Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Re pedia .. dn anteksa .. kai agorasa ena Rewritable DvD-R na ma8w pia na grafw tainies >_> Mpika insomnia .. epsaksa relative topix .. vrika diafora .. H prwti prospa8ia itan me to "AVI DivX MPEG to DVD Converter & Burner Pro" kai apetixe entelws (makria apo afto to pragma..) .. Ekane na to kanei convert to avi .. panw apo 3 ores .. kai sto telos tin egrapse tin tainia asta na pane .. kwlouse PANTOU ! Meta apo diafores prospa8ies .. pira to "Convert X to Dvd" kai mou fanike mia xaroula! To convert kratise peripou mia oritsa .. xwris kolimata .. Kai sto telos aftomata egrapse to DvD-RW ! E, to evala xaroumeni twra egw .. oti telika vrika to prog twn onirwn mou .. Kai apotelesma .. Eikona TELEIA, MIDEN KOLIMATA alla .. Asuxrona Subtitles >_> !! Zntoup pia .. ti na katsw na kanw pali Na ftene ta subs dn nmzw .. einai apo kalo site katevasmena .. Mipws kserete enan aplo tropo gia na kseperasw kai afto to prob prin m spasoun ta nevra pl0x? ^^' Euxaristw
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 κορίτσι για pc, καταρχήν,όταν είχες την ταινία σε avi στον υπολογιστή σου,και τους εξωτ.υπότιτλους , την άνοιξες για να δεις αν ήταν συγχρονισμένοι ή όχι οι υπότιτλοι? μπορεί να είχες άλλη εκδοση της ταινίας,και άλλη εκδοση υποτίτλων!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii exeis dikio -_O ffs pws to ekana egw afto.. Ehm ksanakatevazw .. kai brb ^^'
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 και πάλι μπορεί να είναι ασυγχρόνιστοι πάντως,ακόμα και να γράφουν ότι είναι ίδια έκδοση (πιο σπάνια περίπτωση). μπορείς ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ,να τους συγχρονίσεις με το time adjuster,ή με το subtitle workshop. με το convertxtodvd,υπάρχει ένα 2-3%,να χάσεις συγχρονισμό μεταξύ ήχου κ εικόνας! αυτό συνήθως οφείλεται σε κάποιο ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ κενό στο αρχείο avi που έχεις,που αν το παρακολουθήσεις στο pc σου,απλά δε θα το καταλάβεις,αλλά αν πας να το μετατρέψεις σε dvd,τότε αυτό το κενό θα είναι η "μόνιμη καθυστέρηση". ΑΝ σου συμβεί ποτέ αυτό,δεν υπάρχει κάτι (*εύκολο) που να μπορείς να κάνεις! κ μια τελική πρόταση! έχω την εντύπωση ότι την εγγραφή καλύτερα να την κάνεις με το nero recode!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Oxx min m les alla progs .. ase afto p kanei tin doulitsa tou mia xara ^^ Kai giaft0 p m les .. ase einai efialtis .. Enas filos doulevei se Video Club kai pernw kai vlepw tsampa ama laxei .. Etc mou ir8e na ma8w na grafw .. alla dn ennousa kai tetia taleporia pia Luk! Molis katevasa Subs pou doulevoun mia xara kai sigxronismena me tin tania! Se kamia oritsa 8a ksekinisw na tin grafw ksana.. Perimene to DoublePost mou ^^
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 μα δε σου λέω προγράμματα-"υποκαταστατα_ για το convertxtodvd,αλλά συμπληρωματικά! δηλαδή, ΑΝ οι υπότιτλοι είναι ασυγχρόνιστοι να χρησιμοποιήσιες αυτό ή αυτό,και αφού το convertxtodvd μετατρέψει το avi σου σε dvd,μπορείς να το κάψεις σε δισκάκι με το πασίγνωστο nero (απλά την επιλογή recode)!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Koita .. Me tous kainourious ipotitlous p katevasa .. To evala sto DvD player .. kai paizei TELIA! Dn exw kanena parapono .. Ara afou to ekapse mia xara .. gt na xrisimopiisw nero? -.- Oso gia ta asuxrona subs .. sou eipa .. ase kalitera dn asxoloume toso polu .. einai polu taleporia gia ena atomo p exei tsampa tainies an 8elei Monaxa gia tis gnwseis to i8ela .. Kai molis petixe i prwti m eggrafi Mission Accomplished! antreaslam se euxaristw polu-polu gia to endiaferon ee ^^ /hugshugs
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Koritsi_Gia_PC, χαίρομαι που τα κατάφερες!!!!! cu!
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Oso gia ta asuxrona subs .. sou eipa .. ase kalitera dn asxoloume toso polu .. einai polu taleporia gia ena atomo p exei tsampa tainies an 8elei Και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή, αλλά τελικά με το Time Adjuster http://www.free-codecs.com/Time_Adjuster_download.htm ο συγχρονισμός είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συχρονίσεις μόνο τον πρώτο υπότιτλο και τα υπόλοιπα λόγια θα συχρονιστούν αυτομάτως σε αναλογία με τον πρώτο. Δες και εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1584972#post1584972 antreaslamμε το convertxtodvd,υπάρχει ένα 2-3%,να χάσεις συγχρονισμό μεταξύ ήχου κ εικόνας! αυτό συνήθως οφείλεται σε κάποιο ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ κενό στο αρχείο avi που έχεις,που αν το παρακολουθήσεις στο pc σου,απλά δε θα το καταλάβεις,αλλά αν πας να το μετατρέψεις σε dvd,τότε αυτό το κενό θα είναι η "μόνιμη καθυστέρηση". ΑΝ σου συμβεί ποτέ αυτό,δεν υπάρχει κάτι (*εύκολο) που να μπορείς να κάνεις! Θα ξενέρωνα πολύ αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ακόμα και αν επρόκειτο για δέκατα του δευτερολέπτου θα με ενοχλούσε πολύ. Αυτό πάντως πρώτη φορά το ακούω, ευτυχώς ως τώρα δεν αντιμετώπισα ποτέ κανά παρόμοιο πρόβλημα αν και έχω κάνει αρκετές μετατροπές με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή, αλλά τελικά με το Time Adjuster http://www.free-codecs.com/Time_Adjuster_download.htm ο συγχρονισμός είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συχρονίσεις μόνο τον πρώτο υπότιτλο και τα υπόλοιπα λόγια θα συχρονιστούν αυτομάτως σε αναλογία με τον πρώτο. Hmm afkolo akougete .. to katevasa .. kai ean tixei kai dw kapia anomalia stous Subs apo edw kai pera .. 8a to usarw ^^ Thanks Cloud mats-mouts
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αν ασχολείσαι γενικώς με το κατέβασμα ταινιών και την εύρεση υπότίτλων, αργά ή γρήγορα θα το χρειαστείς, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να έχεις βρει μεν ένα σωρό αρχεία υπότίτλων για την ταινία που θες αλλά κανένα να μην ταιριάζει χρονικά. Εγώ το έχω κάνει σε 2 ταινίες μέχρι τώρα, το : Demolition Man και το Fight Club, με απόλυτη επιτυχία. Θα παίξεις λίγο με τους χρόνους μέχρι να ανακαλύψεις κάποιο λογικό χρονικό σημείο, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείς. Και κάτι σημαντικό που είχα ξεχάσει να αναφέρω στο link που έδωσα προηγουμένως, σε περίπτωση που θέλεις να ρυθίσεις και τα δέκατα των δευτερολέπτων (που σίγουρα θα το θελήσεις για να έχεις το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με δεξί κλικ στον πρώτο υπότιτλο (αφού έχεις ανοίξει το srt με το time, πήγαινε συχρονισμός και έπειτα στην πρώτη καρτέλα ''TPOS''. Θα σε μπερδέψει στην αρχή αλλά αργότερα θα διαπιστώσεις ότι εμφανίζεται το ακριβές δευτερόλεπτο έναρξης με την μορφή εκατοντάδας, αν δηλαδή τα λόγια ξεκινούν το 29ο δευτερόλεπτο, αυτό θα αναγράφεται στην καρτέλα ως ''290''. Αν λοιπόν το βάλεις για παράδειγμα στο ''287'' θα έχεις μετακινήσει το χρόνο κατά 3 δέκατα του δευτερολέπτου πιο πίσω. Είναι απλούστατο πραγματικά, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.
antreaslam Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 να πω απλά,ότι επειδή το έχω κάνει εκατοντάδες φορές , όταν οι υπότιτλοι είναι ασύγχρονοι, είναι καλύτερα να μπαίνετε στον κόπο να συγχρονίζετε εκτός του 1ου υπότιτλου,και τον τελευταίο! όσο για το ότι σπάνια,ασυγχρονιζονται φωνή κ εικόνα,είναι γεγονός,και είναι η αιτία που πήρα dvd player που να παίζει avi με srt υπότιτλους! μου είχε συμβεί 7-8 φορές (ειδικά στο πράσινο μίλι,στο proof,κ στο 4400),κ τα είχα πάρει στο κρανιο!
marmegap Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μιας και μιλάτε για το Time Adjuster,μήπως κάποιος ξέρει γιατί δεν σταθεροποιείται ούτε στον πρώτο υπότιτλο ούτε στον τελευταίο και αναγκάζομαι να βάζω τους χρόνους χειροκίνητα,εφ΄όσον έχω δει πρώτα που μιλάνε;Επίσης όταν στο "φτερό" καταφέρνω να συγχρονίσω τον πρώτο υπότιτλο,άμα πάω στον τελευταίο κρασσάρει.Δοκίμασα απεγκατάσταση+καινούργια εγκατάσταση,αλλά μάταια.Αυτό το κάνει και σε μηχάνημα φίλου.Μήπως φταίνε οι codecs;Δηλ γίνεται κανα conflict;Θα βοηθήσει (στις απαντήσεις) αν χρωματίσω και γω το μήνυμά μου σιμπιζάκι;
antreaslam Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 το σιμπιζάκι,θα είναι σα διάφανο,οπότε δε θα βοηθήσει! τώρα,αν κατα τύχη,είσαι δίμετρη κοκκινομάλλα με καμπύλες,και βάλεις άβαταρ τη φωτό σου,εεε,τότε θα βοηθήσει! Εγώ όμως δε μπορώ να σε βοηθήσω. Το πρόβλημα που έχεις,δεν το έχω ξανακούσει! Δοκίμασες το subtitle workshop?αν δε σου κάνει τα ίδια,έχεις βρει "χαλασμένη" έκδοση του time adjuster.αν σου κάνει τα ίδια,μπορει να φταίνε τίποτα codecs. Ερώτηση διαδικασίας: πας στο 1ο υπότιτλο, παίζεις το avi σου,πατάς "εδώ ο 1ος υπότιτλος",και οκ. σωστά? αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άλλαξε ο χρόνος του 1ου υπότιτλου,από πχ 145 που ήταν πριν, σε 120 που είναι τώρα! αν,για οποιοδήποτε λόγο,εσύ,στο πάνω αριστερά κουτάκι (εκεί που επέλεξες πριν οτι θα συγχρονίσεις τον 1ο υποτιτλο δηλαδή), πας κ πατήσεις τον 8ο υπότιτλο, τότε ο 1ος, γυρίζει στον χρόνο 145,και όχι στο 120 που εσύ έχεις πατήσει! ελπίζω να έγινα κατανοητός! το ότι όταν πηγαίνεις στον τελευταίο κρασάρει, δείχνει πρόβλημα,ναι,συμφωνώ! δοκίμασες άλλη έκδοση>? πόσους codecs έχεις στο μηχάνημά σου? (συμβουλή: απεγκατεστησε τους όλους,κ βάλε έναν,πχ divx)! την φωτογραφία περιμένω ε!
marmegap Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 το σιμπιζάκι,θα είναι σα διάφανο,οπότε δε θα βοηθήσει! τώρα,αν κατα τύχη,είσαι δίμετρη κοκκινομάλλα με καμπύλες,και βάλεις άβαταρ τη φωτό σου,εεε,τότε θα βοηθήσει! Κάτι σε ζουμπάς,κεφτεδοειδής με αιμοροϊδες,σου κάνει; Εγώ όμως δε μπορώ να σε βοηθήσω.Το πρόβλημα που έχεις,δεν το έχω ξανακούσει! Δοκίμασες το subtitle workshop?αν δε σου κάνει τα ίδια,έχεις βρει "χαλασμένη" έκδοση του time adjuster.αν σου κάνει τα ίδια,μπορει να φταίνε τίποτα codecs. Μπα.Τζαμπέ είναι (το ΤΑ),οπότε δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει "χαλασμένη" έκδοση.Κάτι άλλο συμβαίνει. Ερώτηση διαδικασίας:πας στο 1ο υπότιτλο, παίζεις το avi σου,πατάς "εδώ ο 1ος υπότιτλος",και οκ. σωστά? αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άλλαξε ο χρόνος του 1ου υπότιτλου,από πχ 145 που ήταν πριν, σε 120 που είναι τώρα! αν,για οποιοδήποτε λόγο,εσύ,στο πάνω αριστερά κουτάκι (εκεί που επέλεξες πριν οτι θα συγχρονίσεις τον 1ο υποτιτλο δηλαδή), πας κ πατήσεις τον 8ο υπότιτλο, τότε ο 1ος, γυρίζει στον χρόνο 145,και όχι στο 120 που εσύ έχεις πατήσει! ελπίζω να έγινα κατανοητός! το ότι όταν πηγαίνεις στον τελευταίο κρασάρει, δείχνει πρόβλημα,ναι,συμφωνώ! δοκίμασες άλλη έκδοση>? Έτσι.Όταν βάζω τον πρώτο και γυρίζει ο μετρητής,άμα πάω να βάλω και τον άλλον,κρασάρει. πόσους codecs έχεις στο μηχάνημά σου? (συμβουλή: απεγκατεστησε τους όλους,κ βάλε έναν,πχ divx)!την φωτογραφία περιμένω ε! Θένκζφορδετίπ,αλλά έχω τα απολύτως απαραίτητα,δηλ xvid,ffdshow,ac3filter και κάτι για ματρόσκα,όπως CoreAvc.Απεχθάνομαι τα all. Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον,στο χρωστάω,ας μην έχω foto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.