vintage's_lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 καιρό τώρα χρησιμοποιώ το virtual dub για να ενσωματώνω τους υπότιτλους ταινιών.Όμως όσες κατεβάζω από torrent,και πάω να τα βάλω στο virtualdub μου λέει το εξής:couldnt locate decompressor for format 'XVID' (unknown).Virtualdub requires a video for windows (vfw) compatible codec to decompress video.Directshow codecs,such as those used by WMP,are not suitable.
vintage's_lover Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 βοηθείστε βρε παιδιά,έχω πόσες ταινίες και δεν μπορώ να τις δω χωρίς υπότιτλους....γιατί δεν τις δέχεται το virtualdub?
vintage's_lover Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα,ευχαριστώ.τώρα όμως προέκυψε ένα άλλο θεματάκι,όταν πατάω save wav μου λέει τα εξής: no audio decompressor could be found το decompress the source audio format.ας βοηθήσει κάποιος,please
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Γιατί να τις ξανασυμπιέσεις από το VirtualDub καίγοντας τους υποτίτλους μέσα στην εικόνα και να μην τους έχεις σε εξωτερικό αρχείο; Σε PC δε θέλεις να βλέπεις...;
vintage's_lover Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 και σε pc αλλα θα προτιμούσα να το γράψω k σε dvd.anyway,πως γίνεται να το δω στο pc χωρίς το το συγκεκριμένο πρόγραμμα
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Όπως είπα, σε εξωτερικό αρχείο τους υποτίτλους srt/sub/txt/whatever, όνομα αρχείου (μη συμπεριλαμβανομένης της κατάληξης) κοινό με της ταινίας, π.χ.: tainia.avi tainia.srt και ανοίγεις το αρχείο με έναν player που υποστηρίζει είτε ο ίδιος την εμφάνιση υποτίτλων από αρχείο (όπως Media Player Classic, KMPlayer, GOM Player) είτε έχοντας εγκατεστημένο έναν codec που αναλαμβάνει αυτό την εμφάνιση των υποτίτλων (όπως DirectVobSub, ffdshow). Προσωπική μου προτίμηση είναι ο Media Player Classic για αναπαραγωγή, αφήνοντας την εμφάνιση υποτίτλων στο ffdshow. Αν θες υποτίτλους και σε DVD, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να κάθεσαι να επανασυμπιέζεις κάθε φορά την εκάστοτε ταινία για να προσθέσεις υποτίτλους. Καλύτερα να πάρεις με 40Ε ένα νέο DVD player που υποστηρίζει αρχεία DivX/XviD και ελληνικούς υποτίτλους σε εξωτερικό αρχείο. Αν αυτό που έχεις τώρα είναι σχετικά πρόσφατη αγορά, τσέκαρε μήπως τα υποστηρίζει ήδη και δεν το γνωρίζεις...
atheoxar Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 παιδιά θα ήθελα λίγη βοήθεια με το Media Player Classic γιατί έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα. Προσπαθώ να φορτώσω υποτίτλους και μου βγάζει συνεχώς μήνυμα λάθους, παρόλο που έχω αλλάξει τις παραμέτρους στο Output. Μου ζητάει συνεχώς να αλλάξω το rendering αλλά δεν παίρνει τις αλλαγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.