stefan123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Τα πραγματα απο επιστροφη αν εισαι σωστο μαγαζι ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΣ... Ειτε τα πετας(οπως πεταξα πριν καμια βδομαδα 2 κιλα σφυριδα στα 100 ευρω γιατι μυριζε του πελατη) ειτε τα δινεις ως μεταχειρισμενα σε χαμηλοτερη τιμη.. Αν θες να σεβεσαι τον πελατη...Αλλιως του λες εχει γρατζουνια-εχεις σκισει το κουτι-εχεις ανοιξει τις αεροστεγεις ζελατινες και παρε δρομο μην σε πλακωσουμε και στο ξυλο(λεμε τωρα-ακραιες περιπτωσεις-αλλα μου εχει τυχει σε μαγαζακι απεναντι απο το πλαισιο στην στουρναρη...) Και στην τελικη θα ηταν πιο τιμιο να γραφεις μπαινοντας στην πορτα "μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται" απο το "επιστροφη μεσα σε 14 μερες αν δεν μεινετε ικανοποιημενοι"......
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Τελος παντων.Εγω την γνωμη μου την ειπα και δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο τωρα που εξεληχθηκε σε μεταξυ μας διαλογο.
yiannakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 οπως πεταξα πριν καμια βδομαδα 2 κιλα σφυριδα στα 100 ευρω γιατι μυριζε του πελατη μπραβο φιλε μου, εχω σιχαθει τελευταια να αγοραζω σαπια ψαρια. Αν ηταν ολοι σαν εσενα θα πηγαινε καλυτερα η κοινωνια μας, στην οποία ο λωποδυτης ειναι μαγκας και ο τιμιος βλακας
dim's Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Νομίζω ότι και οι δυό σας έχετε δίκαιο, ο καθένας από τη μεριά του...
stefan123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 μπραβο φιλε μου, εχω σιχαθει τελευταια να αγοραζω σαπια ψαρια. Αν ηταν ολοι σαν εσενα θα πηγαινε καλυτερα η κοινωνια μας, στην οποία ο λωποδυτης ειναι μαγκας και ο τιμιος βλακας E ναι,για να στο φερει πισω πρεπει να εμφανισε ποιοτικο προβλημα....Ποιος ο λογος να αρχισω τις δικαιολογιες?Ενταξει μπορω να τον βγαλω τρελο αλλα μετα δεν προκειται να ξαναπατησει πλεον................. Δεν ειναι δικο μου θεμα,ειναι πολιτικη της εταιρειας η οποια δινει σημασια στον πελατη...Γιατι εχω δουλεψει και αλλου και πουλαγαμε ενας θεος ξερει τι...Οταν ρωτουσα αν γινεται να πουλαμε ψαρια σε αποσυνθεση μου ελεγαν: 'Εσυ θα τα φας?' η ελεγαν: " ασε να τα πεταξει αυτος,σιγα μην χρεωθουμε εμεις..." Και στην τελικη(για να επανελθουμε στο θεμα μας) οταν ειναι να παιξουμε χλιδατοι και ανετοι αφηνουμε 1000 τηλεορασεις να καινε ρευμα απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα οταν ειναι να κανουμε καμια επιστροφη σφιγγομαστε και αρχιζουμε τις δικαιολογιες...................................
stefan123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Τελικα το dvd player το πουλησα 160 ευρω στα μεταχειρισμενα..Ναι εχασα 40 ευρω αλλα τον πανακριβο προβολεα + home cinema δεν θα τον παρω απο εκει...Το πολυ-πολυ να παρω μερικα δισκακια και να παω απο εκει να τα δοκιμασω σε μερικα συστηματα και να τα παρω απο αλλου......... Εχω καθε δικαιωμα νομιζω απο την στιγμη που δεν ειμαι ευχαριστημενος πελατης.......................
telegamesvg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ναι αλλα ηταν ανοιγμενο ...οχι γρατζουνισμενο.Κι εγω εχω επιστρεψει καρτα βιντεο pinnacle αξιας 300 ευρω στο Πλαισιο αγορασμενη με πιστωτικη και μου εδωσαν μετρητα πισω τα λεφτα μου αλλα δεν ειχε ιχνος γρατζουνια ή κατι τετοιο. Για ενημερωσε μας ....πως ακριβως εγινε αυτο? Στα επεστρεψαν απλα , αμεσα, η μετα απο προσπαθεια απο μερους σου ??
zourlas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 eisai sigouros oti den to agorases me gratzounia????xexexeexe paidia pros enimerwsi sas ta media markt einai retail shops. Exv akousei polla asxima. Prosopika eixa kai mia empiria pao wre kai kala na agorasw ena fs laptop gia tin kopela mou kali timi ligo paliotero modelo ola kala ligo prin tin diadikasi pliromis paratirw tainia siskevasias sto kouti panw apo auti pou eixe valei o kataskevastis....arxizw kai yiliazomai lew ston politi oti epithimw gia auto to logo na to anoixoume na doume an leipei tipota apo mesa.Ekeinos dehetai kai to anigei....parateirv loipon to psu na min einai mesa se sakoulaki kai to kalodio tou proxeira tiligmeno. Tou toleo kai mou apadaei les kai einai to pio fisiologiko pragma tou kosmou oti mporei na itan proion vitrinas.Sifiliazomai....kai tou apantw den tha eprepe na to anaferete kapou?eeeeeeeeeeee den to gnwrizw auto mou apada to gnwrizw egw tou apadaw egw opws episis ti minisi pou mporw na sas kanw gnwrizw kai se sikothika kai efiga.... ta simperasmata dika sas
cOckRoaCh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 eisai sigouros oti den to agorases me gratzounia????xexexeexepaidia pros enimerwsi sas ta media markt einai retail shops. Exv akousei polla asxima. Prosopika eixa kai mia empiria pao wre kai kala na agorasw ena fs laptop gia tin kopela mou kali timi ligo paliotero modelo ola kala ligo prin tin diadikasi pliromis paratirw tainia siskevasias sto kouti panw apo auti pou eixe valei o kataskevastis....arxizw kai yiliazomai lew ston politi oti epithimw gia auto to logo na to anoixoume na doume an leipei tipota apo mesa.Ekeinos dehetai kai to anigei....parateirv loipon to psu na min einai mesa se sakoulaki kai to kalodio tou proxeira tiligmeno. Tou toleo kai mou apadaei les kai einai to pio fisiologiko pragma tou kosmou oti mporei na itan proion vitrinas.Sifiliazomai....kai tou apantw den tha eprepe na to anaferete kapou?eeeeeeeeeeee den to gnwrizw auto mou apada to gnwrizw egw tou apadaw egw opws episis ti minisi pou mporw na sas kanw gnwrizw kai se sikothika kai efiga.... ta simperasmata dika sas ti enoeis retail shops? xoris stock?
seventh_son Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 file afto paizei pantou. mi paramithiazesai. se oles tis etairies kommatia vitrinas mporei na mpoun se koutakia kai na poulithoun. katharizontai kai ksanampainoun siskevasies. idios se etairies pou de mpainei tainia asfaleias apo tin etairia ( px sony ) ginetai xamos. oxi mono mediamarkt, kai plaisio kai kotsovolos ktl ktl.
21century Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Σωστος, σε μενα μια φορα πηρα φορητο απο βιτρινα εσωτερικη αλλα το ειχει αναλαβει φιλος μου πωλητης και απο την στιγμη που δεν σφραγιζονται τα κουτια πολλα μπροουν να συμβουν. Ομως υπαρχουν 2 περιπτωσεις. 1ον Ο πελατης εχει δικαιωμα προτου αγορασει κατι να δει το προιον σε λειτουργια και να εξοικιωθει μαζι του και ειναι αναφιαρετο δικαιωμα του. 2ον Με βαση μια παραγγελια οφειλουν να παραδιδουν κελιστο κουτι με το προιον και ολα τα συναφη και δεν επιτρεπεται να ανοιχτει. Απο οτι ξερω μονο στα κινητα υπαρχουν ταινιες ασφαλειας...
ilMarios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Εμένα το laptop μου απο βιτρινα ειναι και δεν εχει κανενα προβλημα εδω και 2 χρονια που το έχω και ειναι και Acer αρα καταλαβαίνεται. Από multirama το είχα πάρει και νομιζω από 1600 που έκανε μου είχαν κάνει 200? κάτω λόγο ότι ήταν στην βιτρινα. Εντάξει μπορει να ήμουν κολοφαρδος και δεν έχει χαλάσει αλλά 1600 δεν είχα στο νου μου να δώσω ετσι πειρα κάτι καλυτερο με λιγοτερα λεφτα (με το ρίσκο της βιτρινας παντα ).
@byZo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δηλαδή τι μπορεί να πάθει ένα μηχάνημα απο βιτρίνα?
ilMarios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ε αν ρωτας εμένα το μονο που μπορώ να σου πω οτι μπορει να παθει ειναι η σκονη που θα παρει ο ηλιος που θα το ζεματαει ολη μερα ε και ο καθε καμενος που θα του παταει τα κουμπια
billpeppas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Παρολο που ηταν εντος της προθεσμιας(7 ημερες εναντι 14 που ισχυει η αλλαγη) μου ειπαν οτι δεν γινεται γιατι βρηκαν μια ελαφρια γρατζουνια στο πισω μερος της μπαταριας.... Ξέρεις τι θέλει ο κώλος τους έτσι ? ( γιατί μπορούσαν κάλιστα να το δεχτούν και να το αλλάξουν επιτόπου με τον κατασκευαστή στην επόμενη παρτίδα τους ) "Εμφάνιση προβλήματος", ζητάς αλλαγή με καινούργιο εντός των 14 ημερών, που σημαίνει επί τόπου RMA, και μετά από δύο μέρες το πας πίσω γιατί λες δεν σου έκανε για αυτό που το ήθελες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα