KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Πότε το πα αυτό; :confused: Στο thread για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια Εσύ λες πως μπορείς να ανοίξεις όπου θέλεις επιχείρηση και να πιαέι. Όχι, δεν λέω ότι μπορείς να ανοίξεις όπου θέλεις. Talking out of your ass. Εγώ σου ανέφερα 4 παραδείγματα και σου απέδειξα πως δε συμβαίνει αυτό. Από τις χιλιάδες διαφορετικές επιχειρήσεις μίλησες για 4. Από αυτές τις 4 λοιπόν βγάζουμε γενικό συμπέρασμα; Να μη μιλήσω για βιομηχανίες αφού είμαστε μεταπρατική οικονομία. Ποιος σου μίλησε για βιομηχανία; Α και μάλλον επειδή δεν το ξέρεις μάθε πως η ΕΕ ζητάει πως αν προμηθεύεις με χαρτική ύλη την τάδε εφορία στο Περιστέρι πρέπει να προμηθεύεις και τις γύρω εφορίες η του νομού.Βέβαια εσύ σαν εταιρεία δεν έχεις τα μεταφορικά μέσα για να το κάνεις αυτό και θα σε φάει ο μεγάλος.Ακραιο παράδειγμα αλλά ελπίζω να με καταλαβαίνεις Να πάρει ένα μικρό φορτηγό. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, πόσα δρομολόγια θα πρέπει να κάνει; Είναι απλά χαζά τα παραδείγματά σου. Ωρες ώρες νομίζω πως είσαι γιος κανενός μεγαλοτραπεζίτη και απλά λες αλλά αντί άλλον για να μάθεις πως δουλευει η οικονομία της χώρας. Που το κατάλαβες; Τον πατέρα μου τον λένε J.P. Morgan. Με άλλα λόγια, καλύτερα γύρνα στο Lost καλύτερα ή στο thread του Ολυμπιακού, εδώ δεν προσφέρεις καν γέλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.