Sadako Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Λοιπόν. Έπεσε στα χέρια μου ένα βίντεο, που ο τύπος που έκανε το rip από το dvd δεν πρέπει να σκάμπαζε και πολλά. Κι αυτό γιατί, άφησε την original ανάλυση (720x576) και συμπίεσε το βίντεο σε XviD 770ΜΒ. Το αποτέλεσμα, ένα πάρα πολύ πιξελιασμένο βίντεο, ειδικά όταν υπάρχει κάποια κίνηση. Υπάρχει σωτηρία για να βελτιωθεί κάπως η εικόνα?? Προφανώς θέλει κάποιο resize προς τα κάτω, αλλά λέω μήπως παίζει κανένας αυτόματος τρόπος, έτσι ώστε να επιλέξει τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις. Δοκιμάσα με το autogk, αλλά το preview τουλάχιστον, δεν άλλαξε την ανάλυση..
Sadako Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 OMG.. How didn't I think about that... smartass.. :evil:
marios1957 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 OMG.. How didn't I think about that... smartass.. :evil: Κοίτα,αντρούλη,μόνο κολωτρυπίδας δεν είμαι.Μάλλον κρίνεις απ' την παρέα σου.Προσπαθώ λακωνικά να σε αποτρέψω με την ενασχόληση αυτουνού του spor,μην σπάσεις τα μούτρα σου.Δεν πρόκειται να καταφέρεις τπτ,με τις υπάρχουσες δυνατότητες τις δικές σου και του computer σου.Δεν μπορείς να δημιουργήσεις εκ του μη όντος το ον.Αν ήξερες πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο,δεν θα καθόσουν να ρωτάς στα φορα.Αν ήταν τόόόόσο πια αναγκαία αυτή η ταινία,στείλε μου p.m. να σου στείλω link για d/l σε σωστές διαστάσεις. Προσπάθησε στο μέλλον να είσαι πιό διακριτικός στους χαρακτηρισμούς σου,γιατί ....έχει τσούχτρες:twisted:
Sadako Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 smartass = "εξυπνάκιας" κολωτρυπίδας = asshole Τα μπέρδεψες λιγάκι.. Λακωνικά προσπάθησε να με αποτρέψει ο gfilippas. Το δικό σου το σχόλιο εγώ το εξέλαβα σαν εξυπνάδα. Λες να μην προσπάθησα να το βρω από αλλού? Πρόκειται για ελληνική συναυλία και δυστυχώς δε μπόρεσα να τη βρω εκεί που βρίσκω ό,τι άλλο θέλω.. Δε μίλησα για "δημιουργία εκ του μη όντως", απλά για πιθανή βελτίωση κάπως του αποτελέσματος, τουλάχιστον να μην είναι τόσο κουραστικό για τα μάτια.., Πάντως η αλήθεια είναι ότι όντως για πράγματα που γνωρίζω, δεν κάθομαι να ρωτάω στα φόρα.. Anyway, το παραπήρες κατάκαρδα το σχόλιο, και επειδή σε γνωρίζω και απο άλλο φόρουμ, take it easy και sorry αν παρεξηγήθηκες. Απλά ένα απο τα πράγματα που με εκνευρίζουν στα φόρα, είναι όταν αντί να δώσει κάποιος μια ευθεία απάντηση, γράφει μια εξυπνάδα, έτσι απλά για να γράψει κάτι. Κι εγώ έτσι εξέλαβα το ποστ σου..
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Αυτό που πολύ σωστά (αν και λίγο τσαμπουκαλεμένα) ανέφερε ο Μάριος ως «δημιουργία εκ του μη όντος» είναι το ίδιο που πολλοί φωνάζουμε συχνά εδώ μέσα στο φόρουμ: Μην επανασυμπιέζετε το ήδη υπερ-συμπιεσμένο! Είναι σαν να είσαι ο τελευταίος σε μία σειρά 1000 ατόμων και να παίζετε «σπασμένο τηλέφωνο» με αρχική πρόταση ολόκληρο το «Πόλεμος και Ειρήνη» του Τολστόυ. Μπορείς να απολαύσεις Τολστόυ έτσι; Δε γίνεται! Πιο πρακτικό θα ήταν να κρατήσεις το υλικό ως έχει και να το δεις μέσω TV-Out σε μία CRT τηλεόραση. Θα έχεις την (ψευδ)αίσθηση ότι βελτιώθηκε σημαντικά η ποιότητα...
marios1957 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Καλά,οπισθοχωρώ.Πες ποιά συναυλία είναι,ο θείος είναι μεγάάλάλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.