coby Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Γεια χαρά, Το χειμώνα αγόρασα ένα laptop το πρώτο μου και θα ήθελα να το προστατέψω από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Βρήκα αυτές τις λύσεις: COOLERMASTER R9-NBC-AWAS NOTEPAL W1 SILVER Zalman Notebook Cooler Antec NoteBook Cooler Απαραίτητο να είναι αθόρυβες και φυσικά να ρίχνουν την θερμοκρασία ή έστω να την διατηρούν σε χαμηλά επίπεδα. Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Αν έχετε και άλλη πρόταση θα την ακούσω φυσικά. Ευχαριστώ.
arkas2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 vasika iremise, laptop pires oxi ton pappou sou pou thelei aircondition min pathi tipota.epeidi einai to proto sou se katalavaino.sto trito tha les ti rotaga!!!!deuleueto san desktop.
Yin & Yan Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ναι.. Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά!
coby Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Επειδή ήδη το δουλεύω σαν desktop θα ήθελα και η ψύξη να είναι η σωστή... Σίγουρα θα το βοηθήσει στην σωστή λειτουργία του και θα αυξήσει και την διάρκεια ζωής του.
default Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 File mou Coby se xairetw. Egw 8a sou proteina to Akasa pou doulevw idi kai einai kai a8oryvo alla kai mexri twra krataei arketa cool to Sony laptop mou. Idiws to provlima to antimetopiza otan ekana downloading giati grafei dedomena ston skliro kai zestainotan arketa. Gia gaming oudeis logos giati kyriolektika anavei. An 8eleis kapoies proswpikes symvoules mia pou exw doulepsei se 3 laptops mexri twra, vgale tin bataria apo panw kai exe ton synexws sto revma (an kai fysika 8a eisai aprostateftos) pare ton cooler giati kanei douleia (sto prwto mou laptop i motherboard ta eixe paiksei apo yper8ermansi, grafe media se external drives (usb/firewire) giati ta perisotera drives einai evais8ita kai panw apo ola kalodouleftos na einai...
ppetr Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Επειδή ήδη το δουλεύω σαν desktop θα ήθελα και η ψύξη να είναι η σωστή... Δηλαδή τι διαφορετικό έχει αυτό?
coby Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 default θα το κοιτάξω και το AKASA αν και διάβασα και κάποια αρνητικά σχόλια. Την μπαταρία την έχω βγάλει κι εγώ αφού το έχω συνέχεια στο ρεύμα. Ένας εξωτερικός σκληρός είναι στα σχέδια μου... ppetr σίγουρα αν έχω ένα laptop σαν κατεβαστήρι ή για divx conversions δεν είναι και ότι καλύτερο μιας και θα ζορίζεται και θα είναι συνεχώς αναμμένο. Thanks για τις απαντήσεις.
21century Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 νομιζω οτι το Zalman Notebook Cooler θα κανει και με το παραπανω την δουλεια του...
ppetr Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Υπάρχει κόσμος που βγάζει μεροκάματο με αυτά. Είναι στις προδιαγραφές λειτουργίας τους, εκτός και αν λένε κάπου "κάθε 3 ώρες λειτουργίας, 2 ώρες κλειστό"
tasosvel Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 εγω ειχα μια της akasa με δυο ανεμιστηρακια !! καλο ειναι να ειναι αλουμινενια η βαση και οχι πλαστικη !! αλλα μην φανταστεις και τρελα αποτελεσματα !! παντως θα δεις μειωση της θερμοκρασιας !!
mitsakos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 90? πάρα πολύ δεν είναι? για κοίταξε για κανά άλλο πρόβλημα. κανά καθαρισμό. κανα ιό μήπως σου τρέχει ο επεξεργαστής συνέχεια!
vangelisk1983 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Εγώ ένα της Thermaltake έχω και όπως λένε και οι υπόλοιποι, κάνει δουλειά αλλά μη φανταστείς τίποτα το εντυπωσιακό. Εξαρτάται και που έχει την είσοδο αέρα το μηχάνημά σου. Το συγκεκριμένο που έχω είναι και USB2.0 hub με 4 θύρες, μια χαρά είναι. Όταν έπεσαν μεγάλες ζέστες πέρσι και μια και είναι σε λειτουργία 24/7 είχα βάλει έναν ανεμιστήρα δαπέδου να το χτυπά από 40cm απόσταση και ήταν η καλύτερη λύση.
coby Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Όταν έπεσαν μεγάλες ζέστες πέρσι και μια και είναι σε λειτουργία 24/7 είχα βάλει έναν ανεμιστήρα δαπέδου να το χτυπά από 40cm απόσταση και ήταν η καλύτερη λύση. Aυτό είναι λύση και δροσίζεσαι κι εσύ και το pc... Θα πάω μάλλον για μια φτηνή λύση για δοκιμή και βλέπουμε. Thanks για τις απαντήσεις.
HexStatic Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Oti kai na pareis an den to anoikseis to laptop na to kathariseis pali problima tha exeis. Emena eixe kanei ena stroma skonis paxous konta 1cm to opoio den afine na perasei o aeras apo tin psiktra. Eimouna etoimos na paw na parw kai egw mia tetia basi , alla me to pou to anoiksa kai to katharisa kai to kefali mou isixase , kai to laptop de zestenetai, kai den edosa extra lefta xwris logo. Dokimase na to anoikseis kai na to kathariseis (alakse kai tin thermoagwgimi pasta) kai tha deis oti den tha xreiastei na agoraseis tin basi auth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.