random Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2001 1. Ta PCI Crypto modems:<BR>To Best me 10 xil, einai Winmodem, Software<BR>kai <BR>to EXTRA me 16 xil. einai Hardware me controlers, klp , oti exoun kai ta seiriaka. ? <BR>(esteila mail kai me egrapsan)<P>Swsta ?????<P>'h einai kai ta dyo Winmodems?<P>2. Micronet Exoteriko Serial einai kalo? paizei me XP?
dimitris74 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 to akrivo einai sigoura hardware. ego exo kai ta dio kai to ftino den pezei se 133mmx eno to akrivo pezei kanonika. apo texniki ipostiriksi mou eipan oti einai hardware. alla pare kati allo kana lucent. klaseis anotera
yositosi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Pare ekswteriko. Ta eswterika modem roufane poli apo to cpu. Apo pleuras epidosewn lene oti ta ekswterika einai grigorotera, pragma pou den mporw na gnwrizw proswpika dioti prwtarxikis simasias einai i piotita tis tilefwnikis grammis tou ote tis perioxis sou, i akoma kai tis oikodomis sou. To modem mou einai to Micronet Shuttle 3000 kai edw kai ena xrono pou to exw douleuei mia xara. TIP: me to pou katevasa to ad-aware apo tin lavasoft kai aferesa ta diafora spyware apo to pc mou (ginotan tis popis) eida tin taxitita sindesis mou na apogeiwnetai
abyss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 To crypto best pci einai software modem, thelei pentium 200mmx kai pano. To crypto extra pci einai h/w kai pezei kai se 486...<BR>ego exo to best pci kai exo meinei tromera eyxaristhmenos..(kalytero apo motorolla kai kati chonos...) se win98/me poy exo kanei 50600-53000 connect...(bebaia exo kai kalh grammh , alla prin apo ayto me to supra 56 max usb den phgaina pano apo 44-45!!!)<P>msi k7 turbo raid<BR>amd athlon xp1500+@1600<BR>512 sdram<BR>ibm dtla 305030<BR>pioneer 105s<BR>plextor 16x10x40<BR>geforce 256<BR>sb live 5.1<BR>creative fps1600
doc1000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Για το USB Crypto Best 56k πάντως δεν έχουν βγάλει drivers για τα XP (ενώ για όλα τα άλλα μοντέλα της Crypto έχουν βγάλει!) Ξέρει κανείς αν αναμένονται, ή αν δουλεύει και χωρίς αυτούς στα XP το USB56K?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.