bujinkan Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 εγω και ο φιλος μου εχουμε και οι 2 το ιδιο λαπτοπ satellite U-200 12'1 βασικα πρωτος το πηρα εγω και μετα ο φιλος μου που ζηλεψε τεσπα εχτες το βραδυ το φιλαρακι μου βρεθηκε προ εκπληξεως κακης.Ανοιξε το φορητο και ειχε μια μαυρη κουκιδα στο κατω αριστερα μερος της οθονης.(οχι δεν ηταν σκονη:twisted: ) τεσπα με πηρε τηλ ολο νευρα και με ρωτησε τι να κανει.επειδη και εγω δεν ξερω ρωταω εσας.Ειναι μεσα στην εγγυηση (3 μηνες το εχει).η τοσιμπα καλυπτει καμενα πιξελς?..Αν οχι επισκευαζεται και ποσο μπορει να παει μια επισκευη?Βεβαια αυριο θα παρουμε τηλ την αντιπροσωπεια αλλα ρωταω απο πριν για να μαθω πως πρεπει να τους αντιμετωπισω. ευχαριστω
basilis5 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 φιλε ατυχησες αν ειναι καμμενο,επειδη δεν καλυπτει 0 πιξελ η τοσιμπα, αλλα 5-6 νομιζω και πανω κοιταξτε και το βιβλιαρακι, μηπως δινει κατι αλλο σε αυτη την σειρα και δεν το γνωριζω..καντε και ενα τηλ στην Ideal http://www.toshiba.gr
tasosvel Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 παντως παρε ενα τηλεφωνο σιγουρα θα ξερουν καλυτερα τα πραγματα !! επισης σιγουρα ειναι μονο ενα pixel? Αν ειναι παραπανω μπορει να το καλυπτει η εγγυηση .
bujinkan Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 παντως παρε ενα τηλεφωνο σιγουρα θα ξερουν καλυτερα τα πραγματα !! επισης σιγουρα ειναι μονο ενα pixel? Αν ειναι παραπανω μπορει να το καλυπτει η εγγυηση . τι να σου πω δεν μου εχει ξανατυχει,ειναι μια μαυρη τελεια σε μεγεθος οσο το κεφαλι μιας καρφιτσας
kirimis Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δεν ειναι τιποτα... θα μαθει να ζει με αυτο... αμαν ποια, βλεπουμε καμμενο pixel και κανουμε λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου. Ολοι ως τωρα θα επρεπε να ξερουμε πως τα bad pixel ειναι κατασκευαστικη αδυναμια και μπορει σε ολους μας να εμφανιστει. Η toshiba δεν καλυπτει τοσο μικρο αριθμο καμμενων pixel...
tasosvel Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 ε οκ θα μαθει να ζει αλλα δεν ειναι και οτι πιο ωραιο να εχεις ενα η πιο πολλα καμμενα pixel !!
kirimis Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 ε οκ θα μαθει να ζει αλλα δεν ειναι και οτι πιο ωραιο να εχεις ενα η πιο πολλα καμμενα pixel !! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ... ειναι ΕΝΑ bad pixel αναμεσα σε μυρια...
bujinkan Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ... ειναι ΕΝΑ bad pixel αναμεσα σε μυρια... ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΑΜΙΤΑ MOTION οποτε δεν σκεφτομαι θετικα :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.