zqyves Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Καλημέρα παιδία, Μετα από πολυ σκέψη κ ψάξιμο κατέληξα στα ακόλουθα 2 Laptop Toshiba Tecra A8-104 Core2Duo 7200 Intel® 945GM Express chipset with integrated 3D graphics with Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) 950 and up to 128 MB maximum video memory, supports Microsoft® DirectX® 9.0 and 16x PCI Express® 2GB RAM (1Std + 1add) 120GB HDD (5400) Gigabit Wi-Fi Bluetooth 3 χρόνια εγγύηση Carry-In κ τον πρώτο MoneyBack MS VISTA Dell Latitude D820 Core2Duo 7200 Intel® Graphics Media Accelerator 950 (Up to 224MB shared); 2GB RAM 80GB HDD (7200) Gigabit Wi-Fi 3 χρόνια εγγύηση NBD OnSite MS XP SP2 Χρήματικά είναι ακριβώς στα ίδια κ τα δύο. Γνώμες; Επιπρόσθετα ξέρει κανείς τι σημαίνει το "supports ... and 16x PCI Express®" στην κάρτα γραφικών του Toshiba. Και τα δύο έχουν onboard κάρτα αλλά τι expansion παίρνει (αν παίρνει). Τέλος ξέρει κανείς τι λένε οι "256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache™ 3; or 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ 3" κάρτες γραφικών. Σημειωτέον ότι το Laptop το θέλω για επαγγελματική χρήση κ ταινίες κ κανένα παιχνιδάκι τύπου Championship Manager μη φανταστείτε τίποτα τρελό από πλευράς απαιτήσεων γραφικών. Για 150Ε μπορώ να αυξήσω σε 5 χρόνια την εγγύηση του TOSHIBA. Αξίζει; Thanks.
21century Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Λοιπον φιλε μου θα προτιμουσα το πρωτο με κλειστα ματια τοσο για λογους τιμης, αξιοπιστιας και εγγυησης που 3 χρονια ειναι υπερ αρκετα και θα σε καλυψουν απολυτα χωρις προβληματα. Σε οτι αφορα την αναφορα για την καρτα γραφικων φαινεται οτι η μητρικη της τοσιμπα υποστηριζει επιπλεον καρτα γραφικων σε ξεχωριστο τσιπακι...
Solmyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Και τα δυο καλα ειναι. Μαλλον θα προτιμουσα το δευτερο εγω επειδη εχει ταχυτερο σκληρο, και Windows ΧP παρα VISTA. Πιστευω με την καρτα γραφικων του Toshiba θα σερνεται αρκετα στο λειτουργικο αυτο, και αν δεν σκεφτεσαι να αλλαξεις Windows ή GPU, τοτε δεν λεει να το αγορασεις. Οσο για τις καρτες που εγραψες ειναι λιγο καλυτερες απο την onboard, αλλα δεν φανταζομαι να δεις τρελη διαφορα. Επισης το service της Dell ειναι μακρα το καλυτερο απο τις αλλες εταιρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.