Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop

arisxar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μπερδευτει με οσα γραφουν ολοι για laptop.Θα ηθελα ενα laptop που να εχει κυριως τα εξης χαρακτηριστικα μεχρι 2000 ευρω.Λοιπον

1)Να εχει καλό ήχο μιας και έχω καλα ηχεία και θα ηθελα να εχουν καλη αποδοση

2)Καλή ευκρινεια οθονης

3)Να μου παει 3-4 χρονια

4)Απο games κανενα pro το πολυ και warcraft

5)Κανω downloading κυριως αν παιζει ρόλο αυτο

6)Εννοειται ασυρματη δικτυωση με router

7)Μεγαλη RAM (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ)

Είμαι κυριως στa LG και συγκεκριμενα το w1 pro ι sony vaio .Τα αλλα δν τα εχω πολυ εμπιστοσυνη δεν ξερω γιατι.TOSHIBA ACER ειναι καλα?

Α και κατι που ξεχασα.Που μπορω να τα βρω στην Θεσσαλονικη.

Δημοσ.

ena polu kalo mhxanhma einai auto http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5954 einai to hp dv9393 !!:)

kai ena allo einai auto http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_186&products_id=6503 asus !! auto exei kaluterh karta grafikon apo to prohgoumeno !!:) kai episis dinei ena xrono egguhsh sthn mpataria pou den to kanei kanena allo kai 2 xronia gia ton forhto

Δημοσ.

Με 2000 ευρώ οποιο μηχανημα και να παρεις θα στα κανει ολα. Για τοσα λεφτα μην δεχτεις οτιδηποτε που δεν δινει σιγουρα 2 χρονια εγγυηση. Εγω δε θα δινα 2000 παντως για να παρω LG. Αcer οι αποψεις διηστανται αλλα πουλανε σαν τρελα λογω του οτι με λιγα λεφτα μπορεις να παρεις μηχανημα με πολυ καλα χαρακτηριστικα. H TOSHIBA θεωρειται απο τις πιο αξιοπιστες και η sony αλλα δεν παιρνουν πολλοι γιατι πρεπει να τα σκασεις χοντρα αν θες κατι πολυ καλο. Τωρα αν δεν μπορεις να βρεις που πουλανε laptop στη θεσσαλονικη θα γινω λιγο κακος(με συγχωρεις εκ των προτερων), καλυτερα να μη δωσεις τοσα λεφτα. Πλαισιο, multirama ειναι μια πρωτη λυση, μπορεις να ψαξεις και μεσω internet π.χ. e-shop ,play247 και παρα πολλα αλλα...(μεσω internet τα βρισκεις και πιο φθηνα π.χ ακομα και στο πλαισιο αν παραγγειλεις απο το internet σε καποια προϊόντα εχει πολυ καλες περικοπες τιμων)

Δημοσ.

ΝΑΙ Plaisio αλλα εχει μονο λιγα οσο για Multirama εχει hp toshiba και λιγα παλι απο τα αλλα.Internet δεν ξέρω τι παιρνω γιαυτοο ειπα πρωτα να ρωτησω.Και τα δυο φιλε ειναι πολυ καλα ειναι αυτο που θελω αλλα απο αναλυση οθονης αποτι βλεπω δν εχουν και πολυ καλη.Εχει κανενα αλλο με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα καλυτερη αναλυση οθονης?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εχω μπερδευτει με οσα γραφουν ολοι για laptop.Θα ηθελα ενα laptop που να εχει κυριως τα εξης χαρακτηριστικα μεχρι 2000 ευρω.Λοιπον

1)Να εχει καλό ήχο μιας και έχω καλα ηχεία και θα ηθελα να εχουν καλη αποδοση

2)Καλή ευκρινεια οθονης

3)Να μου παει 3-4 χρονια

4)Απο games κανενα pro το πολυ και warcraft

5)Κανω downloading κυριως αν παιζει ρόλο αυτο

6)Εννοειται ασυρματη δικτυωση με router

7)Μεγαλη RAM (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ)

Είμαι κυριως στa LG και συγκεκριμενα το w1 pro ι sony vaio .Τα αλλα δν τα εχω πολυ εμπιστοσυνη δεν ξερω γιατι.TOSHIBA ACER ειναι καλα?

Α και κατι που ξεχασα.Που μπορω να τα βρω στην Θεσσαλονικη.

για ριξε μια ματια στα qosmio toshiba

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...