Προς το περιεχόμενο

Thoryboi apo ton sklhro...

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia parathrw oti opote o sklhros fortwnei kati gia na treksei kai anabei to lampaki toy akoygonatai kati gourgourismata (den peinaei grin.gif" border="0 ). Ayto einai fysiologiko?... Ekana scandisc kai den brhke kanena problhma gia bad sectors kai tetoia... Ayto symbainei mono otan paei na fortwsei kati...

Eyxaristw prokatabolhka.

Δημοσ.

Auto to ekane anekathen h twra teleutaia parathreis ausksish sta epipeda hxoun ston disko;<p>Genika oi diskoi kanoun kapoio thorivo pou analoga me to montelo kai ta texnika xarakthristika tou einai eudiakritos poli h ligo!Idiaitera ta montela pou douleuoun stis 7200 strofes teinoun na kanoun kapoio thorivo parapanw..kai to kouti paizei rolo kathos kai to pou exeis to kouti( px sto patwma =leitougei san hxeio kata kapoio tropo).<p>An loipon o diskos sou panta eixe enan fysiologiko hxo...milame gia normal katastaseis den einai kati pou prepei na se anyshxei...an omws den ekane toso poli fasaria kai twra arxizei na roxalizei ...tote auto mporei na shmainei thn arxh tou telous...alla mporei na mhn shmainei kai tipota...<p>geine ligo pio safhs an theleis <p> smile.gif" border="0

Δημοσ.

To koyti h alitheia einai oti to exw sto patwma, kai o sklhros doyleyei stis 7200, to pc to exw ligo kairo kai sthn arxh arxh den fenotan na akoygete tipota... Den akoygete poly dynata... Aaa kai kati allo rwtaw mhpws einai fysiologiko giati to palio moy pc pentium 166 ekane paromioys thoryboys apo ton sklhro xwris na exei bad sectors (symfwna panta me to diagnwstiko twn windows). Afto to exw parathrhsei kai se alloys palioys ypologistes...

Δημοσ.

Min sigrineis tou palious me tous neous diskous!! Ta palia pc ekanan san raptomixanes otan douleuan oi diskoi tous! Egw tha simfwnisw me auto pou proanaferthike.. Diladi an ton akouges apo tin arxi ton thorivo tote to pithanotero na einai ola ok! An twra arxise o thorivos... tote to pithanotero einai na etoimazetai na pei to poiima o diskos sou! Vevaia, opoia periptwsi kai na isxiei... praktika esi den mporeis na kaneis tipota para na proseuxesai na min xalasei! Episis, se periptwsi pou exei faei fola o diskos.. ta "diagnostics" tha to diksoun otan tha einai pleon poli arga!

Δημοσ.

Φίλε, το πιο σημαντικό μην ξεχάσεις:<p>Backup!!!!!!!!<p>Αυτό ισχύει πάντα, αλλά ειδικά αν έχεις υποψίες για τον σκληρό σου κάνε κάποια αντίγραφα καλού κακού. Πονάει πολύ να χάνεις δεδομένα, πάρα πολύ...<p>Βόξον

Δημοσ.

xaxaxa pesta re Tony pesta....<p>ton [email protected] oute 15 meres den krathsai...san elvetiko tyri eixe ginei...kai siga th piesh pou efage...me apogohteusai poli to kommati afto!<p>kai gia na mhn pareksigeithw den eimai antiopados IBM oute lew oti oloi oi diskoi ths etairias eina etsi!

Δημοσ.

"Elvetiko tiri".... XAXAXA swstos eisai filos mou!! Krinontas apo allous se alla topics... tha eprepe na eisai xaroumenos pou pires hardware "made in Switzerland" kai oxi "made in China"!!! tongue.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...