pankou Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Έχω βρει ένα δυάρι 55 τμ για ενοικίαση στα κάτω Πατήσια Είναι σε παλία πολυκατοικία στον Τέταρτο όροφο και μου ζητάνε 340 ? και δύο ενοίκια προκαταβολή. Τι νομίζετε είναι λογική η τιμή. Υπάρχουν στην αγορά ποιο οικονομικά; Μιλάμε για αξιοπρεπή διαμέρισμα!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Κ. Πατήσια + παλιά πολυκατοικία = σίγουρη κατσαριδοπαρέα. 55τμ + 340 ευρώ = κρεμάστε τους ψηλά. 400 ευρώ μπορείς με λίγο ψάξιμο να βρεις καινούργια αξιοπρεπή κατοικία ακόμη και απέναντι από το ΟΑΚΑ. Στο λέω γιατί νοίκιασε ο αδερφός μου πρόσφατα.
electroasd Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Κ. Πατήσια + παλιά πολυκατοικία = σίγουρη κατσαριδοπαρέα.55τμ + 340 ευρώ = κρεμάστε τους ψηλά. 400 ευρώ μπορείς με λίγο ψάξιμο να βρεις καινούργια αξιοπρεπή κατοικία ακόμη και απέναντι από το ΟΑΚΑ. Στο λέω γιατί νοίκιασε ο αδερφός μου πρόσφατα. Καλα εγραψες!!!! Εννοειται οτι τα λεφτα ειναι παρα πολλα. Με τοσα λεφτα νοικιαζεις καινουργια με ολα τα κομφορ :-D
kage Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 http://www.xe.gr sunh8ws ta λιγα τετραγωνικα εχουν περισσοτερη ζητηση για αυτο κ πιο ακριβα,μην απορησεις αν βρεις μεγαλυτερα π.χ.3,4αρια στην ιδια τιμη
pankou Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Σε ποιά περιοχή ρε παιδιά θα βρώ καλύτερο ή φθινότερο;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Το περίεργο είναι πως δεν θα βρεις εύκολα φθηνό στις "εργατικές συνοικίες", όπως τα δυτικά προάστεια και ο Πειραιάς. Κατά τ' άλλα θα θεωρούσα ιδανικό το μέρος προς την Μεταμόρφωση μιας και εκεί αρχίζει να αραιώνει η..... κάπνα. Τώρα άμα έχεις τόσο μεγάλο βίτσιο και θέλεις κέντρο και Πατήσια, αλλάζει το ζήτημα. Εγώ θα σου πρότεινα να αποκεντρωθείς (ειδικά εγώ δεν θα μπορούσα να σου προτείνω κάτι άλλο).
Japan Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Που πρέπει να πηγαίνεις καθημερινά? Γιατί αν είναι να είσαι στους δρόμους για 2-3 ώρες την ημέρα για να πας στην δουλειά/σχολή δεν συμφέρει με τίποτα.
gatoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μια γνωστή μου νοίκιασε σπίτι στο Π.Φάληρο με 400 ή και κάτι ψιλά.και 80 τ.μ. ψάξε και για π.Φάληρο.
pankou Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Θα ήθελα περιοχές που έχουν metro ή ηλεκτρικό αλλά αν βρω κάτι καλό και φθηνό σε μια άλλη περιοχή θα το νοικιάσω. εγώ πιστεύω ότι στο κέντο όπως τα πατήσια είναι φθηνότερα τα σπίτια και γιαυτό ψάχνω εκεί. Για δυάρι ψάχνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Κι όμως, για ένα περίεργο λόγο συμβαίνει το ανάποδο pankou. Προς Σεπόλια (έχει και μετρό) πήρες καμιά ιδέα; Επίσης δεδομένου ότι θέλεις μετρό κοίτα στις περιοχές που έγιναν καινούργιοι σταθμοί, στις μακρινές. Μη σε τρομάζει η απόσταση, ούτως η άλλως εγώ από Αυλίδα για να πάω Αθήνα θέλω 35 λεπτά, ενώ από την Νίκαια μέχρι το Κέντρο ήθελα 45 λεπτά.
madsc Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Σε γενικές γραμμές -αν εξαιρέσεις τις πολύ ακριβές περιοχές- στις υπόλοιπες οι τιμές διαμορφώνονται βάση προσφοράς κ ζήτησης. Κάπου που έχει μετρό/ηλεκτρικό, στην Καλλιθέα/Ν. Κόσμο ας πούμε ζητάνε περισσότερα από Ηλιούπολη/Άνω Γλυφάδα για αντίστοιχο σπίτι/διαμέρισμα. Επίσης ισχύει αυτό που γράφτηκε, τα 2άρια τα δίνουν ακριβά γενικά. Όλα αυτά πολύ απλά επειδή υπάρχει ζήτηση κ ξέρουν ότι θα τα πάρουν τα χρήμματα που ζητάνε. /sc
pankou Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Έχετε δίκαιο θα κοιτάζω και πιο μακρυνές περιοχές μιάς και η ποιότητα ζωής εκεί είναι καλύτερη αλλα το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πληρώσω πολλά.
gtsamour Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Σε γενικές γραμμές -αν εξαιρέσεις τις πολύ ακριβές περιοχές- στις υπόλοιπες οι τιμές διαμορφώνονται βάση προσφοράς κ ζήτησης.Κάπου που έχει μετρό/ηλεκτρικό, στην Καλλιθέα/Ν. Κόσμο ας πούμε ζητάνε περισσότερα από Ηλιούπολη/Άνω Γλυφάδα για αντίστοιχο σπίτι/διαμέρισμα. Επίσης ισχύει αυτό που γράφτηκε, τα 2άρια τα δίνουν ακριβά γενικά. Όλα αυτά πολύ απλά επειδή υπάρχει ζήτηση κ ξέρουν ότι θα τα πάρουν τα χρήμματα που ζητάνε. /sc Τα ενοίκια που ζητάνε στη Άνω Γλυφάδα δε νομίζω να τα ζητάνε σε Ν.Κόσμο και Καλλιθέα, με τίποτα.... άσε που δεν υπάρχουν δυάρια στην άνω Γλυφαδα. Μπορεί να μην έχει μετρό, έχει όμως ησυχία, πράσινο, χώρο να παρκάρεις άνετα, καθαρό αέρα, και όλα αυτά πληρώνονται...
electroasd Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εγω παντως θα σου προτεινα Αιγαλεω. Σε λιγες μερες θα εχει ξεκινησει το μετρο και με μια βολτα θα δεις ολο καινουργιες πολυκατοικιες χτιζονται.. Πηγαινε και προς τα εκει μια βολτα...
margy Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Θα σε συμβούλευα να το νοικιάσεις το διαμέρισμα που βρήκες στα Πατήσια, αν βέβαια είναι ακόμα διαθέσιμο, και εφόσον σου άρεσε, διότι σε λίγο καιρό, σε λιγότερο από μήνα, θα έρθει στην Αθήνα πολύς κόσμος που θα ψάχνει για σπίτι, για παράδειγμα Κύπριοι φοιτητές που περνάνε στα ελληνικά πανεπιστήμια με το βαθμό τους και όχι με εξετάσεις αλλά και τα παιδιά που έρχονται από επαρχία στην Αθήνα με σκοπό να παρακολουθήσουν μια ιδιωτική σχολή, όπου να' ναι θα ξεκινήσουν να ψάχνουν για διαμέρισμα. Από τώρα και ως το τέλος του Σεπτέμβρη, όπως κάθε χρόνο, θα γίνεται χαμός για μικρά διαμερίσματα. Και ως γνωστό, ή μεγάλη ζήτηση αυξάνει τις τιμές της προσφοράς. Οπότε, ή ψάχνεις αυτή τη βδομάδα εντατικά ότι υπάρχει ως 350ευρώ, που είναι μια καλή τιμή για 2άρι ορόφου, αξιοπρεπές, όπως είπες και συ, ή μετά τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου! Σε συμβουλεύω ως ειδική στο ερώτημά σου. Μεσίτρια βλέπεις... Καλή τύχη και προσοχή!! Δεν δίνουμε προκαταβολή σε γραφεία που υπόσχονται ότι θα μας βρούνε αυτό που ζητάμε και που μας τάζουν ότι θα μας δείξουν πολλά ακίνητα. Αν αποφασίσουμε να βρούμε σπίτι, μέσω μεσιτικού γραφείου, πληρώνουμε μόνο εφόσον το βρούμε και εφόσον το νοικιάσουμε. Αν χρειαστείς βοήθεια όταν έρθει η ώρα να υπογράψεις μισθωτήριο συμβόλαιο μην διστάσεις να επικοινωνήσεις spitiagr παπακι otenet τελεία gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.