Προς το περιεχόμενο

Sony Vegas 7.0 kai divx rendering

stemac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo to sony vegas 7.0e kai thelo na ftiaxo .avi me codec divx gia na ta anebaso sto stage6.dvix. kathos kai gia na min einai uncompressed :-D . Apo oso xero to vegas den exei dvix codec pano tou. Katebasa loipon to Ace Mega Codecs Pack omos to vegas me to Ace pack otan tou baleis kapoia codecs kirios ta divx me to lame mp3 gia audio codec ( to mono basika pou mporeis na baleis ola ta alla einai 1-32kbps i kati formats pou de xero ti ginetai) barane kai sou bgazei error occured while opening codec ( to opoio einai psilo gnosto oti ginetai otan pas na baleis divx kai lame mp3 opos eipa). Opote ego ti mporo na kano gia na exo ena avi me divx codec? xereis kaneis allo codec pack pou douleuei ? xereis kaneis tropo to avi apo to vegas na to kano meta me divx codec kai to quality na einai poli kalo , filesize etc?

Opoios exei kamia idea.. , giati exo brethei se adiexodo

Oti den exo grapsei kala ,apories rotiste eleuthera protaris se video editing rendering eimai .

ps: sorry gia ta greeklish eida se alla posts oti kalitera ta posts sta ellinika ela pou dokimasa na to grapso meta sta ellinika kai anakalipsa oti taxitita grapsimatos me ellinikous xaraktires .. basika den iparxei.. Kai to germaniko ploiktrologio den boithaei ti katastasi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...