Silent Arrow Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Παιδες μολις αγορασα το αντιγραφικο ASUS DRW-1814BL LightScribe σε retail version. Μεσα ειχε ενα CD με το Nero 7 Essentials. Εγκατεστησα το αντιγραφικο κανονικα, το Nero κανονικα αλλα το PC δεν κανει shut down απο τα windows XP. Βγαζει ενα μηνυμα 'WMS Idle' Το πραγραμμα δεν αναταποκρινεται. Πρεπει να πατησω το κουμπι τερματισμος της λειτουργιας του υπολογιστη τωρα και τοτε το PC κλεινει κανονικα. Απεγκατεστησα το Nero και το προβλημα εξαφανιστηκε. Εγκατεστησα παλι το Nero μονο με τα απαραιτητα προγραμματα που χρειαζομουν και το προβλημα επανεμφανιστηκε. Καμια ιδεα??? Υποτιθεται πηρα retail εκδοση για να μην εχω προβληματα αλλα.....
blackstar Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Dokimazis mia aloi ekdosi, h bazis aythn kai kaneis update sthn poio prosfati. An ola pane toso straba, mporeis panta na baleis to imgburn gia data, kai to burrrn gia audio. Sobara tora, an exeis kamia poio palia ekdosi dokimaseth, kai an pe3i, pernas meta kai tous drivers apo http://www.lightscribe.com kai eisai ok.
Silent Arrow Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Να σαι καλα blackstar... Πραγματικα εχω απογοητευτει με το προβλημα. Στο google το αντιμετωπιζουν πολλοι αλλα τα sites ειναι γραμενα στα κινεζικα / κορεατικα και δεν μπορω να βγαλω ακρη απο τα συμφραζομενα. Have a look: http://www.google.gr/search?hl=el&q=Nero+Essentials+WMS+Idle&meta= Το προβλημα ειναι στο Nero σιγουρα. Το ξαναεβγαλα και το ενοχλητικο μηνυμα στο shutdown εξαφανιστηκε. Κατεβασα κι ολα τα Nero Clean Tools. Πριν ειχα ενα Plextor CD-RW (PC 3 υπογραφης) και ειχα αλλο Nero. Φοβαμαι για κανενα χαμενο αρχειο στη registry που κανει conflict. Παντως το DVD-RW λειτουργει κανονικα. Μονο το shut down δεν γινεται κατευθειαν αλλα πρεπει να πατω καθε φορα terminate, πραγμα εκνευριστικο. Εστειλα e-mail και στο Nero Support Team. Αναμενω την απαντηση τους.....
Silent Arrow Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Updates για ενα περιεργο λογο δεν με αφηνει να κανω. Βρισκει τις καινουργιες εκδοσεις αλλα δεν κανει ληψη. Τεσπα.
Silent Arrow Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Βρηκα λυση!! Πηγα Run -> πατησα msconfig και στην καρτελα που βγηκε απενερογοποισα απο την υποκαρτελα εκκινηση δυο αρχεια που σχετιζονταν με το AHEAD NERO. Πλεον το ενοχλητικο μηνυμα εξαφανιστηκε και το DVD-RW συνεχιζει να γραφει κανονικα (κανενα προβλημα)!! Τελικα οι Κορεατες / Ιαπωνες / Κινεζοι με εσωσαν για δευτερη φορα (ειχα παλια κι αλλο ενα προβλημα) κι ας μην ξερω τη γλωσσα τους!!!
blackstar Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 apo periergia mporeis na peis kai ti akribos fortone sthn ekeinisi ektos apo to nerocheck?
Silent Arrow Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Φορτωνε το Nerocheck και το NMBgMonitor. Τωρα ποιο απο τα δυο εκανε το προβλημα, δεν ξερω τα εβγαλα και τα δυο για να ειμαι σιγουρος. Θελω να δω αν θα μου απαντησει η Nero Support Team και τι θα μου πει.... Οτι και να πει ειναι απαραδεκτη που φορτωνει σε startup πραγματα που οχι μονο δεν χρειαζονται αλλα προκαλουν και προβληματα.
Silent Arrow Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ...Λοιπον κλεινοντας το παρον topic λεω οτι η Nero Support Team μου απαντησε στο e-mail που της ειχα στηλει και μου ειπε να απενργοποιησω το Nero Scout. Ωστοσο την ενημερωσα οτι ειχα βρει ηδη λυση την οποια της την εκανα γνωστη. :arrow: Ηρεμος πλεον, γιατι το προηγουμενο post ειχε λιγα νευρα, κανω αυτο το post για να δειξω οτι οι ξενες εταιριες ενδιαφερονται για τους πελατες τους και δεν τους γραφουν οπως κανουν πολλες εγχωριες εταιριες. Ας παραδειγματιστουν λοιπον οι ντοπιες εταιριες απο τον τροπο λειτουργιας των ξενων εταιριων και ας βελτιωσουν οσο ειναι καιρος τα aftersales τους & το support τους.....
skiabox Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Το Nero 7 και 'διαλυει' το συστημα και εγκαθιστα πολλα αχρηστα πραγματα.Μια φορα το ειχα βαλει και τα ειδα ολα!Μακρυα! (χρησιμοποιοω VSO για burning και ειναι πολυ καλο)
Silent Arrow Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 skiabox μεχρι στιγμης εχω αγορασει 3 CD-RW & 1 DVD-RW σε retail εκδοσεις οπου το ενσωματομενο Nero στα τρια πρωτα ηταν αψογο. Η τελευταια αγορα μου ASUS DRW-1814BL LightScribe εμφανισε το ανωτερω προβλημα το οποιο ευτυχως καταφερα να λυσω. Γιατι αλλιως θα ειχα να κανω με μια αποτυχημενη αγορα... Ευτυχως θα συνεχιζω να αγοραζω και retail εκδοσεις και Asus ασχετα αν κλονιστηκε για λιγο η εμπιστοσυνη μου σε αυτες τις επιλογες. [Φταιει και η Asus επρεπε να testαρει καλυτερα το προιον της.]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.