telegamesvg Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δεν ξερω γιατι,αλλα πιστευω οτι θα αλλαξουν πολλα στον ΟΤΕ απο το 2008 κ μετα .......εννοειται προς το καλυτερο ... Και εγω σκεφτομουν για Forthnet,αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο ακομη ....
SupaCoopa Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 makria apo koneks ....exei trelous koftes! Αυτο υπαρχει περιπτωση να το αιτιολογησει καποιος τεκμηριωμενα ή ειναι απλα ραδιο-αρβυλα?
kostelo Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 SupaCoopa η τεκμηριωση η δικια μου ειναι η εξης: οταν κατεβαζω με 80 απο τορρεντ με καργα seeders με ντεμο της HOL, κανω αποσυνδεση και την ιδια στιγμη μπαινω με τη συνδεση μου της οτενετ και κατεβαζω με μαξ το 50 (στο ιδιο τορρεντ), τι αλλο χρειαζεται να δω για να καταλαβω οτι παιζει traffic shaping (ενω απο http/ftp download δεν υπαρχει προβλημα)? (Ριξε και μια ματια αν θες σε ενα θεμα στο adslgr που αυτο επιβεβαιωνεται απο παρα πολλους ακομα συνδρομητες της οτενετ.) Τελος παντων, δεν προσπαθω να πεισω κανεναν εγω, γιατι ειδα οτι ηταν να δω και προσωπικα την αποφαση μου την εχω παρει περι της οτενετ και δεν αλλαζω γνωμη. Απλα λεω και τη δικια μου εμπειρια στο φιλο που ρωτησε αν αξιζει να παει απο forthnet σε otenet. Αν θελει τη λαμβανει υποψιν του. Η επιλογη δικη του (οπως και του καθενος).
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 kapos kriveis ta paketa ton p2p pantos gia na min se kovoun.alla kalitera pigene se isp pou den se kovei kai as perimeneis.kai koita gia 10 mbit.
kostelo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εγω κανω υπομονη αρχικα να τελειωσει το 6μηνο του connex τελος καλοκαιριου και απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη λεει στο site της forthnet οτι ερχεται το δικτυο της στη Χαλκιδα (αν και μαλλον πολυ αισιοδοξο το βλεπω αυτο). Οπως και να χει, ηδη το εχω μετανιωσει που διεκοψα την τελλας γιατι εκει τουλαχιστον δεν ειχα σχεδον ποτε προβλημα ταχυτητας και ουτε συζητηση για μπλοκαρισμα των p2p. Υπομονη λοιπον...
darwin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αγαπητοί φίλοι, απο χτες είμαι συνδρομητής 2play forthnet. Εκανα την αίτηση στις 7 του Μαίου ( αποστολή με courier ) στις 9 έγινε η καταχώρηση και αποστολή στον ΟΤΕ και στις 31 Μαίου (χτες) 15.00 το τηλέφωνο μου κόπηκε ( το Internet ήταν κομμένο απο τις 13.00-15.00 ). Το τηλέφωνο δούλεψε στις 18.00 με απόδοση 8/10. Το πρόβλημά μου ήταν ότι δεν είχα το μόντεμ της forthnet και τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει αποσταλει στο courier ACS απο τις 18 Μαίου και μου έδωσαν τηλέφωνο για να επικοινωνήσω. Τους πήρα και στις 19.00 που έκλειναν πήγα και το πήρα. Οι εντυπώσεις απο τις ταχύτητες είναι οι εξής. Σε rapidshare κατεβάζω με 920 minimum 1090 max. Σε torrent κατεβάζει με 130-140. Στο speedtest.net δεν έχει ξεπεράσει τις 7000 αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι οτι στο rapidshare oi ταχύτητες είναι full. Sorry αν σας κούρασα.
SupaCoopa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Kostelo δεκτη η προσωπικη σου μαρτυρια, αν και (ως δικηγορος του διαβολου και κουβεντα να γινεται, εχω μεγαλωσει πολυ για να ειμαι fanboy του ΟΤΕ) μπορει η demo συνδεση να ηταν de-facto πιο γρηγορη απο την δικη σου για καθαρα διαφημιστικους λογους. Δεν διαβασα και τις 43 σελιδες του thread που δινεις, αλλα απ'οσα διαβασα οι πιο πολλοι λεγανε οτι οι ταχυτητες ανεβοκατεβαινουν απο μερα σε ημερα, ή οτι πεσανε μολις εκαναν αναβαθμιση ή οτι εχουν χαμηλες ταχυτητες και σε http/ftp. Κατα καιρους εχω διαβασει και εγω στο adsl.gr για τουλαχιστον τρεις εταιριες που υποτιθεται οτι εχουν "κοφτες" στα p2p και στο VoiP. Κανενας ομως δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι κατι τετοιο παιζει 100%, εκτος αν δουλευει μεσα σε αυτες τις εταιριες και ξερει "εταιρικα μυστικα".
telegamesvg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Κατα καιρους εχω διαβασει και εγω στο adsl.gr για τουλαχιστον τρεις εταιριες που υποτιθεται οτι εχουν "κοφτες" στα p2p και στο VoiP. Κανενας ομως δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι κατι τετοιο παιζει 100%, εκτος αν δουλευει μεσα σε αυτες τις εταιριες και ξερει "εταιρικα μυστικα". Aλλωστε νομιζω οτι μια ενδειξη του οτι τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες ειναι κ το αμεσως προηγουμενο απο το δικο σου μυνημα .... Επισης για να δουμε οταν θα μαζεψουν αρκετο κοσμο και οι εναλακτικοι τι ψαρια θα παινουν μετα ;-)
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 akoma kai kapoios na douleuei mesa den tha katsei na ta pei ola.kai to brisko apolitos logiko dioti otan pas na exigiseis kati pou isos na to xereis epidi douleueis mesa pas kai akous tis malakies sxolia tou kathenos pou lene ipostirizeis ton tade isp les kai tha tou kanoun auxisi.tespa.auto ine allo thema.b.to speedtest den simenei oti tha bgalei panta sosta apotelesmata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.