Silent Arrow Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Κατ΄αρχας να σου πω οτι απο σενα εχω μαθει δικτυα και οχι μονο απλα σου λεω τις εμπειριες μου! Λοιπον εβαλα γυρω στα 300m UTP καλωδιο στο σπιτι (το πως φευγουν τα μετρα δεν λεγεται), αθωρακιστο, με διπλες πριζες utp και απο καθε δωματιο τραβουσα ρευμα απο τις εκαστοτε πριζες ωστε οι επιτοιχες πριζες utp να ειναι διπλα απο αυτες του ρευματος για να παιρνει τροδοδοσια ο καθε υπολογιστης ευκολα. Ολα τα καλωδια ειναι εντος πλαστικων καναλιων τα οποια στοκαριστηκαν και βαφτηκαν στο χρωμα του τοιχου. Υπαρχουν τμηματα που το καλωδιο UTP και το καλωδιο ρευματος (δυομισαρι) πανε παραλληλα για αρκετα μετρα. Απλα πιστευω οτι εχει μεγαλη διαφορα να περνα τρια μονοκλωνα καλωδια ρευματος απο ενα τριπλο πλυκλωνο που ειναι τυλιγμενο σε παχια στρωση μονωτικου (δεν ειμαι ηλεκτρολογος ομως)..... Η ποιοτητα του δικτυου μου ειναι αναλογης δικτυου με crossover καλωδιο. Με μια παρατηρηση: εμεινα αφραγκος!!
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 gia to kalodio tou reumatos den xero ti einai kalitero.as to pei kapoios ilektrologos.ego ixa paei ena rantevou pou apo kato to kalodio pigene pano pernouse dipla apo kalodio reumatos toulaxiston sto simeio pou to ida kai meta pano den epeze.tora tester gia to kalodio den ixa oute itan diki mou armodiotita.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.