k8oylos Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα HP dv9393ea και μόλις το άνοιξα ξεκίνησε την εγκατάσταση των vista.Δυστυχώς λόγω διακοπής ρεύματος πριν την ολοκληρώσει, το μηχάνημα έσβησε και το αποτέλεσμα ήταν όταν το ξαναξεκίνησα, να βγάλει αρχικά ένα μήνυμα του τύπου windows loading, μετά μια κενή χρωματιστή οθόνη, μετά να ξεκινήσει να κάνει ένα restore partition κάποιο λογισμικό της hp, και τέλος, μετά από ένα chkdsk με εκατοντάδες σφάλματα, τα windows ξεκίνησαν με κανά δυο μηνύματα λάθους για τον defender και ένα run32.dll που δε φόρτωνε Επιχείρησα να κάνω restart-F11, όπου έχει μια επιλογή για να κάνετε reboot με το εργοστασιακό software, αλλά δεν ξέρω αν αυτή η επιλογή σημαίνει reboot με ακριβώς ότι υπήρχε στην αρχή, ή με το restore partition, που σ' εμένα ήταν ήδη χαλασμένο, αφού έγινε μετά το αρχικό πρόβλημα. Όπως και να'χει το αποτέλεσμα τώρα είναι ότι η εγκατάσταση δεν ολοκληρώνεται βγάζοντας σφάλμα "windows can not process the unattended process file", και μετά ένα άλλο μήνυμα για restart. Κάποια ιδέα για το τι γίνεται τώρα; Υπάρχει κάπου διαθέσιμο το αρχικό πακέτο προγραμμάτων για κατέβασμα; Μπορώ να τους ζητήσω να μου το στείλουν σε dvd?
alt10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 πιγαινε το πισω στην ΗΡ και πες οτι στο εβγαλε απο την αρχη θα σου δωσουν αλλο αμεσως !!! παρε πρωτα ενα τηλ την δευτερα και πες το χωρις ονομα και αμα δεν σε βοηθανε παρε και πε ονομα και πες οτι το εβγαλε απο την πρωτη μερα χωρις να κανεις κατι !!!!! μην μπλεκεις τωρα με προβληματικα 'η εστω που μπορει να παρουσιασει προβλημα στο μελλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.