Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv6397

jimmyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sigoura tha itan kalitera.

apla den me poliendiaferrei na paizei ta kainourgia paixnidia.

den tha to parw apo to plaisio. to exw vrei allou me 1300 euros.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ποση εγγηηση δινει ο κατασκευαστης?

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο φορητό περίπου δύο μήνες.

Άψογη εμφάνιση, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καλή οθόνη και βολικό πληκτρολόγιο, εξοπλισμένο (κάμερα 1.3, τηλεχειριστήριο, ασύρματο δίκτυο, μπλε δόντι).

Με λογική χρήση η μπαταρία μου κράτησε μέχρι και 3.5 ώρες. Το έχω αφήσει ανοιχτό να κατεβάζει έως και 15 ώρες συνεχώς και παρόλο τον καύσωνα δεν παρατήρησα υψηλές θερμοκρασίες τουλάχιστον με την αφή (ελαφρά χλιαρός σένα συγκεκριμένο σημείο).

Δυστυχώς είναι με Win Vista αλλά συνηθίζω, πάντως δεν σέρνεται όπως περίμενα. Έλεγα να βάλω Xp αλλά τελικά δεν προχώρησα αν και βρήκα drivers στο site της Hp.

Δεν μου αρέσει που η κάμερα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα αλλά μόνο μέσα από το messenger. Τουλάχιστον εγώ δεν μπόρεσα να κάνω κάτι γι'αυτό, όχι ότι το έψαξα και πολύ.

Η κάρτα γραφικών του είναι 128 dedicated και ανεβάζει λέει μέχρι 256. Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν γνωρίζω πως τα πάει.

Δημοσ.

iron_dk an mporeis pes mou pws sou fainetai i othoni apo apopsi xrwmatwn kai eukrinias.

epipleon me provlimatizei to oti einai 15.4". An kai den tha to xrisimopoiw gia tainies kai paixnidia den kserw an tha einai voliki gia internet kai programmata. eseis pou tis exete pws sas fainontai?

Δημοσ.

εγώ έχω τον HP dv5295ea (coreduo at 2ghz) η οθόνη είναι 15,4 και είναι σαφώς καλύτερη απο άποψη εργονομίας και αυτονομίας απο 17αρες και προφανώς απο 15αρες και κάτω. Εκτός αν θες κάτι πιο φορητό.

Δημοσ.
υπάρχουν ένα σωρό προγραμματάκια για την κάμερα.Ψάξε λίγο και θα δεις απίθανα πράγματα

Για βοήθα λίγο βρε συντοπίτη.:)

Δημοσ.
iron_dk an mporeis pes mou pws sou fainetai i othoni apo apopsi xrwmatwn kai eukrinias.

epipleon me provlimatizei to oti einai 15.4". An kai den tha to xrisimopoiw gia tainies kai paixnidia den kserw an tha einai voliki gia internet kai programmata. eseis pou tis exete pws sas fainontai?

Για φορητό νομίζω ότι η οθόνη είναι καλή. Χρώματα πολύ καλά αν έχεις την σωστή γωνία θέασης (στον φορητό συνήθως βλέπεις μόνος), και από ευκρίνεια απλά καλός στην ανάλυση 1200Χ800. Θα ήθελα κάτι παραπάνω για τα μικρά γράμματα πχ στο WORD.

Να υπενθυμίσω ότι η οθόνη είναι γυαλιστερή πράγμα που συνήθως συναρπάζει όσον αφορά χρώματα και κοντράστ (εντυπωσιακή η θέαση ταινιών απο DVD ή Divx) αλλά σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού δημιουργεί πρόβλημα (καθρέφτης). Επίσης ξέχασα να πως ότι έχει μόνο έξοδο vga όχι ψηφιακή.

Όσον αφορά τη διάσταση 15,4 προσωπικά την βρίσκω σαν την χρυσή τομή για κατανάλωση, φορητότητα, συνολικές διαστάσεις και βάρος του laptop, δουλειά γραφείου. Για internet και προγράμματα από normal αποστάσεις με σωστή γωνία θέασης είναι ok. Στις 17 ίντσες δεν μιλάμε για φορητό (προσωπικά με ενδιαφέρει να τον κουβαλώ εύκολα). Αν αγόραζα τώρα και εύρισκα κάτι σ'αυτά τα χαρακτηριστικά με καλή οθόνη στις 13 με 14 ίντσες θα το σκεφτόμουν.

Αν και πρέπει να θυμάσαι ότι όσο μειώνεται η διάσταση οθόνης και γενικά το μέγεθος – βάρος τόσο αυξάνεται η τιμή.

Δημοσ.
Αν και πρέπει να θυμάσαι ότι όσο μειώνεται η διάσταση οθόνης και γενικά το μέγεθος – βάρος τόσο αυξάνεται η τιμή.

μιλώντας φυσικά μονο για τα καινούρια ultra-portable...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...