Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Πως μπορω να εχω Internet σε laptop, χωρις να εχω τηλεφωνο; Μπορει να εχει δυο αντιγραφικα μαζι; Μπορει να βγαζει ηχο 5.1; Δεχεται ακουστικα 5.1;
basilis5 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 1. με ασυρματη καρτα δικτυου και βεβαια οπου εχει wifihot spot η με την ενσυρματη καρτα δικτυου, αλλα θα πρεπει και παλι να χεις καποιο σερβρ απο οπου θα τραβας ιντερνετ 2. αν το ενα απο τα 2 ειναι εξωτερικο ναι.αλλιως δεν ξερω αν προσφερει ισως η ΙΒΜ τετοια λυση ή ΗΡ ,οταν εχουν μια ελευθερη θεση για σκληρο, εκει ισως μπαινει αντιγραφικο δεν ξερω 3. ναι,αναλογα την καρτα ηχου. επισης καποια λαπτοπ εχουν 5 .1 ηχεια πανω. ακουστικα 5.1 δεν υπαρχουν,μαλλον εννοεις ηχεια εξωτερικα
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ναι ηχεια εννοω. Btw υπαρχουν ακουστικα 5.1 και μαλιστα τα φοραω αυτη τη στιγμη στα αυτια μου Οσο για το Internet εκει που θα ειμαι το καλοκαιρι με το ζορι εχει pstn.. Κατι εχω ακουσει για δορυφορικο internet και internet μεσω μιας ειδικης καρτας.. Ξερετε κατι παραπανω; Εξωτερικο αντιγραφικο ποσο κανει και που πουλαει; Τελος, οταν λεει SLi υπαρχει ηδη εγκατεστημενη 2η καρτα γραφικων ή την αγοραζω μετα εγω;
basilis5 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 για ακουστικα 5.1 δν ηξερα, σορυ για ασυρματη καρτα δικτυου εχω και μπορω να πω πως δεν αξιζει παρα μονο αν την χρειαζεσαι για την δουλεια σου ειναι πολυ ακριβη, και εχεις συνδεση γρηγορα μονο οπου υπαρχει δικτυο 3g..και γενικα στην επαρχια δεν παιζει πολυ...οποτε θα σαι και παλι με 56κ δεν γνωριζω ακριβως τιμες, δες σε κανενα e-shop. αλλα μπορεις να παρεις και ενα απλο εσωτερικο και να το βαλεις σε εξωτερικη θηκη τελος, για sli δεν γνωριζω. το μονο που ειχα δει και ελεγε πως ειχε, ηταν καποτε ενα τουρμο εξ
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μα εγω ξερω για μια καρτα η οποια κανει γυρω στα 300-500 ευρω και εχεις 1,8-3,6 MBs οπου και αν εισαι.. Δεν ισχυει;
basilis5 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 πρεπει να σε καλυπτει ο παροχεας σου (vodafone-tim-cosmote) με δικτυο 3G αν κανω λαθος,ας με διορθωσει καποιος
alt10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 σωστα τα λς εχω και εγω στο λαπτοπ αλλα σπανια να πιασει σε δυκτιο 3τζ στην αθηνα καληθεα και αμα πιασει πιανει και το πολυ 768 kbps
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Και οσον αφορα το δορυφορικο internet σε laptop;
alt10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 den nomizw na isxeiei stin ellada kati tetoio an to skeyteis den exei logiki
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 http://skydsl-shop.gr/catalog/index.php αλλα πρεπει να ειναι ακριβα και θελει και εξοπλισμο.. Οποτε απορριπτεται. Δλδ με λιγα λογια δε θα μπορω να εχω Internet εκει, αφου δεν θα εχω τηλεφωνο, ουτε υποστηριζεται 3g και Wifi..
basilis5 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 μπορεις να χεις πρακτικα ιντερνετ με αυτες τις καρτες,οπου εχει σημα και το κινητο σου απλα θα χεις ταχυτητες μεχρι 56Κ
alt10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 τι πρεπει να αγωρασω για να το κανω και εγω , τη συσκευη και απο που?
islandero Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 εγω εχω καταφερει να σερφαρω στο ιντερνετ με ενα sonyericson w550 συνδεμενο με usb στον υπολογιστη, ομως δεν θυμαμαι ακριβως τον τροπο. Βασικα ολα τα κινητα λειτουργουν και σαν μοντεμ, βεβαι οι ταχυτητες ειναι πολυ μικρες. 3G η τιμ και η vodafone εχουν σε πολλα σημεια στην επαρχια οποτε ψαχτο και ετσι, οσο για το δορυφορικο ξεχασε το γιατι πρεπει να εχεις και dsl γιατι δεν εχει upload αλλα μονο download!
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Κανενα site για αυτες τις καρτες υπαρχει; Αγοραζεις την καρτα 300 ευρω και μετα μπαινεις απεριοριστα στο Internet; Ή υπαρχει χρονοχρεωση/ογκοχρεωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.