Προς το περιεχόμενο

Ξαφνίκο σβήσιμο!!!!

panos_1979gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και κατι ακομα το α1630 εχει την ταση να παρουσιαζει το προβλημα αυτο και φυσικα μην βαζεται τις βασεις με τους ανεμιστηρες μονο κακο κανεται γιατι βαζεται μεσα στο pc και στο cpu fan σκονες επιπλεον απο οσες θα τραβηξει απο μονο του πραγμα που κανει μονο κακο και οταν λεω καθαρισμα πρεπει να φυσιξεις και την ψυκτρα γιατι μαζευει και αυτη μεσα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαλλον ισχυει η αποψη οτι ευθυνεται τελικα το τροφοδοτικο οποτε ελεγξε το με την βοηθεια ενος φιλου σου τεχνικου...

Δημοσ.

Τελικά έκανα την οικονομική υπέρβαση των 49? και πήρα το Zalman cooler και μέχρι στιγμής δεν μου έχει σβήσει καθόλου και η μοναδική μέτρηση του HD είναι στους 37 βαθμούς ενώ πριν περίπου 2 ώρες χωρίς το cooler ήταν στους 49!!

Αισθητή διαφορά....

Τώρα πρέπει να βρώ και cooler για το αμάξι :)...γιατί χτυπάει τρελλά κόκκινα με τον καύσωνα....:)

Δημοσ.

Το εχω καθαρίσει παντού και θερμοαγώγιμη πάστα έχω βάλει μόνο στη cpu.Πάντως όταν πήρα το cooler της Zalman δούλευε κανονικά μέχρι που έπιασε αυτή η τρελή ζέστη και άρχισε πάλι τα ίδια.Θα περιμένω πάντως λίγο να στρώσει ο καιρός και αν συνέχισει τα ίδια θα πάω για νέο μηχάνημα.

Δημοσ.

Look η ζεστη ειναι πολυ αυτες τις μερες. Εδω καλα καλα στα desktop μηχανηματα τα ανεμιστηρακια εχουν χασει την αποδοση τους, στα laptops (αν δεν εχεις και air-condition) η κατασταση ειναι τρεις φορες χειροτερη....

μην βαζεται τις βασεις με τους ανεμιστηρες μονο κακο κανεται γιατι βαζεται μεσα στο pc και στο cpu fan σκονες επιπλεον απο οσες θα τραβηξει απο μονο του πραγμα που κανει μονο κακο και οταν λεω καθαρισμα πρεπει να φυσιξεις και την ψυκτρα γιατι μαζευει και αυτη μεσα

Συμφωνω οτι θα μαζευεται πιο πολυ σκονη. Γι αυτο κι εγω το συντηρω πιο τακτικα πλεον (δες PC4 υπογραφης). Η χρηση της ηλεκτρικης σκουπας (με προσοχη) ειναι ενδεδειγμενη λυση.

Αν δεν βαλω base cooler εχω αυξημενες θερμοκρασιες σε σκληρο δισκο, στοιχειο μη επιθυμητο. Αν κανω καποια πολυ βαρια εργασια (π.χ. για 45 λεπτα ο CPU στο 100%) βγαζω το cooler και χρησιμοποιω ανεμιστηρα δαπεδου.

Δημοσ.

Οπότε το cooler δεν κάνει καλό.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ψύξης.Μήπως μπορώ να αλλάξω τα ανεμιστηράκια του φορητού με κάποια καλύτερα ή δεν αλλάζουν αυτά;Και κάτι ακόμα που πρόσεξα τώρα.Ο μετασχηματιστής δεν αγγίζεται.Καίει πολυ.Υπάρχει πιθανότητα να φταίει κατι με την τροφοδοσία;

Δημοσ.
Οπότε το cooler δεν κάνει καλό.

Μην γενικευουμε.

Ο μετασχηματιστής δεν αγγίζεται.Καίει πολυ.Υπάρχει πιθανότητα να φταίει κατι με την τροφοδοσία;

Εδω δε μας τα λες καλα. Περιμενε να σου απαντησει ο τεχνικος. Πρωτη φορα το ακουω αυτο το πραγμα.

Δημοσ.

τα ανεμιστηρακια δεν αλλαζουν εκτος και αν εχουν προβλημα αλλα παλι μονο με τα δικα τους το τροφοδοτικο ετσι και αλλιως ζεσταινεται γιατι εχει μεγαλη καταναλωση το φορητο μιας και εχει cpu απο desktop οσο για την βαση δεν κανει καλο αλλα για μερες οπως αυτες τωρα με τρελη ζεστη βαλτην αλλα με μετρο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Αν συνεχίσει να μου κάνει τα ίδια πάω για νέο laptop.Μετά νέο topic για αγορά φορητού.Και πάλι thanks.

Δημοσ.

καλημέρα,

έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο laptop, και αντιμετωπίζω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα...

δεν είναι μονο όταν παιζεις παιχνίδια, είναι κάθε φορά που ζορίζεται....

(εγώ πλεον δεν μπορώ ούτα να scannaro, ούτε να κάνω video convert....)

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια φίλε μου και ομοιοπαθή.Και απο ότι βλέπω δεν υπάρχει λύση μάλλον πάρα μόνο καινούργιο laptop και πιθανότατα άλλης εταιρίας.

Δημοσ.

απορία...

αν πάρω στην αντιπροσωπεία, και τους πω το πρόβλημα (που λογικά θα το ξέρουν), τι θα μου πουν?" Ας πρόσεχες όταν το αγόραζες"....

Δημοσ.

Αν είναι εκτός εγγύησης ναι.ΘΑ σου πουν ότι είναι ακόμα χρήσιμο πάντως.Μπορείς να μαγειρεύεις πάνω κάτι στα γρήγορα.Ακόμα και καφέ θα φτιάχνουμε.Δες το θετίκα,ίσως είναι το μόνο μηχάνημα που θα ψήνει καφέ.Δεν φτιάχνουμε καμμία τέτοια πατέντα με τα "εργαλεία";Μπορεί να βγούμε κερδισμένοι.Αν είναι στην εγγύηση ίσως το φτιάξουν...αν φτιάχνεται βέβαια.

Δημοσ.

Εγώ το έχω δύο χρόνια.Οπότε πάπαλα,δεν έχει εγγύηση.Ήταν ενός έτους.Έτσι απλά απο περιέργεια φίλε Ρ270 : Πόσο θα κόστιζε περίπου η επισκευή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...