Προς το περιεχόμενο

laptop 486/100 Λειτουργικο

johnc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, μετα απο χρόνια ξεθαψα απο την ντουλαπα ενα laptop..τι λαπτοπ δηλαδη..ποιο αργο απο το κινητο μου ειναι 486/100, αλλα ετσι ειπα να παιξω λίγο...λοιπον το λαπτοπ ανοιξε δουλεψε χωρις μπαταρία εννοείται, του εβαλα win98, αλλα...σερνεται. Θα ηθελα, αν γνωριζετε, να μου προτεινετε καποιο λειτουργικο εκτος win95 και dos, πχ linux με γραφικο περιβαλλον εννοειται, το οποιο να τρεχει οσο μπορει να τρεξει τελοσπαντων σε αυτο το pc..thnx!

Δημοσ.

Σε αυτο το laptop βαλε DOS 6.22 και στη συνεχεια φορτωσε windows 3.11.

Οταν θα φορτωνει τους drivers απο το DOS θα πατας win και θα σε βγαζει στο γραφικο περιβαλλον των windows.....

Το πρωτο σοβαρο PC μου μετα τον Amstrad CPC 6128 ηταν ενας ΙΒΜ 486SX 25 MHz... Μολις ειδα το 486 ηταν αδυνατο να μην postαρω!! Αναμνησεις....

Δημοσ.

Μαλλον πως θα του βάλω τα 3.11:-D , ετσι για να θυμαμαι κ εγω...μπορει να ειμαι μικρος σε ηλικια..αλλα το 1ο μου pc ηταν ενα laptop ZENITH DATA SYSTEMS 286...το οποίο το έχω ακόμα και είναι σε άριστη κατάσταση εξωτερικά, μετα απο τοσα χρόνια όμως η μπαταρία του bios δεν αντεξε και εχει χασει ρυθμισεις με αποτέλεσμα δυστυχως..να μην ξεκιναει:(

Δημοσ.

Posi RAM exei to touvlaki?

CDROM exei?

An exei pano apo 64MB vale Debian base kai meta xfce

Episis mporeis na valeis debian kai me 3 floppies kai net connection (no CDROM)

An tora exeis ligoteri RAM, mporeis na dokimaseis

Damn Small Linux (den mou arese)

Deli Linux (Den to exo dokimasei) http://delili.lens.hl-users.com/

Δημοσ.
Posi RAM exei to touvlaki?

CDROM exei?

An exei pano apo 64MB vale Debian base kai meta xfce

Το πολυ να εχει 8ΜΒ RAM..... (4MB το πιο πιθανο)!! 64MB RAM ειχαν οι PIII!!!

Εμενα ο 486SX 25MHz ειχε 2ΜΒ RAM και τα εκανα 10ΜΒ αφου πληρωσα 100.000δρχ το 1994 για ενα dimm των 8ΜΒ. Αλλες εποχες τοτε......

Δημοσ.

16ΜΒ εχει!! Έχει και cd-rom αλλα δεν ξερω γιατι δεν μπουταρει απο ολα τα cd..πχ win98 μπουταρει κανονικα απο cd, αν του βαλω to linux τπτ!!

Δημοσ.
16ΜΒ εχει!! Έχει και cd-rom

Αμαν φιλε, ειχες δωσει μια περιουσια ολοκληρη γι αυτο..... Βαλε windows 95 θα τα σηκωσει αν και θα χασεις παρα πολυ απο τον πολυ αργο σκληρο δισκο που θα εχει. Καλυτερα 3.11...............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...