nik00ss Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Εδω και 8 ωρες εχω την Lg L226wt την παραγγειλα απο το e-shop πεμπτη.τι να πω....απλα τελεια.με το που την πηρα την δοκιμασα για καμμενα pixels,ολα καλα.γωνιεσ θεασης πολυ καλες οπως και τα χρωματα.μολις μπορςσω 8α αναβασω φοτο.
mtaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Τιμή; Από ότι βλέπω στο eshop.gr δεν την έχει... Πως την παρήγγειλες; Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι άμεσα. Δες και στο θέμα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=190195 και βοήθα μας... Thanks
nik00ss Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 355 ευρο την πηρα απο το e-shop.μαλλον τελειωσαν για αυτο δεντην δειχνει.
santosp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εγω την πηρα πριν 2 ημερες απο το eshop στα 250 ευρω. Καλες γωνιες θεασης, μηδενικο light bleeding, ωραια χρωματα, φανταστικη στα παιχνιδια. Ολα καλα! Το μονο που δεν μπορω να φερω στα ισια του ειναι το λευκο, το οποιο οταν περιφερομε στο διαδυκτιο βγαζει ματια. Ειναι παρα πολυ φωτεινο. Καμια ιδεα κανεις?
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εγω την πηρα πριν 2 ημερες απο το eshop στα 250 ευρω. Καλες γωνιες θεασης, μηδενικο light bleeding, ωραια χρωματα, φανταστικη στα παιχνιδια. Ολα καλα! Το μονο που δεν μπορω να φερω στα ισια του ειναι το λευκο, το οποιο οταν περιφερομε στο διαδυκτιο βγαζει ματια. Ειναι παρα πολυ φωτεινο. Καμια ιδεα κανεις? εχεις ριξει φωτεινοτητα και contrast? φανταζομαι ναι αλλα ριξε κι αλλο
Mesqal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε να βάλεις Red 58 Green 50 και Blue 30 στα χρώματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 παιδια EIZO!!!ΕΓΓΥΗΣΗ!! και που κολάει αυτό με το topic?
santosp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Τελικα ειχατε δικιο. Οι ρυθμισεις που εβαλα ειναι Βright 40, Contrast 60, Resolution UXGA, Sarpness 7, ColorTemp. User, Red 58, Green 50, Blue 30, και color calibration enable μετα την σχετικη ρυθμιση. Επισης για να αποφυγω το επιπλεον περισευουμενο (κατ εμε) εμβαδο της οθονης το οποιο λογω και φωτεινοτητας ενοχλει οταν την χρησιμοποιω για internet, text και λοιπα, εχω θεσει το "4:3 in wide" σε κατασταση "on" στο μενου της οθονης. Και βεβαια χρησιμοποιω αναλυση 1152 χ 864 απολυτο 4:3 δηλαδη. Ειναι πολυ πιο ξεκουραστο για αυτη την χρηση. Τωρα οσον αφορα τα παιχνιδια....εκει παμε σε full wide!!! Ευχαριστω για την βοηθεια.
Mesqal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Αυτο το 4:3 in wide το ρυθμιζεις απ την καρτα γραφικων? Γιατι στο μενου της οθονης δεν το βρισκω. Ισως γιατι εχω την WTQ αντι την WT και δεν ξερω τι διαφορες εχουν
santosp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Φιλε Mesqal και εγω το ιδιο μοντελο εχω. Για να μπορεσεις να το ρυθμισεις ωστε να γινετε αυτοματα πρεπει πρωτα να βαλεις μια 4:3 αναλυση π.χ 1024χ768 ή 1152 χ 864 ή 800 χ 600, και επειτα πατας το menou στο μονιτορ επειτα πας στην καρτελα ρυθμισεις και στην επιλογη "4:3 in wide" βαζεις "4:3". Προσοχη αν δεν εισαι σε 4:3 αναλυση αυτο το μενου ειναι μπλοκαρισμενο, δεν αλλαζει. Αφου κανεις τα παραπανω, όποτε επιλεγεις αναλυση που δεν ειναι wide αυτοματα θα βλεπεις την οθονη σαν να ειχες ενα 19,5 αρι μονιτορ. Τελειο ειδικα για κειμενα, σερφαρισμα κλπ. Να ρωτησω και εγω τωρα κατι με την σειρα μου, ποια ειναι η αποσταση που εχετε απο την οθονη, και τι πανελ φορατε. Το δικο μου ειναι της CMO Chi Mei Optoelectronics. Για να το δειτε πρεπει να μπειτε στο service menu της οθονης. Με σβυστη την οθονη παταμε ταυτοχρονα τα "power" και "menu" πληκτρα μεχρι να αναψει. Επειτα αλλη μια φορα το πληκτρο "menu" και εμφανιζετε. !!!!Προσοχη δεν πειραζουμε τιποτα απο τις εργοστασιακες προρυθμισεις!!!! Τελος ξαναπαταμε μια φορα το "menu" και σβηνουμε το μονιτορ.
Mesqal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Αυτο το 4:3 in wide ειναι τελειο !!! Θα ητανε ακομα ποιο τελειο αν υποστηριζε και 1440χ1050 αναλυση, νασαι καλα santosp γιατι τοσο καιρο δεν τοχα παρει χαμπαρι λολ. Ετσι στην τιμη που θα επερνες ενα 19΄μονιτορ, τωρα αγοραζεις ενα 22΄και αμα αλλαξεις γνωμη και θες 19΄ 4:3 κανενα προβλημα . Αποσταση απο την οθονη εκει στα 70-80cm για games και surfing με 120dpi στα windows κλασσικα. Στις ταινιες πρεπει να παω ποιο πισω η μικραινω το πλαισιο εκτος και αν ειναι HD 720p. Παντως αυτο ειναι θεμα γουστου ποιο πολυ, δεν υπαρχει προβλημα με κουραση κλτ. Πανελ και μενα CMO22w4L λεει και μενα αλλα δεν νομιζω να χει σχεση με το CMO πανελ της Samsung που ειχε γινει τοσος ντορος. Λιγο πακετο ειναι να την ρυθμιζεις απο τα πληκτρα, μακαρι το fortemanager ειχε και τις προχωρημενες ρυθμισεις αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας .
santosp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Thanks για τις απαντησεις. Πιστευω οτι το forte manager οσο πανε το βελτιωνουν. Εχεις την τελευταια εκδοση 2.80; Επισης κατεβασε και την τελευταια εκδοση των drivers του monitor που το χαρακτηριζει με το πληρες ονομα του στα windows και οχι σαν l226wt που ειναι το παλιο. http://www.lge.com/products/mobile/mobil/sidemenu.do?action=list&group_code=CTG1000499&list_code=PRD_DWN&target=down_list&categoryId=CTG1000496&modelCategoryId=CTG1000499&parentId=CTG1000439
Mesqal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Fortemanager το 2.80 εχω, το παλιοτερο που ηταν στο CD ειχε πολλα bugs. Αν μπορεις βαλε και ενα λινκ για color profile γιατι δεν βγαζω ακρη στο site της LG.
santosp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Επειδη το site της lg τα εχει παιξει σημερα λιγο, στο ανεβαζω εγω σε rapid share. Κανεις την ιδια διαδικασια με τους πρωτους drivers. Ειναι για το μοντελο L226WTQ. http://rapidshare.com/files/87131923/forteManager_V2.80.zip.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.