stefan123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Καλημερα..Πηγα σημερα στο εν λογω καταστημα ενα φορητο dvd player το οποιο δεν αναγνωριζει ελληνικες γραμματοσειρες στα divx για αλλαγη...... Παρολο που ηταν εντος της προθεσμιας(7 ημερες εναντι 14 που ισχυει η αλλαγη) μου ειπαν οτι δεν γινεται γιατι βρηκαν μια ελαφρια γρατζουνια στο πισω μερος της μπαταριας..... Δεν πειραζει,θα το κρατησω να βλεπω dvd η θα το πουλησω αλλα τουλαχιστον ενημερωνω οτι αν παρετε κατι και δεν σας κανει-επιστροφη γιοκ.....
Sadman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 ελεος για μια γρατζουνια??????????????????? μακρια...........και........μαλομενα...........
stefan123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ε ναι γιατι πως θα ξαναπουληθει το καινουργιο-ελαφρως μεταχειρισμενο? Συσκευασια και ξανα πωληση προφανως..... Βλεπεις καποιοι αλλοι εχουν stock-house....Aυτοι ομως?
fasd Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 εσυ τι περιμενες δηλ? αν αγοραζες ενα αμαξι και τελικα δεν ετρεχε τοσο οσο νομιζες και του ειχες κανει και μια γρατζουνια θα το περνανε πισω?εδω τα πας χωρις καν δαχτυλιες και δεν τα περνουν εσυ ηθελες με την μικρη γρατζουνια να το παρουν πισω??
stefan123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εγω αναφερθηκα στην εγγυηση επιστροφης που δινει το εν λογω καταστημα εντος 14 ημερων για αλλαγη αν δεν μεινετε ικανοποιημενοι απο το προιον... Οσο για την γρατζουνια ειναι τοσο ανεπαισθητη που δεν φαινεται ευκολα..(παιζει και να ηταν ετσι απο το εργοστασιο) Ειναι στην βαση του player διπλα στην βιδα.... Αλλωστε ο νομος το λεει ξεκαθαρα,ασχετα που ελαχιστοι θα τρεξουν να βρουν το δικιο τους με ινκα κ.τ.λ...Και καπου εκει πονταρουν ολοι αυτοι και δηλωνουν οτι δηλωνουν.... Δεν πειραζει-τον πανακριβο προβολεα δεν θα τον παρω απο εκει..... Γλιτωσαν 200 ευρω απο το dvd player-εχασαν εναν πελατη....Τιμια συναλλαγη....
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ειναι αυτονοητο οτι το δικαιωμα επιστροφης δινεται με την προϋποθεση οτι το προϊον ειναι στην κατασταση που το παιρνουμε.Εσυ θα επαιρνες ενα laptop με μια ανεπαισθητη εστω γρατζουνια σε τιμη καινουργιου ???
MixalisX Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Pantos ap'oso exw rwthsei se periptwsh blabhs ginetai amesh antikatastash mesa stis prwtes 15 meres. Alla milame gia blabh kai oxi aplh epistrofh.
stefan123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ειναι αυτονοητο οτι το δικαιωμα επιστροφης δινεται με την προϋποθεση οτι το προϊον ειναι στην κατασταση που το παιρνουμε.Εσυ θα επαιρνες ενα laptop με μια ανεπαισθητη εστω γρατζουνια σε τιμη καινουργιου ??? Μα απο την στιγμη που εσκισα ζελατινες ανοιξα κουτια και εκανα δοκιμες αυτοματα ηταν ηδη μεταχειρισμενο.... Εσενα θα σου αρεσε να επερνες μετα το δικο μου ακομα και αν δεν ειχε καμια γρατζουνια και να το πληρωνες για καινουργιο? Και εγω πωλητης ειμαι και εχω κανει απειρες επιστροφες (και μαλιστα σε πανακριβα φρεσκα ψαρια)....Ακομα και αν ειχε αδικο ο πελατης η εταιρεια μου εχει πει να του τα αλλαζω για να μην τον χασω.....Πανω απ'oλα ο πελατης....
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μα απο την στιγμη που εσκισα ζελατινες ανοιξα κουτια και εκανα δοκιμες αυτοματα ηταν ηδη μεταχειρισμενο....Εσενα θα σου αρεσε να επερνες μετα το δικο μου ακομα και αν δεν ειχε καμια γρατζουνια και να το πληρωνες για καινουργιο? Και εγω πωλητης ειμαι και εχω κανει απειρες επιστροφες (και μαλιστα σε ψαρια)....Ακομα και αν ειχε αδικο ο πελατης η εταιρεια μου εχει πει να του το αλλαζω για να μην τον χασω.....Πανω απ"ολα ο πελατης.... Θα αλλαζες λοιπον το Laptop και φυσικα θα το εδινες σς καποιον αλλο ετσι ????? Το θεωρεις σωστο αυτο ??? Ενα κιλο ψαρια μπορεις να τα πεταξεις και χωρις πολυ σκεψη.Ενα laptop οχι ομως.
stefan123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δεν με καταλαβες αλλο ειπα....Ειπα οτι μια σωστη εταιρεια δεν θα το εκανε και θα προτιμουσε να χασει μερικα ευρω παρα τον πελατη... Προφανως η γρατζουνια χαλαγε την μεταπωληση του καινουργιου...γιατι η ανασυσκευασια ειναι ευκολη δουλεια.... Αληθεια ξερεις ποσο παει η σφυριδα το κιλο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δεν με καταλαβες αλλο ειπα....Ειπα οτι μια σωστη εταιρεια δεν θα το εκανε και θα προτιμουσε να χασει μερικα ευρω παρα τον πελατη...Προφανως η γρατζουνια χαλαγε την μεταπωληση του καινουργιου...γιατι η ανασυσκευασια ειναι ευκολη δουλεια.... Αληθεια ξερεις ποσο παει η σφυριδα το κιλο? Δεν νομιζω οτι ενα laptop κανει μερικα ευρω μονο και οσο και να κανει η σφυριδα ( δεν εχω καλες σχεσεις με τα ψαρια ....) εχει μεγαλη διαφορα.Τι θα επρεπε να κανουν δηλαδη για να εισαι εσυ ικανοποιημενος και να μην την πατησει αλλος πελατης ? Να παρουν πισω το laptop και να το πεταξουν ???
stefan123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εγω ξερω οτι αλλες εταιριες δινουν σημασια στον πελατη και αλλες τον εχουν γραμμενο....Δηλαδη προπερσυ το πλαισιο που του γυρισα πισω ενα πανακριβο κινητο γιατι δεν εμεινα ικανοποιημενος εχασε?Επειδη το πουλησε μετα ως μεταχειρισμενο και εχασε καποια λεφτα?Απο τοτε εχω παει παμπολλες φορες και τα εχει βγαλει και με το παραπανω γιατι ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εγω ξερω οτι αλλες εταιριες δινουν σημασια στον πελατη και αλλες τον εχουν γραμμενο....Δηλαδη προπερσυ το πλαισιο που του γυρισα πισω ενα πανακριβο κινητο γιατι δεν εμεινα ικανοποιημενος εχασε?Επειδη το πουλησε μετα ως μεταχειρισμενο και εχασε καποια λεφτα?Απο τοτε εχω παει παμπολλες φορες και τα εχει βγαλει και με το παραπανω γιατι ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ..... Ναι αλλα ηταν ανοιγμενο ...οχι γρατζουνισμενο.Κι εγω εχω επιστρεψει καρτα βιντεο pinnacle αξιας 300 ευρω στο Πλαισιο αγορασμενη με πιστωτικη και μου εδωσαν μετρητα πισω τα λεφτα μου αλλα δεν ειχε ιχνος γρατζουνια ή κατι τετοιο.
stefan123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ναι αλλα ηταν ανοιγμενο ...οχι γρατζουνισμενο.Κι εγω εχω επιστρεψει καρτα βιντεο pinnacle αξιας 300 ευρω στο Πλαισιο αγορασμενη με πιστωτικη και μου εδωσαν μετρητα πισω τα λεφτα μου αλλα δεν ειχε ιχνος γρατζουνια ή κατι τετοιο. Γρατζουνισμενο ηταν(για την ακριβεια χτυπημενο μιας και μου ειχε πεσει κατω) και ειχα σκισει και το κουτι...Αλλα κανεις δεν πηρε το μικροσκοπιο να το ελεγξει....Αλλη πολιτικη το ενα μαγαζι-αλλη το αλλο.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Γρατζουνισμενο ηταν(για την ακριβεια χτυπημενο μιας και μου ειχε πεσει κατω) και ειχα σκισει και το κουτι... Ναι ρε φιλε αλλα εσυ πως θα αντιδρουσες αν στο πουλαγαν μετα και το εβλεπες ???? Θα τους το πεταγες στο κεφαλι και με το δικιο σου ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα