Προς το περιεχόμενο

Κινέζα ξεναγός αποκαλεί τους Έλληνες τεμπέληδες και υπανάπτυκτους

k_antoni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά έγινε στην εκπομπή "Φάκελοι" του Παπαχελλά χθες το βράδυ. Και σήμερα στο Mega το κάναν θέμα, ότι μας εκθέτει σαν χώρα. Έχουν φαγωθεί οι δημοσιογράφοι με την Κινέζα...

Λοιπόν, καταρχή δε χρειαζόμαστε μια Κινέζα να εκτεθούμε διεθνώς, τα καταφέρνουμε πολύ καλά κ μόνοι μας :mrgreen:

Από τρελό και απο κινέζο μαθαίνεις την αλήθεια :-D

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε ναι δεν μπορεί να βρίσει τους δικούς της γιατί αν το μάθει το Κινεζικό καθεστώς μπορεί να της φυτέψει καμιά σφαίρα στο κεφάλι οπότε ασχολείται με μας που θα την κάνουμε και πρώτη είδηση στα κανάλια επειδή μας έθιξε την περηφάνια.

Δημοσ.

Πλακα είχε και η φαση στην Ακροπολη (από την εκπομπή):

Λεει ο ξεναγός: Ο Ελγιν μας πήρε μαρμαρα...

Και μια Κινεζα: Α, αυτός πήρε και από μας από τους κήπους....

Αλλος Κινεζος: Ο γιος του ήτανε.

Και αλλος: Παλιανθρωπος αυτός ο Βρετανός :mrgreen:

----

Για το υποαναπτυκτους που μας ειπε και οτι δεν δουλευουμε πολύ και κοιμομαστε το μεσημερι... Να ρωτήσω:

Αν εχεις ενα τμημα στην παραλια (πλακακια και παρτερια) και κανεις αναμόρφωση του χώρου μήκους 500-600 μετρων και εχουν περασει πανω από 12 μήνες και δεν εχεις τελειωσει ακόμα τι είναι αυτό; (παραλια στο Μεγαρο Θεσσαλονίκης).

Αν εχεις να φτιαξεις μια ανισοπεδη και παλι περασανε 12 μήνες και δεν εχεις τελειώσει; (στροφή ωραιοκαστρου Θεσ/νίκης) Δουλεύουμε σε υποαναπτυκτους ρυθμούς είναι γεγονός. Σε 1 ετος χτίζεται μια 6οροφη στον ιδιωτικό τομεα.

Εδω ήρθε ο Πούτιν και ελεγε στη Σιβηρία σε πόσα χλμ δεν θυμαμαι κανανε αγωγό πετρελαίου σε 2 μήνες και εδω το Μπουργκας-Αλεξανδρούπολη το συζητανε 22 μήνες και...

Δημοσ.

Αν εχεις ενα τμημα στην παραλια (πλακακια και παρτερια) και κανεις αναμόρφωση του χώρου μήκους 500-600 μετρων και εχουν περασει πανω από 12 μήνες και δεν εχεις τελειωσει ακόμα τι είναι αυτό; (παραλια στο Μεγαρο Θεσσαλονίκης).

Ανάπτυξη :-D

Αν εχεις να φτιαξεις μια ανισοπεδη και παλι περασανε 12 μήνες και δεν εχεις τελειώσει; (στροφή ωραιοκαστρου Θεσ/νίκης)

Ραγδαία ανάπτυξη :mrgreen:

Εδω ήρθε ο Πούτιν και ελεγε στη Σιβηρία σε πόσα χλμ δεν θυμαμαι κανανε αγωγό πετρελαίου σε 2 μήνες και εδω το Μπουργκας-Αλεξανδρούπολη το συζητανε 22 μήνες και...

καλά, τώρα το χόντρυνες κ εσύ :mrgreen: Μα είναι δυνατόν να συγκρίνεις τους δικούς μας προθυπουργούς με τον πράκτορα της KGB?? Να βάλουμε τότε τον Θου Βού να κυβερνήσει τη χώρα :mrgreen:

Δημοσ.

Εγω απλα πιστευω οτι δεν ειμαστε τεμπελιδες... Το μονο σιγουρο ειναι οτι απο τους Κινεζους(θα ακουστει λιγο ρατσιστικο , αλλα ειναι πραγματικοτητα) ειμαστε πιο εξυπνοι. Τωρα γιατι συμβαινουν ολα αυτα και ειμαστε ετσι, θα πω κατι πολυ extreme , αλλα παντα πιστευα οτι μετα την Τουρκοκρατια γιναμε ετσι....

Δημοσ.

Για όλα φταίνε οι Τούρκοι για άλλη μια φορά... αντε και οι Εβραίοι για να μην ξεχνιόμαστε :???:

Αν δεν υπήρχαν αυτοί τώρα θα κυριαρχούσαν σε όλο τον κόσμό οι Ελληνες.

Οσον αφορά τους Κινέζους ας κάνουν όση κριτική θέλουν αλλά να κοιτάξουν και την αναπτυσσόμενη χώρα τους που όπου οι εργάτες παίρνουν 30$ βασικό μισθό (το μήνα).

Δημοσ.
Για όλα φταίνε οι Τούρκοι για άλλη μια φορά... αντε και οι Εβραίοι για να μην ξεχνιόμαστε :???:

Αν δεν υπήρχαν αυτοί τώρα θα κυριαρχούσαν σε όλο τον κόσμό οι Ελληνες.

Οσον αφορά τους Κινέζους ας κάνουν όση κριτική θέλουν αλλά να κοιτάξουν και την αναπτυσσόμενη χώρα τους που όπου οι εργάτες παίρνουν 30$ βασικό μισθό (το μήνα).

Καλα εγω δεν ειπα οτι θα κυριαρχουσαμε , αλλα τουλαχιστον θα ειχαμε αναπτυχθει παραλληλα με την υπολοιπη Ευρωπη και δεν θα χρειαζοταν τωρα να κανουμε υπερανθρωπες προσπαθειες για να τους φτασουμε , κατι το ποιο δεν βλεπω να γινεται...

Δημοσ.
Ε ναι δεν μπορεί να βρίσει τους δικούς της γιατί αν το μάθει το Κινεζικό καθεστώς μπορεί να της φυτέψει καμιά σφαίρα στο κεφάλι οπότε ασχολείται με μας που θα την κάνουμε και πρώτη είδηση στα κανάλια επειδή μας έθιξε την περηφάνια.

Είσαι μέσα στο κεφάλι μου :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι η κινέζα φυστικώθηκε από κάποιο τεμπελόσκυλο έλληνα και βγάζει απωθημένα τώρα.Και επειδή της άρεσε μια και οι κινέζοι την έχουν 5 εκ. ψάχνεται να φυστικωθεί και από έναν δημοσιογράφο τώρα.

Μετά θα λέει μμμμμμ οι έλληνες είναι αστέρια.

Δημοσ.
Εγω απλα πιστευω οτι δεν ειμαστε τεμπελιδες...

Είμαστε κατά 50%. Αμα ξυπνήσει ένα 25% ακόμα...:-D

Το μονο σιγουρο ειναι οτι απο τους Κινεζους(θα ακουστει λιγο ρατσιστικο , αλλα ειναι πραγματικοτητα) ειμαστε πιο εξυπνοι.

Κατα μεσο όρο δεν αποκλείεται! Στο μουντομπασκετ παντως τους καναμε κατι συτηματακια... :mrgreen:

Τωρα γιατι συμβαινουν ολα αυτα και ειμαστε ετσι, θα πω κατι πολυ extreme , αλλα παντα πιστευα οτι μετα την Τουρκοκρατια γιναμε ετσι....

+++ Και γω αυτή την αποψη έχω. Τωρα θα είχαμε μια εκταση οση η Γαλλια (τεως βυζαντιο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...