Προς το περιεχόμενο

portscanner σε τοπικο δικτυο

c0nFuSeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει προγραμμα να κανω (μαζικο) portscan στο ρουτερ του τοπικου μου δικτυου?

Βασικα εννοω να κανει portscan sto range 10.0.0.1-10.0.0.100 και να μου βγαλει αποτελεσματα για καποιες συγκεριμενες θυρες? (π.χ αν ο 10.0.0.20 εχει ανοιχτη τη θυρα 4126)

ειχα ανοιξει κατι θυρες απο το ρουτερ με μια συγκεκριμενη ΙΡ και τωρα κλειδωσαν το ρουτερ και δε θυμαμαι για ποια ΙΡ ανοιξα τις θυρες.

Δημοσ.

υπαρχει αλλα βγαζει αν ειναι ανοιχτες οι πορτες που του ορισες να ψαξει δεν τις ψαχνει ολες θα εκανε μερες να τελειωσει "ip scan" η πρωτη σεληδα στον γουγλη ειναι η καταληλη

Δημοσ.

ενοειτε οτι θα ψαξω για συγκεκριμενες θυρες! πριν δοκιμασω γουγλη εχεις κατα νου κανενα να μου προτεινεις?

επισης αυτο που εχει σημασια ειναι οτι θελω να ψαξει και για ΙΡ που εκεινη δεν χρησιμοποιοθντε απο pc.

π.χ το ευρος ειναι 1-10 αλλα την συγκεκριμενη στιγμη ειναι μονο ο ..0.0.1 στο τοπικο και οι αλλοι 9 δεν ειναι συνδεμενοι. θα μπορεσει να μου βγαλει τα αποτελεσματα για τους αλλους 9?

Υ.Γ μπορω να δοκιμασω χειροκινητα να αλλαζω την ΙΡ μου κι να ελεγχω για την θυρα που θελω, αλλα το προγραμμα θα βοηθησει παρα πολυ γιατι το ευρος ειναι μεγάλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...