Προς το περιεχόμενο

Ενοίκια και τιμές

pankou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αιγάλεω είναι καλή περίπτωση γιατί σηκώνουν πολλές καινούριες πολυκατοικίες και δεν είναι υπάρχει πολύ πήξιμο ακόμα

Δημοσ.

Αν δε σε ενδιαφερει η περιοχη κοιτα για σπιτια κοντα στο σταθμο της Ατικης. Οταν εψαχνα εγω εκει ειχα βρει τα φτηνοτερα ενοικια. Αλλα ειλικρινα μονο αμα δεν εχεις προβλημα με την περιοχη.

Δημοσ.

καταρχήν,ΜΑΚΡΙΑ Από το την περιοχή που μένω (όχι για πολύ)εγώ =ζωγράφου. πανακριβο!

ρίξε μια ματιά προς περιστέρι,μιλάμε για πολύ φθηνές τιμές! πριν 1 εβδομαδα,ο κολλητος μου,σπίτι 78τμ, 1ου ορόφου σε καινούργια πολυκατοικία,350 ευρώ.

μην κοιτάς για κάτω από 50 τμ, είνια πολύ ακριβά,λόγω ξένων!

ψάξε λίγο παραπάνω το περιστέρι,γιατί είνια από τις περιοχές με πολλες διπλο-τριπλοκατοικίες,που συνεπαγονται αυτόνομη θέρμανση,και όχι κοινόχρηστα!

*(σημαντική μείωση στο μπάτζετ σου)!

Δημοσ.

παντως για Περιστερι ,δεν πολυσυμφωνο γιατι και εκει τον εχουν σηκωσει ψιλα τον αμανε με τα ενοικια.... Ναι δεν λεω καινουργιες πολυκατοικιες , αλλα πανακριβα ενοικια. Εγω παντως εκει που μενω ειναι πολυκατοικια με 15 διαμερισματα , μονο φοιτητες και ο σπιτονοικοκυρης δεν εχει ενοχλησει ποτε!!! Πιστευω οτι και αυτο ειναι σημαντικο. Παντως στην περιοχη μου παιζει πολυ η ιστορια των πολυκατοικιων που μενουν μονο φοιτητες...

Δημοσ.

Ειναι κριμα παντως να δωσεις 350 ευρω για διαμερισμα σε αυτες τις περιοχες ενω με 400-450 βρισκεις στο Χαλανδρι για παραδειγμα και οχι πολυ παλια κατασκευη.Προτεινω να ψαξεις και προς βορεια προαστεια, πολυ πιθανον να εκπλαγεις με τις τιμες.

Δημοσ.

Neurotic_Fest ,επειδή είναι πρόσφατο το ψάξιμο με φίλο μου για το σπίτι του, έπρεπε να πάμε σε πολύ υποβαθμισμένες περιοχές,για να βρούμε 70τμ,νεόδμητο, με αυτόνομη θέρμανση(=>χωρίς κοινόχρηστα),στα 300 με 350 ευρώ ! (όταν είδαμε το σπίτι, το 1ο πράγμα που του είπα ψιθυριστά,είναι ότι αν ζητάει μέχρι 420,να το πάρει,και τελικά του το έδωσε στα 350)!

τα 350,με τα 450,είναι μια τεράστια αύξηση στο μπάτζετ, 30% τουλάχιστον,που αν βάλεις και κοινόχρηστα,πάει πολύ παραπάνω.

γενικά,η αίσθηση που μου έμεινε,είναι ότι στο περιστέρι οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές , εκτός της περιοχής που είναι κοντά στον αγ.αντώνιο,που είναι πιο ακριβή! αλλά με την "εμπειρία" του ψαξίματος τόσες εβδομάδες,μπορώ να πω,ότι αν νοίκιαζα σπίτι τώρα,μάλλον θα κατέληγα στο περιστέρι,παρότι δε μου αρέσει ως περιοχή!

Δημοσ.

Μ'ενα προσεχτικο ψαξιμο βρισκεις αξιοπρεπεστατα σπιτια και τα 50-100 ευρω( τα κοινοχρηστα δεν ειναι πανε με την περιοχη απαραιτητα, το κοιτας) ειναι ελαχιστη διαφορα σε σχεση με το βιοτικο επιπεδο της καθε περιοχης.Εχω φιλο που εχει καινουριο τριωροφο η οικογενεια του στο Περιστερι κοντα στο μετρο και δεν λενε να φυγουνε απο Χαλανδρι που ειναι στο νοικι, ειχαν ερθει μαλιστα προσωρινα μεχρι να χτισουν το τριωροφο και εχουν κλεισει ηδη 12 χρονια.Ο πατερας του παλιος Περιστεριωτης παντα βριζει τους Χαλανδραιους που εχουν συνηθισει στην αποξενωση, το φως και το πρασινο ομως δεν το αφηνει με τιποτα για να ξαναγυρισει πισω.

Δημοσ.

Το περιστέρι έχει καλές τιμές σε αναλογία ποιότητα ζωής και τιμών. Μία ακόμα καλή περιοχή (από άποψη μετακινήσεων) είναι στου Γκύζη, μπορείς να βρεις σπίτια γύρω στα 50 ευρώ πιο φθηνά από το μέσο όρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...