Προς το περιεχόμενο

Phpbb2 ελλείψεις;

Άρια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαταρχάς καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Έχω στήσει ένα φόρουμ σε phpbb2 το οποίο όμως παρουσιάζει φοβερό πρόβλημα με spam members, οι οποίοι γράφονται για να διαφημίσουν ιστοσελίδες στο προφίλ τους. Συμβαίνουν τα εξής:

-Το φόρουμ είναι κάτω από /forum domain.

-Η ενεργοποίηση μελών γίνεται από το διαχειριστή (δηλαδή εμένα)

-Το φόρουμ είναι στα ελληνικά.

-Έχω robots.txt μέσα στον ίδιο φάκελο.

Το πρώτο ερώτημα είναι, πώς διάλο με βρίσκουν και πώς μπορώ να εμποδίσω την εγγραφή. Δυστυχώς δεν έχει επιλογή το admin panel να μην επιτρέπεται η εμφάνιση ιστοσελίδας στο προφίλ των χρηστών.

Το δεύτερο ζήτημα είναι ότι η phpbb2 δεν προσφέρει memberlist στο admin panel ώστε να γίνονται οι ενεργοποιήσεις και διαγραφές γρήγορα, αλλά μόνο με ανάκτηση μέλους.

Τέλος η ελληνική μετάφραση του phpbb2 είναι για τα πανηγύρια και όταν προσπάθησα να τη διορθώσω μου έβγαζε error στην php (καθώς δεν ξέρω php δεν κατάλαβα και ποιο ήταν το πρόβλημα, εκτός εάν το <br> δεν πρέπει να έχει κενό δεξιά αριστερά και το Ά δεν είναι αποδεκτός χαρακτήρας και πρέπει να τον γράψω με σύμβολα).

Μπορούν να λυθούν τα παραπάνω με κάποιο τρόπο;

Ποια άλλη πλατφόρμα προτείνετε που να μην έχει αυτά τα προβλήματα, καλή ελληνική μετάφραση και περισσότερες επιλογές όσων αφορά το προφίλ μελών και το γενικό customizing;

ευχαριστώ,

Γαβριέλα

Δημοσ.

Βρήκα και αυτό το θέμα στο οποίο αναφέρονται μερικά πραγματάκια για αυτό που ρωτάω. Το μόνο άμεσα εφαρμόσιμο που βλέπω είναι τα ελληνικά captcha. To ερώτημα είναι πού τα βρίσκω και πώς τα φορτώνω;

Α, σε ευχαριστώ για το site kazanas :) Με μια πρόχειρη ματιά φαίνεται να έχει πολύ ψωμί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...