Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Ελα μωρέ τώρα,τι να μας πει κ' ο Θαλασσολυκος της Konami!Θέλει να πουλήσει το παιχνίδι του κ' στις δύο κονσόλες.Λογικό μου ακούγεται να μην θέλει να χάσει πελάτες!Ο δημοσιογράφος τυχαία την έκανε την ερώτηση??Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγκριση μιας κονσολας με ενα high end συστημα απο πλευρας price/performance ratio?

Χμμ.. Το να ψαχνει κανεις value for his bucks σε high end λυσεις ειναι ουτοπικο at least.. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω τπτ περαιτερω..

Οσο τρελλος ειναι καποιος που επενδυει σε ενα high end pc για να.. παιξει.. αλλο τοσο τρελλος ειναι και καποιος που περνει μια αμαξαρα ενω δεν το αντεχει η τσεπη του, ή ενας που επενδυει σε high end συστηματα ηχου, ή ενας που τα τρωει για το οποιοδηποτε χομπυ του παραπανω απο οτι ειναι το λογικο να κανει..

Δημοσ.

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο. Έχουμε ξεφύγει από την ουσία του θεματος που είναι η κυκλοφορία του pro2008 που πιστεύω όλους θα μας πορώσει...

Δεν είναι θέμα κόντρας pc-κονσολών...

Δημοσ.
Πριν από έναν χρόνο είχα κάνει μια αναβάθμιση των 1200-1300 ευρώ. Με ένα fast forward ερχόμαστε στο σήμερα με τα Timeshift, Call Of Duty 4, Unreal Tournament 2007 και PES2008 που τρέχουν σε 1920χ1440 μαζί με 16xAF και το κυριότερο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο στο μηχάνημα του ενός χρόνου. Αν ξέρεις τι, πως και πότε να αγοράσεις, ένα high-end PC σου κρατάει πάρα πολύ καιρό και δεν είναι το ακριβό sport που θέλουν να σας περάσουν μερικοί. Αρκεί πάντα να ξέρεις τι αγοράζεις και αν γουστάρεις να το "πειράξεις" όταν θα δεις να ζορίζεται κάπου ;)

Ναι John πές τα, γιατί πολλοί πιστεύουν ότι χρειάζεσαι μια περιουσία για να κάνεις καλό gaming pc. Έχει κάρτες των 250-300 ευρώ που είναι αξιοπρεπέστατες.

Καλό θα ήταν σε κάθε λύση να βάζετε και το πιθανό κόστος στο πλάι..γιατι εγώ βλέπω καλύτερη λύση το ps3 ως συνάρτηση λεφτά-παροχές..κάτι που το 360 δεν το έχει..και η λύση για 2 ultra είναι ίσως για κάποιον που βγάζει 2000 τον μήνα..η που δεν έχει άλλη ασχολία στη ζωή του απο τα παιχνίδια..

Επίσης για να λήξουν οι παραξηγήσεις, πιστέυω ότι αυτοί που έχουν πολύ ακριβά gaming pc's είναι και αυτοί που παίζουν ελάχιστα ή καθόλου, γιατί οι περισσότεροι (όχι όλοι) αποτελούν το εργατικό δυναμικό της χώρας και ο χρόνος είναι ελάχιστος (για παιχνίδια τουλάχιστον).

Προσωπικά ο λόγος που έδωσα τόσα λεφτά είναι γιατί τα βγάζω και μου περισσεύουν, αλλά κυρίως γιατί όταν ήμουν παιδί και έπαιζα παιχνίδια δεν είχα τα λεφτά για να αγοράσω ότι ήθελα. Όσους φίλους γνωρίζω με ακριβά μηχανήματα, τα έκαναν για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Τώρα που δουλεύουν και έχουν λεφτά αγοράζουν μηχανήματα που ποτέ δεν θα τους τα έπαιρνε ο μπαμπάς!

Και, ναι , τα ακριβά μηχανήματα με μηδενική μεταπωλητική αξία είναι πεταμένα λεφτά...

Πέραν από pes 2v2 με φίλους δεν αντέχω να παίξω παιχνίδι πάνω από τέταρτο.

Δημοσ.
ΑΚΡΙΒΩΣ litlltlouievegos..συμφωνω απόλυτα...

Δεν νομιζω οτι συμφωνεις απολυτα γιατι εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια..

Θα φτιαξω το pc μου καθε χρονο γιατι αυτη ειναι η τρελλα μου, ενω εσυ το θεωρεις ατοπο. Δλδ σου εξηγω οτι ναι μεν δεν υπαρχει price/perf ratio λογικη στην Ηigh end αγορα γενικως αλλα αυτο δεν λεει και πολλα. Αν αυτο θες να κανεις αυτο κανε, οπως αλλωστε κανει τοσος κοσμος για πολλα αλλα πραγματα στην ζωη του.

Αν παλι το θεωρεις πεταμενα λεφτα και βολευεσε μονο με τις κονσολες that's ok οπως την βρισκει ο καθενας..

Και τα λεφτα για ενα high end pc αν ξερεις τι να αγοραζεις και τι σου χρειαζεται καθε φορα δεν ειναι τοσα πολλα.

Οποτε ας αφησουμε τετοιου ειδους σχολια κατα μερος, γιατι δεν εχουν και νοημα..

Δημοσ.

Οκ σωστός..δεν συμφωνώ λοιπόν μαζί σου..αλλα δέχομαι την άποψή σου ως έχει..συγγνώμη που δε το κατάλαβα νωρίτερα..γενικά δεν είμαι άνθρωπος των άκρων για αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω διάφορες "υπερβολικές" κινήσεις απο πολλά άτομα και για διαφορετικούς σκοπούς..(βλέπε αυτοκίνητα,παιχνίδια,μπουζούκια..) Παν μέτρον αριστον..για όλα..και η έκφρασή σου οτι σου περισσεύουν τα χρήματα θα σε καλούσα να την ξανασκεφτείς σε λίγα χρόνια απο τώρα..αυτοί που τους περισσεύουν έίναι ελάχιστοι..και η κατανάλωσή τους έχει λογική τόσο για το παρόν όσο και για το μελλον..μπορώ να σου μιλάω ώρες για αυτά ωστόσο έχουμε βγεί εκτός θέματος..που ειναι το pro..το οποίο θα το έχω την παρακευή το απόγευμα..σε 4 μέρες δλδ..καλό παιχνίδι λοιπόν..

Δημοσ.
Οκ σωστός..δεν συμφωνώ λοιπόν μαζί σου..αλλα δέχομαι την άποψή σου ως έχει..συγγνώμη που δε το κατάλαβα νωρίτερα..γενικά δεν είμαι άνθρωπος των άκρων για αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω διάφορες "υπερβολικές" κινήσεις απο πολλά άτομα και για διαφορετικούς σκοπούς..(βλέπε αυτοκίνητα,παιχνίδια,μπουζούκια..) Παν μέτρον αριστον..για όλα..και η έκφρασή σου οτι σου περισσεύουν τα χρήματα θα σε καλούσα να την ξανασκεφτείς σε λίγα χρόνια απο τώρα..αυτοί που τους περισσεύουν έίναι ελάχιστοι..και η κατανάλωσή τους έχει λογική τόσο για το παρόν όσο και για το μελλον..μπορώ να σου μιλάω ώρες για αυτά ωστόσο έχουμε βγεί εκτός θέματος..που ειναι το pro..το οποίο θα το έχω την παρακευή το απόγευμα..σε 4 μέρες δλδ..καλό παιχνίδι λοιπόν..

Νομιζω οτι το τραβηξαμε λιγο και χαθηκε η ουσια του θεματος αλλα ενα δυο πραγματακια ειναι καλο να ειπωθουν.. Αν και το περισσευουν δεν το ειπα εγω δεν εχει σημασια παμε παρακατω..

Νομιζω οτι τα παραλες λιγο..Δεν ειμαστε ουτε τριτοκοσμικη χωρα ουτε δοξα το θεο πειναει ο μεσος Ελληνας και περναει χρονια μεταπολεμικα, οποτε σχεδον σε ολους περισσευει κατι για την διασκεδαση τους.Σε αλλους περισσοτερα σε αλλους λιγοτερα.. Αλλα μην το τραβηξουμε και αυτο παραπερα ειναι μεγαλη και ασχετη κουβεντα.. Ειμαι 31 ξερω τι εχω, ποιος ειμαι και που βαδιζω, ξερω μεχρι που φτανει το χερι μου και ξερω απο που θα κοψω για να κανω πραγματικοτητα την ευχαριστηση μου. Εχω κανει τις επιλογες μου χρονια τωρα και ποσως με ενδιαφερει αν καποιοι τις βρισκουν λογικες ή οχι, οπως ξερω και τι θεωρω διασκεδαση και σε αυτο επενδυω..Περαν αυτου αν αυτο θεωρεις ανθρωπο των "ακρων" μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη στην ετυμολογια του ορου..Ολα στην ζωη ειναι επιλογες και σημασια εχει να κανεις αυτο που θες εσυ στο βαθμο του εφικτου.. Και δοξα τω θεω καλα με εχει παει μεχρι τωρα δεν παραπονιεμαι για τπτ, παροτι δεν γεννηθηκα με λυμενο το οικονομικο προβλημα της ζωης μου και τπτ ετοιμο..

Τελος μια αρχη μου ειναι.. Μην κρινεις για να μην κριθεις.. Οπως δεν μου αρεσει να σχολιαζουν τις "υπερβολικες καταναλωτικες" επιλογες μου ετσι και εγω δεν σχολιαζω αυτες των αλλων οσο περιεργες ή ανουσιες και αν μου φαινονται.. Γιατι ειπαμε το νοημα ειναι στον βαθμο που μπορουμε να κανουμε ο καθενας αυτο που θελουμε και μας γεμιζει.. Kαι οχι οτι δεν μπορουμε να εχουμε ή δεν επιλεξαμε να εχουμε γιατι εχουμε αλλες προτεραιοτητες να το υποβαθμιζουμε γιατι νιωθουμε καλυτερα..Mε λιγα λογια ας μαθει ο καθενας να ειναι ευχαριστημενος με αυτα που εχει και το κυριοτερο με τις επιλογες που εχει κανει.. Γιατι σιγουρο ειναι οτι ολα δεν μπορουμε να τα εχουμε.. ;)

Μετα λοιπον απο αυτη την μικρη μας συζητηση σταματαω και εγω αυτη την κουβεντα περι "ανουσιων" και ουσιαστικων" επιλογων.. Νομιζω και οι 2 γιναμε σαφης.. ;)

Δημοσ.

Ο seabass έχει δώσει 3-4 συνεντεύξεις που κυκλοφορούν και περιέργως διαφημίζει ηδη το pes2009 πριν καν βγεί το 2008!

Κάτι περίεργο μυρίζει η υπόθεση...Αγωνία, μένουν 8-9 μέρες (μπορεί και λιγότερες ξέρετε) για να αποκαλυφθούν όλα:

Τέλειο ή μούφα?

Δημοσ.

Καλά εσείς τον χαβά σας..2 πόστ έχω γράψει που θα το βρείτε για να το έχετε την παρασκευή αλλά εσείς τα αγνοείτε..δεν πειράζει..άλλοι που με άκουσαν δεν έχασαν..και μιλάω πάντα για αυθεντικά..

Δημοσ.

Επίσης διάβασα ότι θα έχει και slowdown στο ps3! Το είπε ο ίδιος ο seabass! Και θα έχει και στο 360! Έλεος ρε seabass. Μας κοροιδεύεις?

Θα σου σκάσουμε 70αρια για next gen παιχνίδια και θα μας δώσεις slowdown? Και μας λες ότι το pro2009 του χρόνου θα είναι αποκάλυψη?

Ντροπή

Δημοσ.
Επίσης διάβασα ότι θα έχει και slowdown στο ps3! Το είπε ο ίδιος ο seabass! Και θα έχει και στο 360! Έλεος ρε seabass. Μας κοροιδεύεις?

Θα σου σκάσουμε 70αρια για next gen παιχνίδια και θα μας δώσεις slowdown? Και μας λες ότι το pro2009 του χρόνου θα είναι αποκάλυψη?

Ντροπή

poli κουλαρε θα καψεις καμια φλατζα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...