stefanos_79 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Φίλoι μου γειά σας.Έχω τον Aspire 1703 με έκδοση bios 3B34 και θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση.Κατέβασα από το site της Acer το as1700-3c13 και έκανα ότι λέει το readme αλλά ενώ έτρεξα κανονικά το αρχείο που έλεγε και φόρτωσε το bios set up διακόπηκε βγαζοντας το ακόλουθο μήνυμα “Cannot flash if memory managers (e.g HIMEM) present.Τι μπορει να συμβάνει?έχει φλασαρει κανεις το bios αυτού του laptop?Το ίδιο μήνυμα μου το έβγαλε και σε παλιοτερη έκδοση bios update που δοκίμασα ,την 3b42
pitbulll Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Kαταρχήν πρέπει να βάλεις δισκέτα εκκίνησης και στο boot να πατήσεις το F5 για να μην τρέξει το himem.Μετά θα δουλέψει κανονικά το bios update. Συμβουλή : Αν το μηχάνημά σου δουλεύει κανονικά κα δεν έχει κανένα πρόβλημα μην του κάνεις bios update...
stefanos_79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δεν έγινε τίποτα.πατησα f5 έκανε skip καποιες διεργασιες αλλα μόλις έτρεξα το αρχειο για να κανω flash μου έβγαλε το ίδιο μηνυμα..Μηπως φταιει η δισκετα εκκίνησης?Την έκανα μέσα απο τα windows απο το format create ms-dos disc στο floppy drive
stefanos_79 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Τελικα τα καταφερα με το winphlash utility της Acer και έκανα bios update μεσα απο τα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.