα πραγματα φενονται καλυτερα
p3tran Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εγω παλι το ιδιο θα ελεγα και θα εκανα υπομονη μια χρονια για να βγει το next-gen. απο υπομονη.... ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ χαχαχαχαχαχαα αλλα περα απο το γελιο, απλα δεν πειθεις με αυτο που λες.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 απο υπομονη.... ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ χαχαχαχαχαχαααλλα περα απο το γελιο, απλα δεν πειθεις με αυτο που λες. Γιατι οχι...υπομονη. Κοιτα ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που λενε αυτο που βλεπουν χωρις να επηρεαζονται απο fanboysμους. Παλι τα ιδια θα ελεγα,γιατι οι xbox φανs θα εθαβαν την σειρα και παλι εγω θα φωναζα οτι το pes 6 δεν ειναι next gen για να βγαλουμε συμπερασματα. ΕΧω αποδειξει αν λεω αυτα που βλεπω ή οχι και δεν περιμενω να με κρινεις εσυ. Βεβαια εσυ εισαι εξυπνος(το εννοω αυτο) και ξερεις οτι θα το ελεγα και στην αντιθετη περιπτωση,αλλα δυστυχος εκτος απο εξυπνος εισαι και πονηρουλης...(δημιουργια εντυπωσεων κτλ κτλ).
p3tran Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 τι παει να πει <<δεν ειναι nextgen>>?? οσο μιλας ετσι, δεν αφηνεις περιθωρια στους αλλους.. δηλαδη θες να μας πεις οτι πχ αν περσι εβγαινε στο ps3 το pro6 αντι για το 360, (και ειχες ps3) εσυ θα επαιζες το pro στο ...ps2 (!!!) illegal operation - does not compute
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 τι παει να πει <<δεν ειναι nextgen>>?? οσο μιλας ετσι, δεν αφηνεις περιθωρια στους αλλους.. Σε γραφικα εκανε ενα βημα μπροστα,απλα η μηχανη gameplay μεταφερθηκε οπως ειναι στο 360. δηλαδη θες να μας πεις οτι πχ αν περσι εβγαινε στο ps3 το pro6 αντι για το 360, (και ειχες ps3)εσυ θα επαιζες το pro στο ...ps2 (!!!) illegal operation - does not compute Mα δεν ειπα ποτε οτι θα προτιμουσα την ps2 εκδοση.Mερικα reviews λενε οτι ειναι καλυτερο να προτιμησεις αυτην.Copy-paste εκανα. Ειπα απλα οτι θα ελεγα τα ιδια αν ηταν παιχνιδι του ps3 το pes6 και οχι του 360. Δηλαδη τι?Να βλεπω οτι ειναι ετσι και να λεω αλλα?μπα... Υποθετικα θα σου απαντησω λοιπον και εγω οτι πιθανον θα προτιμουσα την ps3 εκδοση λογο γραφικων.Αλλα επειδη το edit ειναι πολυ σημαντικο για μενα σιγουρα δεν θα αφηνα και την ps2 εκδοση στην ακρη. Δεν ειοναι σκοπος μου να μειωσω την 360 εκδοση αλλα την τοποθετησω εκει που πραγματικα ανηκει. Το Pes6 ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι(γι αυτους που δεν εχουν Ps2 για να παιξουν το J.league we-Pes 2008 τουλαχιστον) ειτε το παιξεις σε 360,ειτε σε Ps2 αλλα δεν ειναι το next-gen. Το pes 2008 θα ειναι αρκετα διαφορετικο στο χειρισμο και gameplay,γι αυτο ειμαι βεβαιος,το θεμα απο κει και περα ειναι αν θα ειναι καλο με την νεα του μορφη.Εγω πιστευω οτι θα ειναι.
Daredevil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Σε γραφικα εκανε ενα βημα μπροστα,απλα η μηχανη gameplay μεταφερθηκε οπως ειναι στο 360.exeis mperdepsei ta mhla me ta ayga den metafer8hke h mhxanh alla ta yparxonta scripts sthn kainouria mhxanh
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 exeis mperdepsei ta mhla me ta ayga den metafer8hke h mhxanh alla ta yparxonta scripts sthn kainouria mhxanh δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε τοσο,απλα ειναι το ιδιο παχνιδι. Το ελεγα απο 2006,βγηκε το παιχνιδι το λενε τα reviews,δεν ξερω τι αλλο θελετε. Μπορει να ξερεις κατι που δεν ξερω Daredevil,εγω αυτο που βλεπω λεω. Παντως δεν πιστευα οτι θα διαφωνεις εσυ,γιατι απο 2 -3 παραμβασεις που εχεις κανει μου εχεις δωσει την εντυπωση οτι γνωριζεις απο Pro:-P Αλλα αποψεις ειναι αυτες τι να κανουμε
privateer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Symfwna me thn logikh tou pds13 ayto edw den einai next gen kai ayto einai: Sorry alla egw den mborwn na to dextw. Persy o idios o seabass elege pws h ekdosh tou 360 einai h next gen. Exei thn nea mhxanh grafikwn kai panw se ayth 8a exelixoume ta nea pro. Kapoioi den to pisteyepsan (me to dikio tous mias kai den htan kai kati to tromero analogizomenoi thn dynamh twn newn consoles se sxesh me tis palies). Me ta nea video einai fanero pws exoume ena pro 6 (full Features pia) me tis klassikes beltiwseis pou kanei sthn seira ka8e xrono h Konami. Pi8anon na einai kai pali to kalytero podosfairaki alla ayto den shmainei pws den prepei na zhtame to kati parapanw mias kai ayto pou blepw egw einai oti meta to pes4 h konami exei trabhxei xeirofreno.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.