liapinio Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 καλησπερα παιδια,μου χυθηκε μια κουπα ελληνικος καφες πανω στο πληκτρολογιο.το καλο ειναι οτι ειναι αδιαβροχο,το κακο ειναι οτι καποια πληκτρα κολλανε επειδη εχει μπει απο κατω καφες.το καθαρισα κατευθειαν και το στεγνωσα με πιστολακι.Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω τα πληκτρα?ειναι ευκολο η θα κανω καμια μ...κια??ειδη προσπαθησα να το κανω με το shift αλλα το εκανα χειροτερα.το πιεσα και τωρα εγινε ακομα πιο σκληρο.
kavatzoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 η μοναδικη λυση ειναι να πας σε ενα φαρμακειο και να παρεις ενα μπουκαλακι ισοπροπιλικης αλκοολης ,μετα 8α βγαζεις ενα ενα τα πληκτρα και 8α τα καθαριζεις με την αλκοολη και βαμβακακι.μονο ετσι θα καθαρισει η ζαχαρη του καφε απο τα πληκτρα
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 ενα μπουκαλακι ισοπροπιλικης αλκοολης etsi th zhtas? kostizei polu?
liapinio Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 αυτο που ζηταω ειναι να ξεκολησουν τα πληκτρα και να μην κανω καμια ζημεια στο laptop
kavatzoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 einai poly fthnh kai pas se opoiodhpote farmakeio kai zhtas ISOPROPILIKH ALKOOLH. se ola ta service exoyn eidika gia kinhta gitai einai h monh lysh gia na ka8arisei h zaxarh xwris na peiraksei ta lastixakia opws kanei to aplo oinopneyma.
com_hs Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Γιατι δεν το πλενεις (προσεχτικα) με νερο (το εχω κανει κ' αυτο)
liapinio Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 ρε παιδια καποιος να μου πει αν μπορω να βγαλω τα πληκτρα.βγαινουν ναι ή οχι?
kavatzoulas Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 oxi mono ta plhktra vgainoyn alla kai olo to plhktrologio an kaneis to kopo kai psakseis sto google 8a breis how to pws vgainei to plhktrologio.
arxaggelos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 einai poly fthnh kai pas se opoiodhpote farmakeio kai zhtas ISOPROPILIKH ALKOOLH. se ola ta service exoyn eidika gia kinhta gitai einai h monh lysh gia na ka8arisei h zaxarh xwris na peiraksei ta lastixakia opws kanei to aplo oinopneyma. se eyxaristw poly
liapinio Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Καλησπερα παιδια,αγορασα ισοπροπιλικη αλκοολη(9ευρω το 1λτ) και με μπατονετες καθαρισα τα κουμπια χωρις να τα βγαλω.Η κατασταση εχει βελτιωθει αρκετα οσον αφορα το κολλημα.πηγα και απο την αντιπροσωπεια της τοσιμπα και μου ειπαν για αλλαγη πληκτρολογιου(50-60 ευρω) εκτος και αν εχει παθει ζημια η μοδερμπορντ(τοτε παιδια θα στεναχωρηθω παρα πολυ).ελπιζω να μην χρειαστει να το παω.ευχαριστω για τις απαντησεις
21century Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Αυό που έκανες ήταν το καλύτερο, φυσικά καλό είναι να ανοίξεις το πίσω μέρος του φορητού και με ένα πιστολάκι με ζεστό αέρα να το φυσήξεις από απόσταση 5-10 εκατοστών...
Federer Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Αν καποιος εχει βρει οδηγιες για πως ανοιγει ο Α100 χρησιμο θα ηταν να δωσει κανενα link
liapinio Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 δες εδω:http://www.irisvista.com/ εχει οδηγιες για το πως ανηγουν τοσιμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.