Προς το περιεχόμενο

mi eksousiodotimeno service SONY

paravatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia kserei kaneis pou mporo na vro mi eksousiodotimeno service SONY(kserete eseis kanena magazi pou na exei ta antallaktika se xamiloteri timoula wink.gif" border="0 wink.gif" border="0 ) stin athina? meno notia proastia opote kati pros ta do tha voithouse.<p>thx alot

Δημοσ.

Λογω του mini-disk μαλλον δεν θα γλυτωσεις την επισκεψη στο service της.Αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει 1 service της Sony γιατι δεν ειναι πια μια σαν τεχνικη υποστηριξη αλλα 3.Sony Hellas,

Sony Πετροχειλος και αλλη μια που δεν θυμαμαι.

Σαν service εχω δει ενα χαμηλα στην Θησεως στην Καλλιθεα,ενα κοντα στην πλατεια Αγ.Νικολαου στο

Χαλανδρι και ενα στην οδο Ευρυδαμαντος στον Ν.Κοσμο στο υψος του ξεν.Ledra Marriot.Mην ξεχασεις να ζητησεις προ-υπολογισμο για τυχον εκπληξεις.

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by M.electronic:

<strong>Λογω του mini-disk μαλλον δεν θα γλυτωσεις την επισκεψη στο service της.Αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει 1 service της Sony γιατι δεν ειναι πια μια σαν τεχνικη υποστηριξη αλλα 3.Sony Hellas,

Sony Πετροχειλος και αλλη μια που δεν θυμαμαι.

Σαν service εχω δει ενα χαμηλα στην Θησεως στην Καλλιθεα,ενα κοντα στην πλατεια Αγ.Νικολαου στο

Χαλανδρι και ενα στην οδο Ευρυδαμαντος στον Ν.Κοσμο στο υψος του ξεν.Ledra Marriot.Mην ξεχασεις να ζητησεις προ-υπολογισμο για τυχον εκπληξεις.</strong><hr></blockquote><p>Απο αυτον τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ στο Χαλανδρι (cometron) να μη περασει κανεις. Για τους αλλους δε ξερω.

Δημοσ.

Γιατι βρε taso τι σου εκαναν?Εμενα παντως οταν τους πηγα ενα cd/radio αυτοκινητου για ελεγχο

(προβλημα με το cd) που ηταν σε εγγυηση μου το εφτιαξαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...