darco Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 paidia help!!! prin apo liges meres pira ena kainourio mhxanima me ta parakatw xaraktiristika. CPU core 2 duo e 6600, Mobo asus p5be, 2 Ghz ram (667), psu Thermaltake 500w, 250 GB disk sata2, GPU asus en8800gts. Apo tin proti stigmi sxedon ola ta paixnidia kollane akoma kai se medium grafika kai simera paratirisa oti paramorfwnei kai o hxos akoma kai sta tragoudia. exw kanei ola ta updates, chipset bios klp, alla den eida diafora. thermokrasies oles normal CPU (35) MOBO (39) GPU (48). ti na kanw?
isaias1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 kata 99% ftaine oi drivers sou...unistall k install apo tin arxi k tha eisai ok!apo pou agorases to pc?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Πολυ ζορι θα πεφτει στο τροφοδοτικο... Αν δεν κανω λαθος ειναι πιο αδυναμο απο το 485αρι μου και το πιο αδυναμο 500αρι που υπαρχει...
darco Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 apo to e-shop to pira to pc. na allaxw trofodotiko dld?
nik00ss Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 εχεις γνησια windows? αν οχι και εκανες update τοτε ......φορματ και ξαναπερνατα! την εχω πατησει ετσι.δες τους drivers των υποσυστηματων που εχεις,κατι κολλα το pc σου.δεν ειναι τροφοδοτικο.δες επισης τη τρεχει στο backround.με start > run γραφεις msconfig και στην τελευταια καρτελλα βλεπεις την φορτωνει μαζι με τα windows.πιστευω οτι καποια πολυ βαρια εφορμογη ζοριζει το μηχανακι σου.
darco Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ta windows pou eixa original htan. ekan format mexri kai vista perasa, kai allo copy apo windows kai me update kai xwris to dokimasa. perasa mono drivers apo karta grafikwn. ta idia. meta mono to chipset tis mitrikis. exw arxisei na pistevw oti mallon to trofodotiko ftaiei.
prowler13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 apo pote re mages den ftanei to 500ari gi afto to pc.eleos me th trompia pou peftei gia ta trofodotika
darco Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 mipws den doulevei swsta? den eipa oti aparaithta den ftanei. pantws an vrw allo trofodotiko tha to dokimasw kai tha dw an ftaiei.
bluesattack Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 darco εχω μια υποψια οτι τουλαχιστον για τον ηχο-ισως πιθανον και για τα παιχνιδια- να φταιει η καρτα ηχου..η soundmax...και εγω το ιδιο συστημα ακριβως εχω και η καρτα ηχου εκανε κολληματα παραμορφωση στον ηχο..αυξομειωσεις και τελικα την απενεργοποιησα και εμεια με την audigy που ειχα...διαβασα πολλα τετοια περιστατικα..και μαλιστα σε πολλοθς crashare ολο το pc...δοκιμασε να την απενεργοποιησεις δεν χανεις τιποτα....τωρα για τα games δεν ξερω γιατι ακομα δεν εχω περασει ακομα κανενα-και εγω μετα φορματ ειμαι- αλλα λογικα drivers κανουν τη ζημια ...τι καρτα γραφικων εχεις ? α τωρα ειδα την 8800 εχεις..και εγω αυτην αλλα σε xfx...εχω περασει τους drivers 158.22 εγω...
darco Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 kai me tous drivers tou cd ths gpu kai me aftous pou les ta idia symvainoun. tha dokimasw na kanw disable tin karta hxou.
nodas_21greek Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Εμένα μου έκανε μια παραμόρφωση στον ήχο στο Stalker, αλλά λύθηκε βάζοντας τους τελευταίους Drivers. ίσως να είναι αυτό
bluesattack Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ασχετο με το προβλημα σου αλλα εχω μια απορια και μια και εχεις την ιδια συσταση pc εισαι ο πιο καταλληλος...βλεπω στο ai suite τις asus αλλα και στο everest οτι ο επεξεργαστης τρεχει σε ιδλε κατασταση στα 1600 μηζ δηλαδη 266*6 και se full sta 2400 266*9..αυτα τα 6 -9 εμφανιζονται σαν ratio ορια sto bios ..τα εχεις κοιταξει καθολου ?υπαρχει καμια επιλογη στο βιος να κλειδωνει στο 9 και να τρεχει στα 2400 συνεχεια ? σορρυ για την ασχετη παρεμβαση .... ασχετο με το προβλημα σου αλλα εχω μια απορια και μια και εχεις την ιδια συσταση pc εισαι ο πιο καταλληλος...βλεπω στο ai suite τις asus αλλα και στο everest οτι ο επεξεργαστης τρεχει σε ιδλε κατασταση στα 1600 μηζ δηλαδη 266*6 και se full sta 2400 266*9..αυτα τα 6 -9 εμφανιζονται σαν ratio ορια sto bios ..τα εχεις κοιταξει καθολου ?υπαρχει καμια επιλογη στο βιος να κλειδωνει στο 9 και να τρεχει στα 2400 συνεχεια ? σορρυ για την ασχετη παρεμβαση .... εγινε τιποτα με την καρτα ηχου ? παντως αν στο κανει και στα τραγουδια μονο οπως ειπες πιθανον ειναι...και εγω 485 w trofodotiko εχω ενερμαχ δεν νομιζω να ειναι το τροφοδοτικο χωρις να ειμαι ειδικος...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Παιδια το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ δεν φτανει για την 8800GTS σε συστημα με 2σκληρους... Αλλα και να εφτανε, θα το ειχατε να δουλευει γνωριζοντας οτι ειναι οριακοτατο, και χωρις καμια δυνατοτητα για overclocking? Και prowler13 παρε πισω τον χαρακτηρισμο αμεσα. Ουτε ''μαγκας'' ειμαι, ουτε τρομπιες λεω. Λεω διαπιστωμενα απο εμενα πραγματα τα οποια στεκουν και λογικα ΕΑΝ μπορεις να τα σκεφτεις...
nodas_21greek Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μωρέ να κολλάνε τα παιχνίδια,να πω κι εγώ ότι είναι τροφοδοτικό! Αλλά εδώ λέει το παιδί ότι μέχρι κι η μουσική παραμορφώνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.