S2Katana Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Σαν dial up ειναι, οχι δεν καταβεζεις τιποτα.Με το Ν95 παιζει τελεια. Παντως εχω προβλημα στην εμφανιση των ελληνικων χαρακτηρων και θα δοκιμασω τον Οπερα.Ο IE αργει πολυ!
savvvas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Με το Ν95 παιζει τελεια. Έχω ακούσει πως αν πιάνει 3G, μπορεί να πιάσει μέχρι 3,6 Mbps. Εσένα μέχρι πόσο πιάνει???
Cromb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Για το msn ξέρει κανείς τι παίζει? Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ από το pc. Μηπως έχει να κάνει με ports ή με τον proxy της wind? Εχει συνδεθεί κανένας?
S2Katana Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Έχω ακούσει πως αν πιάνει 3G, μπορεί να πιάσει μέχρι 3,6 Mbps. Εσένα μέχρι πόσο πιάνει??? Eιμαι με F2G, οποτε ονομαστικα μου δινει 480kbps...Ναι το 3G πιανει πολυ ψηλες ταχυτητες.
Str Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ε δε γίνεται τίποτα! μπορεί να στέλνω το μύνημα αυτό από το κινητό αλλά είμαι σίγουρος πως με χρεώνει, όπως εχω γράψει και πιο πίσω! δεν το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; μόνο με φρι του γκοου και το "τσάμπα" ίντερνετ KAI χάνω μονάδες! τι σκατά παίζει ρε παιδιά; (ναι οι ρυθμίσεις είναι σωστές, λειτουργούσαν μια χαρά στην αρχή για κάνα 20ήμερο!)
xpapias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ε δε γίνεται τίποτα! μπορεί να στέλνω το μύνημα αυτό από το κινητό αλλά είμαι σίγουρος πως με χρεώνει, όπως εχω γράψει και πιο πίσω! δεν το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; μόνο με φρι του γκοου και το "τσάμπα" ίντερνετ KAI χάνω μονάδες! τι σκατά παίζει ρε παιδιά;(ναι οι ρυθμίσεις είναι σωστές, λειτουργούσαν μια χαρά στην αρχή για κάνα 20ήμερο!) Μήπως έχεις βάλει το WIND-Internet default αντί για το wind plus?
j0j0gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 O Aιγυπτιος εκανε το θαυμα του, παει το ΤΣΑΜΠΑ wind-tv streaming και οπως εχω ακουσει θα καταργησει και αλλες ΤΣΑΜΠΕ υπηρεσιες
S2Katana Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ειχε και ενα ελαχιστο καλο η Wind και παει και αυτο...
drillgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Αν καταργησουν το non stop θα χασουν πολλα. Ξερω πολυ κοσμο που κραταει μια καρτα f2g μονο και μονο για αυτην την υπηρεσια.
savvvas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Αν καταργησουν το non stop θα χασουν πολλα. Ξερω πολυ κοσμο που κραταει μια καρτα f2g μονο και μονο για αυτην την υπηρεσια. Εννοείται! Σχεδών κανεις μας δεν είχε ΤΙΜ, και τωρα όλοι βάλανε ΤΙΜ, για να έχουν ιντερνετ!
soichiro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Για το msn ξέρει κανείς τι παίζει? Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ από το pc.Μηπως έχει να κάνει με ports ή με τον proxy της wind? Εχει συνδεθεί κανένας? Ακολουθείς τις οδηγίες για τον Internet Explorer που βρίσκονται στην αρχική σελίδα και θα συνδεθείς κανονικά... Πηγαίνουμε στις επιλογές ίντερνετ του Internet explorer.Επιλέγουμε τη καρτέλα συνδέσεις. Επιλέγουμε τη σύνδεση που πριν δημιουργήσαμε. Παταμε settings (ρυθμίσεις ή επιλογες ή κάτι τέτοιο αν είναι στα ελληνικά). Τσεκάρουμε το "Automatically detect settings". Τσεκάρουμε το "Use a proxy server for this connection (These settings will not apply to other connections)" Address βάζουμε "192.168.200.10" και Port: το "9401" Τσεκάρουμε το "Bypass proxy server for local addresses" που βρίσκεται ακρίβως από κάτω. Πατώντας το δίπλα κουμπί "Advanced" πρέπει να έιναι Παράθεση: Proxy address to use 192.168.200.10 9401 192.168.200.10 9401 192.168.200.10 9401 και τσεκαρισμένο το "Use the same proxy server for all protocols" Παρακάτω στα "User name" και "Password" λογίκα πρέπει να είναι "wap" και "***********" (μην σας ανησυχεί αν τα * είναι περισσότερα από τα γράμματα της λέξης wap Πατάμε οκ-->οκ Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να κάνω login στο hotmail. Μου βγάζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω τα Cookies (φυσικά και είναι ενεργά). Έχετε καμιά ιδέα? Έχω δοκιμάσει όλους τους browsers....
Cromb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Τhx soichiro.Αυτές τις οδηγίες είχα ακολουθήσει αλλά δε μπορούσα να μπώ.Μάλλον κατι δε θα κανα καλά.Θα το ξαναδοκιμάσω.
j0j0gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να κάνω login στο hotmail. Μου βγάζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω τα Cookies (φυσικά και είναι ενεργά). Έχετε καμιά ιδέα? Έχω δοκιμάσει όλους τους browsers.... empaina palia sto msn, douleuei kanonika; alla to ekopsa gia tous gnwstous logous k mpainw twra ap to kinito me mig33
Gigenis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Κι εγώ δεν μπορώ να μπω στο msn.... Αλλα το mig33+(plus) είναι όλα τα λεφτά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.