geioannou Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 πως θα γραψω σε cd/dvd ενα avi που εχω κατεβασει ενσοματονοντας ομως και υπολτιτλους? θελω δηλαδη να δω την ταινια απο καποιο dvd player απο την τηλεωραση μου. οποτε πρεπει να εχει ενσοματομενους και τους υποτιτλους.
geioannou Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ...θα το δω. αν και καθηστερημενα ειδα και καποια αλλα ποστ που εχουν γινει....
fits13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ap' oti katalava psaxneis ena programma to opoio tha mporei na soy metatrepsei se dvd enswmatonontas fisika toys ypotitloys poy exeis se xexwristo arxeio se ena dvd video swsta? Tote to monadiko programma poy theleis einai to convert x to dvd. Elpizw na se voithisa. Opoiadipote aporia exeis steile moy minima.
geioannou Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ειδα και σε ενα αλλο ποστ το AVIAddXSubs v3.7 το οποιο ειναι απο οτι διαβασα πολυ γρηγορο και απλο. θα τα δω και εαν χρειαστω κατι θα ρωτησω.
geioannou Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 λοιπον εγινε μια χαρα.το προβλημα ειναι ομως οτι δεν εχουν συνχρονισει οι υποτιτλοι καλα.και ενω οταν βλεπεις την ταινια απο το pc εχεις την δυνατοτητα να τους πας λιγο εμπρος η πισω, τωρα που θελω να την γραψω σε cd??? πως θα ακουγετε οταν θα το γραψω.και μαλλον δεν θα μπορω να το κανω να συνχρονισει....
kastel Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Για το συγχρονισμό των υποτίτλων χρησιμοποίησε το Subtitle Workshop. Δες εδώ τον οδηγό "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP", από εδώ: www.kastel.gr
geioannou Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 εγινε μια χαρα,δεν ηταν προβλημα. το μονο οτι δεν μου το παιζει το dvd player της τηλεωρασης??? πρεπει να βρω τροπο να του αλλαξω φορματ για να το παιξει.... καμια προταση για καποιο προγραμμα που να το κανει γρηγορα και απλα??
polidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Pos to ekanes to arxio sou se Divx? An den ypostirizei Divx to player tote pas gia metatropi se mpg2 h DVD poli apla me WinAVI Video Converter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.