Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ConvertXToDVD

vasilis-kristin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με το ConvertXToDVD εγκατέστησα την καινούρια του έκδοση και ενώ βλέπει τους υπότιτλους όταν κάνει Convert δεν του ενσωματώνει ,σημειωτέων ότι με την παλιά έκδοση δεν είχα ποτέ πρόβλημα ,προσπάθησα να γυρίσω στην παλιά μου έκδοση αλλά έχασα το setup , αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ,η έκδοση η καινούρια είναι η 2.2.1.253

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς ότι δεν τους ενωματώνει? Το convert δεν ενσωματώνει υποτίτλους, απλώς δημιουργεί μια dvd ταινία με υπότιτλους οι οποίοι θα μπορούν να προβάλλονται στην tv από επιτραπέζιο dvd, (ή και στο pc). Αν εννοείς ότι δεν αναγνωρίζει το αρχείο υποτίτλων όταν εισάγεις το avi, πρέπει να το μετατρέψεις σε srt για να το εμφανίσει.

υγ. sry αν δεν κατάλαβα καλά, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν μπορείς.

Δημοσ.

το να βρεις την παλιά έκδοση,δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο !

σίγουρα έχεις δώσει το ίδιο ονομα σε υπότιτλους κ ταινία?

Δημοσ.

φιλε antreaslam ειπα στην αρχη οτι Χρησιμοποιούσα την παλιά έκδοση πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα ,εννοώ ότι ξέρω ότι πρέπει να δώσω το ίδιο όνομα σε υπότιτλους κ ταινία , γύρισα στην παλιά μου έκδοση αλλά το πρόβλημα παραμένει , το περίεργο είναι ότι με το WinAVIVideoConverter που δοκίμασα μετά από αυτό το πρόβλημα ,όλα είναι οκ

Δημοσ.
Φιλε Cloud_7 οι υπότιτλοι ειναι σε srt αλλα και παλι δεν τους εμφανίζει

Βασίλη, για να καταλάβω δεν τους εμφανίζει όταν πατάς προσθήκη αρχείου video ή όταν ολοκληρώνει την μετατροπή και πας να παίξεις την ταινία αφού την κάψεις?

Μπορεί να έγινε εσφαλμένη απεγκατάσταση όταν εγκατέστησες την νεότερη έκδοση (να το έκανες π.χ χωρίς να βγάλεις πρώτα την παλιά έκδοση). Απεγκατέστησέ το πάλι, έπειτα καθάρισε το μητρώο από άχρηστα κλειδιά του convert, και σβήσε όποιους φακέλους του convert έχουν απομείνει στα program files και στα application data και Common Files. Μετά εγκατέστησέ το πάλι και πες μου.

Αν έγινε πρόσφατα αυτό που λες και έχεις διαθέσιμο σημείο επαναφοράς, χρησιμοποίησε την επαναφορά συστήματος, υπάρχουν πολλές πιθανότητες η παλιά έκδοση του convert που λειτουργούσε χωρίς προβλήματα, να έχει παραμείνει ως έχει.

Δημοσ.

φιλε Cloud_7 Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες τόσο πολύ με το πρόβλημα μου ,έκανα πολλές φορές ότι μου έγραψες παραπάνω, εκτός το να καθαρίσω το μητρώο από άχρηστα κλειδιά του convert θα δοκιμάσω και αυτό και βλέπουμε

Βασίλη, για να καταλάβω δεν τους εμφανίζει όταν πατάς προσθήκη αρχείου video ή όταν ολοκληρώνει την μετατροπή και πας να παίξεις την ταινία αφού την κάψεις?

Όσο για την παραπάνω ερώτηση σου ,όταν ολοκληρώσει την μετατροπή και πάω να την παίξω ΤΙΠΟΤΑ

Δημοσ.

Κατάλαβα τι θες να πείς και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα.Όταν πατάς προσθήκη υποτίτλων σου βγάζει 0 internal και όσες φορές έχεις πατήσει να ξαναμπούν σου βγάζει ανάλογες φορές external.Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό, αλλά αυτό έχω παρατηρίσει.Ούτε σε εμένα μπαίνουν.Τελικά είπα να τα αφήσω avi και να βάλω πολλές ταινίες σε ένα DVD.

Δημοσ.

Βγάλε την έκδοση 2.20 και βάλε 2.10.Σήμερα πήγα να κωδικοποιησω κάτι αρχειάκια των x-files και δεν μπορούσε με τπτ

Δημοσ.
Κατάλαβα τι θες να πείς και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα.Όταν πατάς προσθήκη υποτίτλων σου βγάζει 0 internal και όσες φορές έχεις πατήσει να ξαναμπούν σου βγάζει ανάλογες φορές external.

Σε εμένα ποτέ δεν έβγαζε internal (και δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε άλλωστε αφού όταν οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι είναι σαν να μην υπάρχουν). External θα σου βγάλει αν όταν εισάγεις το avi έχεις παράλληλα και το αρχείο υποτίτλων srt της ταινίας στον ίδιο φάκελο(εννοείται πως πρέπει να του δώσεις το ίδιο όνομα με το avi). Σε περίπτωση που δεν είναι srt, δεν το αναγνωρίζει αν και δεν ξέρω τι παίζει στην νεότερη έκδοση.

Δημοσ.

Φίλε οι υπότιτλοι είναι srt και έχουν την ίδια ονομασία με το αρχείο avi.Εξάλου την ανοίγει με τους υπότιτλους το vobsub.Θα δοκιμάσω μάλλον άλλη έκδοση.

Δημοσ.
paidia epeidi thelw k egw na asxolithw me convert se dvd k doimasa to siggekrimmeno programma alla fenete pos den ipostirizei dual core cpu's... alithevei auto?

Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα???!! :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...