21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Η αποδειξη μπορει να γραφει επανω και την χρονικη διαρκεια της εγγυησης για να ειναι ολοκληρωμενη η αγορα...
pixies451 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εγω ειχα παρει μια ραμ απο αυτους (αλλα οχι απο καταστημα ελλαδας)κ την επεστρεψα σε 2 μερες και ουτε που την κοιταξανε(που θα μπορουσε να εχει μαγνητιστει κ ναναι για πεταμα ξερω γω) και επιστροφη χρηματων ατακα κ επιτοπου.
Diskimpex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ακόμα περιμένω επισκευή ή αντικάτασταση Samsung LCD-TV.Yποτίθεται ήταν αντιπροσωπείας αλλά μου ζήτησαν να την πάω στο κατάστημα όχι σε εξουσ. service που έκαναν τον Κινέζο.Λογικά λοιπόν είναι ανάλογα το προιόν και τι συμφωνία έχει με τον προμηθευτή γιατί πολλά είναι δικης του εισαγωγης.
ultraxmode Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 'Επρεπε να πάρεις ονόματα, τηλέφωνα και μία πολύ βαρβάτη επιστολή στα κεντρικά της MediaMarkt στο εξωτερικό με απειλή (και γιατί όχι υλοποίηση μήνυσης) και να τους έχεις τροχάδην... άντε γιατι πολύ έξυπνοι το παίζουν πλέον... Πουλάνε λές και βρίσκονται σε μανάβικο... Τα πήρα πρωί πρωί ... ΕDIT : μεσημέρι...
RazorFoot° Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν κάνουν δικιές τους εισαγωγές. Από τις εδώ αντιπροσωπίες τα πέρνουν όλα
21century Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Τα δικαιωματα του καταναλωτη μπορειτε να τα βρειτε απο το ΙΝ.ΚΑ ή από την Γενικη γραμαμτεια Καταναλωτη ξερετε...
Belial Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μόλις επέστρεψα από το mediamarkt Αμαρουσίου, Αγόρασα τηλεόραση lcd LG 26LB 75. Μαντέψτε ήταν όλα τα σακουλάκια ανοιγμένα και πρόχειρα ξανακολημένα με ταινία και συραπτικό. Αύριο πρωί πρωί τηλέφωνο . Παρατήρησα σκόνη σε υπερβολικό βαθμό στην βάση της, δεν προχώρησα παραπάνω είδα και γρατζουνιές στη βάση.Πλήρωσα και αγόρασα μεταχειρισμένο προιόν; Δέν το ήξερα να βάλω μια αγγελία "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΗ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ"...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μόλις επέστρεψα από το mediamarkt Αμαρουσίου, Αγόρασα τηλεόραση lcd LG 26LB 75. Μαντέψτε ήταν όλα τα σακουλάκια ανοιγμένα και πρόχειρα ξανακολημένα με ταινία και συραπτικό. Αύριο πρωί πρωί τηλέφωνο . Παρατήρησα σκόνη σε υπερβολικό βαθμό στην βάση της, δεν προχώρησα παραπάνω είδα και γρατζουνιές στη βάση.Πλήρωσα και αγόρασα μεταχειρισμένο προιόν; Δέν το ήξερα να βάλω μια αγγελία "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΗ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ"... Περιμενουμε να μας πεις εξελιξεις !!!
angk79 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Γειά χαρά παιδιά… Τυχαία διάβασα τη συζήτηση σας σχετικά με τα media markt και επειδή τυχαίνει να δουλεύω εκεί νομίζω πως μπορώ να σας λύσω πολλές απορίες. Σε όλα αυτά που διαβάζω πιστεύω πως η αλήθεια ως συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση. Επειδή έχω δουλέψει και σε άλλη εταιρία (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ) έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα και έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Καταρχήν όσων αφορά τα εκθεσιακά προϊόντα δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να κάνει έκπτωση αλλά είναι 100% ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ να ενημερώνει τον πελάτη ότι είναι εκθεσιακό. Ακόμα θα πρέπει να παραδεχτούμε πως ως Έλληνες έχουμε το χαρακτηριστικό να έχουμε μόνο απαιτήσεις και καθόλου υποχρεώσεις. Πράγματι ο καταναλωτής έχει δικαίως πολλές απαιτήσεις και πάνω σε αυτές έχουν σχεδιαστεί οι νόμοι αλλά θα πρέπει να αναλογιστεί πως έχει και κάποιες υποχρεώσεις. Είμαι βέβαιος πως πράγματι κάποιοι μπορεί να έχουν νιώσει πως αντιμετωπίζονται καχύποπτα όταν επιστρέφουν ένα προϊόν αλλά να έχουμε υπόψη μας πως για κάθε σωστό πελάτη που επέστρεψε ένα προϊών γιατί παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, έχουν προηγηθεί και άλλοι 10 κουτοπόνηροι που προσπαθούν να επιστρέψουν προϊόντα που τα έχουν αγοράσει από αλλού και δεν του τα δέχτηκαν πίσω και προφασίζονται πως έχουν χάσει την απόδειξη και χιλιάδες άλλα τέτοια ευτράπελα. Επίσης είναι σημαντικό να ξέρουμε πως μια κακή συμπεριφορά ενός εργαζομένου δε μπορεί να χαρακτηρίσει μια ολόκληρη εταιρία. Πολλές φορές εκνευρίζομαι κι εγώ με συμπεριφορές συναδέλφων ή με λάθος τακτικές που υιοθετούν για να πουλήσουν κάτι. Ως Έλληνες λοιπών έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μη μας γελάσει κάποιος αλλά με την πρώτη ευκαιρία που θα μας δοθεί θα προσπαθήσουμε να τον γελάσουμε εμείς. Είμαστε καχύποπτοι σαν πελάτες αλλά δε δεχόμαστε ποτέ να είναι οι άλλοι καχύποπτοι με μας. Και στο σημείο αυτό νε τονίσω πως δεν υπερασπίζομαι κανέναν, άλλωστε να ξέρετε πως οι πωλητές γενικότερα όταν πάνε σε άλλο κατάστημα σαν πελάτες γίνονται χειρότεροι από αυτούς που τους βρίζουν. Τέλος Όλα αυτά που αναφέρονται με τα εκθεσιακά προϊόντα τα πιστεύω απόλυτα πως έχουν γίνει αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για πολιτική της εταιρίας αλλά για προσωπικές πρωτοβουλίες. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ πείτε μου.
xoxlasae Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 παιδια τι θα κανετε στην περιπτωση του θεματος μου. Αγορασα εχτες απο mediamarkt μια sony bravia 50ρα, εβαλα τις δοσεις μου και πηγα στην αποθηκη και την παρελαβα... στο σπιτι παρατηρησα οτι οι ταινιες της ειχαν πειραχτει ανοιγω την συσκευασια και ολα της τα περιφερειακα ηταν απειραχτα... το προβλημα ηταν στα αφρολεξ προστασιας της τηλεορασης.. αντι να ειναι ενα ενιαιο κατω και ενα ενιαιο πανω...ηταν κομμενα κομματια στο χερι σαν παζλ ωστε να καλυφτει το μεγαλυτερο μερος της τηλεορασης...και το τυλιγμα της ηταν πειραγμενο επισης.. τα αφρολεξ φαινεται σαν να εχουν μπει απο αλλες τηλεορασης της ιδιας σειρας αλλα μικροτερου μεγεθους (32,37,42)... Σας παραθετω και εικονες...πειτε μου τι θα κανατε στην περιπτωση αυτη σαν καταναλωτες ? Η τηλεοραση δουλευει μια χαρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αποδοση της...
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Σωστά ειναι τα αφρολέξ.. Έτσι ειναι και σε σφραγισμένη τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα