Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O ThReSh exei dikio! Prospatho na kano ta duo monitor na deixnoun to idio xroma.

To 226CW den exei epilogi gia Color Profile (px 6500K) kai etsi den mporo na exo tin idia thermokrasia leukou gia arxi ...

Δημοσ.

Το προγραμμα της samsung που απ'οτι ειχα δει απο την 226bw του κολλητου μου το εχεις βαλει;Απ'οτι θυμαμαι εχει αρκετες επιλογες και ρυθμισεις!

Δημοσ.

Αν θες την γνώμη μου και δεν θες το ρίσκο του πάνελ πάρε την CW έχει τα πάντα όπως η BW. Σε ότι και αν δοκίμασα δεν βρήκα κανένα πρόβλημα.

Στα παιχνίδια άπαικτη δοκίμασα FAR CRY, Counter Strike Source, Age of empires, NBA 08.

Ιντερνέτ πολύ καλή έχεις ʽάπλαʼ πώς να το κάνουμε.

Οι φωτογραφίες μου φαίνονται πολύ καλά. Video editing, δεν έκανα οπότε δεν μπορώ να σου πω αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia den kserw an ypothike pio prin opote ksana rwtaw..kserei kanis ti egine telika me ta panel? an diladi pleon paragonte mono se "S" ?

Δημοσ.

Αποκλειεται να παραγωνται ολα με S πλεον. Απ τη στιγμη που αποφασιασαν να βγαλουν την ενδειξη του panel απο παντου κατι δεν παει καλα. Μαλλον ολα να εγιναν C το κοβω..

Δημοσ.
drillgr apla h samsung auto eixe yposxethi toulaxisto episima logo twn polwn paraponwn apo tous agorastes.

Αν τα λογια της ειχαν γινει πραξη γιατι να μην ειναι "περηφανη" γι αυτη της την επιλογη και να το διαφημιζει πανω στις οθονες της? Απο υποσχεσεις εχουμε χορτασει, εργα να βλεπουμε..

Δημοσ.

καλα ελεος το πλαισιο σημερα ειχε την 226bw ...200 ευρω!!!!

πήγα στις 7 το απογευμα και μου πε οτι ειχαν πουληθει ολες οτι εφεραν 100 οθονες το πρςι και εξαφανιστηκαν αμεσως

και δυστυχως δεν προλαβα :(

Δημοσ.
καλα ελεος το πλαισιο σημερα ειχε την 226bw ...200 ευρω!!!!

πήγα στις 7 το απογευμα και μου πε οτι ειχαν πουληθει ολες οτι εφεραν 100 οθονες το πρςι και εξαφανιστηκαν αμεσως

και δυστυχως δεν προλαβα :(

Ξέρεις αν θα ξαναφέρει? είναι τσάμπα πράγμα σε αυτή την τιμή... όσο σκέφτομαι οτι πήρα 20αρα στα 310 ευρώ πριν 8 μήνες...:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Σε τι είναι καλύτερη η 226CW από τη 226BW?Από διάφορα ξένα τεχνολογικά fora έχω διαβάσει οτι η 226CW έχει μικρές γωνίες θέασης πχ όταν βλέπεις ένα dvd ,πρόβλημα backlight bleeding, και μικρή φωτεινότητα.Άλλοι πάλι λένε οτι είναι κατευχαριστημένοι με την 226CW.Τι από τα 2 ισχύει τελικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...