Προς το περιεχόμενο

within temptation vs evanescence

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia ego psifizo within temptation ....pistevo oti ine pio katharo gothic rock an mporuse na xaraktirisi etsi ,dinata tragudia me ekpliktiki avra fonis ,pu se gemizi sinesthimata entona ti allo na po ekpliktiki... evanescence kali arxi alla meta mia apogoitefsi.........

Δημοσ.
pedia ego psifizo within temptation ....pistevo oti ine pio katharo gothic rock an mporuse na xaraktirisi etsi ,dinata tragudia me ekpliktiki avra fonis ,pu se gemizi sinesthimata entona ti allo na po ekpliktiki... evanescence kali arxi alla meta mia apogoitefsi.........

Συμφωνώ απολύτως!!! κι αν δεν τους αναδείκνυε το DareDevil δεν θα τους ήξερε κανένας!!!!

Δημοσ.

Φυσικά Within Temptation!

Οι Evanescence ήταν σχεδόν μόνιμη απογοήτευση. :) Μελωδιές τραβηγμένες από τα μαλλιά, απωθητικά φωνητικά... Δε μου άρεσαν καθόλου.

Δημοσ.

θεωρώ την Ammy Lee από τις καλύτερες φωνές που υπάρχουν

Within Temptation μου άρεσαν πολυ τα παλιότερα τους Gatekeeper, Enter κτλ

γούστα είναι αυτά..

Δημοσ.

Καμία σχέση δεν εχουν οι Within Temptation με gothic rock.

Απορώ πως κόλλησε αυτός ο όρος γενικά στο μεταλ. Οποιο συγκρότητημα έχει γυναικεία φωνητικά θεωρείται πια gothic :confused:

Πάντως η αλήθεια είναι οτι οι Evanesence δεν έπαιξαν τίποτα περισσότερο από αυτά που έπαιζαν πριν από πολλά χρόνια οι ευρωπαικές μπάντες σε στυλ The Gathering, Theater of Tragedy,Within Temptation κλπ.

Λόγω καταγωγής όμως και καλύτερης προώθησης κατάφεραν να έχουν πιο μεγάλη εμπορική απήχηση.

Μετά από αυτή την επιτυχία τους όμως πολλές ευρωπαικές μπάντες προσάρμοσαν τον ήχο τους στο στυλ των Evanescense για να κάνουν και αυτοί κάνα χιτάκι.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε, συγκρίνονται οι Gathering με όλους αυτούς τους Gay Metal που αναφέρετε; Οι Gathering γράφουν ΜΟΥΣΙΚΗ και ΣΤΙΧΟΥΣ, όχι ποπ μέταλ χιτάκια για ερωτοχτυπημένους έφηβους. Δεν μπορούμε να βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλα τα "μέταλ" συγκροτήματα που έχουν γυναικεία φωνητικά.

Δημοσ.

Σωστά, έπρεπε να διευκρινήσω ότι έτσι μου ακούγονται εμένα. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς των προαναφερθέντων συγκροτημάτων, αλλά φυσικά η άποψή μου παραμένει αυτή και πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να την εκφράζω.

ΥΓ: Φίλε teo64x, φιλική συμβουλή, την επόμενη φορά που θα διαφωνήσεις με κάποιον καλύτερα χτύπα τα επιχειρήματά του (ή την έλλειψη αυτών) και όχι τον χαρακτήρα του. Έτσι χάνεις το δίκιο σου.

Δημοσ.

Δεν είχα σκοπό να αρχίσω flame, απλά δεν είδα επιχειρήματα για να χτυπήσω. Ίσως αυτό έπρεπε να είχα πει από την αρχή. Απλά ο χαρακτηρισμός που έκανες μου φάνηκε ακραίος και τα ψιλοπήρα. Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές, απλά να μη βάζουμε ταμπέλες στις προτιμήσεις άλλων.

Δημοσ.

Μα πώς να βρεις επιχειρήματα για κάτι που είναι καθαρά θέμα γούστου; Τεσπά, το λάθος ήταν δικό μου, έπρεπε να ήμουν πιο ήπιος στους χαρακτηρισμούς μου και λήγει εκεί η ιστορία. My bad.

Δημοσ.

Μμμ, δεν θα επιχειρούσα σύγκριση. Άν είχα να διαλέξω, θα έλεγα Within Temptation all the way. Οι Evanescence είχαν κομμάτια που μου άρεσαν αλλά τα επαναλάμβαναν σε κάθε άλμπουμ... Αντίθετα οι Ολλανδοί εξέλιξαν το στύλ τους, αλλάζοντας τον ήχο τους προοδευτικά σε κάθε άλμπουμ. Από το "σκοτεινό" Enter μέχρι τις πρόσφατες δουλειές τους, μαλάκωναν τα φωνητικά και χαμήλωναν ταχύτητες όσο πέρναγε ο καιρός. (Οκ, το The Heart Of Everything ήταν ένα βήμα "πίσω" σ' αυτό). Προτιμώ το παλιό τους στύλ, αλλά ότι κι άν έχουν παίξει, ήταν ευχάριστο άκουσμα.

Edit: μια και αναφέρθηκαν genres, άν και η κατηγοριοποίηση είναι πολύ υποκειμενική συνήθως, τους έχω βρεί πολλάκις υπό την "Symphonic metal" κατηγορία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...