pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Από τρελό και απο κινέζο μαθαίνεις την αλήθεια Τι να μας πουν οι σχιζομάτιδες ρε?! Δεν κοιτάν τα χάλια τους,που αναγκάστηκαν να φτιάξουν νομοθεσία ολόκληρη για να τους μάθουν να φοράνε καπότες! :-P
desolatorXT Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Βασικά έγινε στην εκπομπή "Φάκελοι" του Παπαχελλά χθες το βράδυ. Και σήμερα στο Mega το κάναν θέμα, ότι μας εκθέτει σαν χώρα. Έχουν φαγωθεί οι δημοσιογράφοι με την Κινέζα... Λοιπόν, καταρχή δε χρειαζόμαστε μια Κινέζα να εκτεθούμε διεθνώς, τα καταφέρνουμε πολύ καλά κ μόνοι μας Από τρελό και απο κινέζο μαθαίνεις την αλήθεια ψεματα λέει??? (η κινέζα) :???: Δεν το νομίζω.... Ειμαστε για τα πανυγήρια πάρτε το χαμπάρι!!!
NikosFE Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Τι να μας πουν οι σχιζομάτιδες ρε?!Δεν κοιτάν τα χάλια τους,που αναγκάστηκαν να φτιάξουν νομοθεσία ολόκληρη για να τους μάθουν να φοράνε καπότες! :-P To ενα δεν αναιρει το αλλο.
k_antoni Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δεν κοιτάν τα χάλια τους,που αναγκάστηκαν να φτιάξουν νομοθεσία ολόκληρη για να τους μάθουν να φοράνε καπότες! :-P χάλια δεν είναι να φτιάχνουν νομοθεσίες... χάλια είναι να μην τις τηρούνε Τέλος πάντων, η γυναίκα στο τεμπέληδες έχει άδικο! δουλεύουμε πολύ περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους, το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς δε δηλώνεται γιατί είναι μαύρο... Το ότι ζούμε στη σκιά των προγόνων μας έχει δίκιο
silverthan Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ακόμα και να είμαστε πιο έξυπνοι κατά μέσο όρο (από που βγαίνει αυτό άραγε?) αυτοί είναι 1.300.000.000!!!! Οπότε... Μπορεί να είμαστε Ελληνάρες και να γουστάρουμε, αλλά και αυτοί νομίζεις ότι δεν γουστάρουν? Όσα παιδιά εχουν βρεθεί στο εξωτερικό μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Εδώ τουλάχιστον, μπορώ να πω ότι μας "θαυμάζουν"! "Καλά, πόσο φαγητό θα φτιάξεις για 8 άτομα?" "Γιατί ξύπνησες στις 12, είσαι άρρωστος?" "Γιατί καπνίζεις στη κουζίνα, αφού απαγορεύεται?" Και όχι μόνο οι σχιστομάτηδες δηλαδή... όλοι!
Hlapatsas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ειμαστε για τα πανυγήρια πάρτε το χαμπάρι!!! Δεν νομίζω.Στο χέρι μας είναι η διαμόρφωση της εικόνας μας. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι όποτε ρωτάνε, κάποιον ξένο στην τηλεόραση ή και από προσωπική εμπειρία,τι τους άρεσε στην Ελλάδα λένε :The good people. Πάρτε το καλά χαμπάρι,ζούμε στην χώρα με την μικρότερη εγκληματικότητα στον κόσμο και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν άνρωποι που ζουν ή εχουν πάει εξωτερικό στις <<ανεπτυγμένες>> Κίνες αλλά και Ευρώπες που δεν πάνε ούτε στον σταθμό του τρένου με τα πόδια...
desolatorXT Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω.Στο χέρι μας είναι η διαμόρφωση της εικόνας μας.Εγώ πάντως θυμάμαι ότι όποτε ρωτάνε, κάποιον ξένο στην τηλεόραση ή και από προσωπική εμπειρία,τι τους άρεσε στην Ελλάδα λένε :The good people. Πάρτε το καλά χαμπάρι,ζούμε στην χώρα με την μικρότερη εγκληματικότητα στον κόσμο και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν άνρωποι που ζουν ή εχουν πάει εξωτερικό στις <<ανεπτυγμένες>> Κίνες αλλά και Ευρώπες που δεν πάνε ούτε στον σταθμό του τρένου με τα πόδια... μικρότερη εγκληματικότητα, με την κλασική ένοια του όρου... Ολοι αυτοί που μας κυβερνούν εγκληματίες ειναι ομως, οπότε μάλον στην χώρα με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα είμαστε...Αλλα είμαστε τόσο βλάκες π ακόμα κ αν μας εκλεβαν αυτοι οι γνωστοί-άγνωστοι μπορστά στα μάτια μας θα λέγαμε ευχαριστω κ από πάνω. Επίσης ζούμε στην χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό τεμπέληδων, κουτοπόνηρων, ανάξιων και ανέντιμων ανθρώπων... Οπου γλέντια και χοροί ο έλληνας πρώτος... Να μην ξεφεύγουμαι κ απο το στοιχείο μας...τα πανυγύρια...Μονο για εκει είμαστε, και μόνο αυτό αξίζουμε να κάνουμε... Υ.Γ. σρυ για το offence αλλά είμαι αγανακτησμένος με την κοινωνία στην οποία ζώ...
manic Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ας ρωτησουν εναν Ελληνα και εναν κινεζο γερο (80+) ποιος εχει απολαυση περισσοτερο την ζωη του. Το εχω ξαναπει δεν ειμαστε Ευρωπαιει και προσωπικα δεν θελω να γινω ουτε Ευρωπαιος ουτε Κινεζος ουτε Αμερικανος και αυτης η ξεναγος μαλλον κλιμακτηριο η απλα ειδε τι εχανε τοσο χρονια και τσουχτηκε!!!
sno0py Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Καλα κανουμε κ ειμαστε τεμπεληδες που κ που παρτε το χαμπαρι κ ζηστε την ζωη σιγα την ζωη ενος κινεζου αυτη ειναι για τα πανηγηρια... Κανονες ζωης: 1)Ζησε την καθε στιγμη σαν ειναι η τελευταια 2)καλυτερα να μετανιωσεις για οσα εκανες παρα για αυτα που δεν εκανες
desolatorXT Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Καλα κανουμε κ ειμαστε τεμπεληδες που κ που παρτε το χαμπαρι κ ζηστε την ζωη σιγα την ζωη ενος κινεζου αυτη ειναι για τα πανηγηρια... Κανονες ζωης: 1)Ζησε την καθε στιγμη σαν ειναι η τελευταια 2)καλυτερα να μετανιωσεις για οσα εκανες παρα για αυτα που δεν εκανες σωστό, αλλά για να ζήσω μια καλή ζωή πρέπει να έχω προνοήσει ώστε να θέσω τις κατάλληλες βάσεις γ αυτό εδώ... (όπως έστρωσες θα κοιμηθείς π λέει και η παροιμία) Αν σκεφτόμασταν με αυτήν την λογική τότε θα ζούσαμε ακόμα σε σπηλιές... Και δλδ ποια ακριβώς είναι η ευχαριστήση που εσύ ζείς εδώ??? Το ότι σε κλέβουν κάθε μέρα? το ότι δεν φτάνουν τα λεφτά γα να ψωνίσεις τα απαραίτητα απο το σούπερ μάρκετ? Το ότι ζείς μέσα στην γραφιοκρατεία? Το ότι ξέρεις ότι την δουλεία σου θα σου την φάει ο μπατζανάκης του ανιψιού του δημάρχου? Το ότι στον νοσοκομείο θα σε πεθάνουν αντι να σε βοηθήσουν???και τοσα αλλα? ... Τα γλέντια, τους χωρούς, τα πανηγύρια, τους φίλους κτλπ, τα έχουν όλοι... Εμεις όμως δεν είμαστε άξιοι για τίποτα παραπάνω, γ αυτό και μείναμε και θα μείνουμε σ αυτό το στάδιο για δεκαετίες ακόμη... Ας ρωτησουν εναν Ελληνα και εναν κινεζο γερο (80+) ποιος εχει απολαυση περισσοτερο την ζωη του. Το εχω ξαναπει δεν ειμαστε Ευρωπαιει και προσωπικα δεν θελω να γινω ουτε Ευρωπαιος ουτε Κινεζος ουτε Αμερικανος και αυτης η ξεναγος μαλλον κλιμακτηριο η απλα ειδε τι εχανε τοσο χρονια και τσουχτηκε!!! Το τι ευχάρηστη ζωή ζούν οι συνταξιούχοι μας το βλέπουμε καθημερινά... Οι περισσότεροι ξεχασμένοι απο τα παιδιά που αυτοί μεγάλωσαν (άλλο ένα στοιχείο που δείχνει το ήθος του έλληνα) χωρίς λεφτά ούτε για φαή ούτε για φάρμακα...στα όρια της εξαθλίωσης. Και αυτά τα ροζιασμένα χέρια που βλέπεις στους περισσότερους βγήκαν απο την σκληρή χειρονακτική δουλεία που έκαναν απο παιδία 8 και 10 χρονών... Δεν έγιναν απο την διασκέδαση και την καλοπέραση. Εκείνη η γενιά των Ελλήνων ήταν άξια για κάτι...Κατάφερε να μας φέρει εδώ που είμαστε... Εμείς όμως τώρα είμαστε ανίκανοι για οτιδήποτε, γ αυτο και κάθε χρόνο και χειρότερα είμαστε, ή στην καλύτερη περίπτωση στάσιμοι σαν κοινωνία.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 desolatorXT θα σου έκανε καλό να ζήσεις στο εξωτερικό λιγάκι για να δεις πώς είναι και αλλού τα πράγματα.
desolatorXT Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 desolatorXT θα σου έκανε καλό να ζήσεις στο εξωτερικό λιγάκι για να δεις πώς είναι και αλλού τα πράγματα. δεν ξέρω πως είναι αλλού... εγώ βλέπω πως είναι εδώ, και αυτό που μ ενδιαφέρει είναι το πως είναι εδώ, αφού εδώ ζώ... Και αυτα π ισχύουν εδώ δεν μ αρέσουν... Αν εσάς σας ικανοποιούν τότε πάω πάσο... Πάντως όπως είχε πει κάποτε κ ένας φίλος μου, η Ελλάδα είναι μια κοινωνία κουτσομπολιού, και γλεντιού... Υ.Γ. έχω πάει στο εξωτερικό... Πήγα στην Βουλγαρία και στο Βέλγιο... Στο βέλγιο μπορώ να πώ ότι η ζωή είναι εξαιραιτικά καλή, και σαφώς καλύτερη απ ότι εδώ... Υ.Γ.2. δεν βλέπω κάτι λάθος σ αυτά που είπα... Το ότι κάπου αλλού ίσως τα πράγματα να είναι χειρότερα δε σημαίνει ότι πρέπει εμείς να είμαστε ευχαριστημένοι.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ωραία, θες να σου δώσω ένα παραδειγματάκι; Στην Αμερική δεν υπάρχει σύνταξη, υπάρχει μόνο βοήθημα. Αν λοιπόν δεν έχεις φροντίσει όσο δούλευες, δε φτάνει ούτε για το 1/3 του ενοικίου. Δε λέμε ότι μας ικανοποιούν, αλλά όλα είναι σχετικά. Και από το να γκρινιάζουμε μόνο, καλύτερα είναι να κουνάμε και λίγο το πωπό μας.
desolatorXT Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ωραία, θες να σου δώσω ένα παραδειγματάκι; Στην Αμερική δεν υπάρχει σύνταξη, υπάρχει μόνο βοήθημα. Αν λοιπόν δεν έχεις φροντίσει όσο δούλευες, δε φτάνει ούτε για το 1/3 του ενοικίου. Δε λέμε ότι μας ικανοποιούν, αλλά όλα είναι σχετικά. Και από το να γκρινιάζουμε μόνο, καλύτερα είναι να κουνάμε και λίγο το πωπό μας. και να κάνουμε τι??? ότι περνάει απο το χέρι μου προσπαθώ να το κάνω... Υ.Γ. όσων αφορά τιν κινέζα βέβαια, ντάξ, για τα άλλα ίσως έχει δίκιο, αλλα όχι και υποανάπτικτοι... (σε σύγκριση με τους κινέζους πάντα) Υ.Γ.2. στην Ελλάδα όμως ενώ προνοείς για σύνταξη, πέρνεις πάλι ψίχουλα
2arkoudi Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ειμαι συγουρος οτι και αυτη καπως ετσι ηθελε να ζει! ειδες τι κανουν τα απωθημενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.