xnoudas_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το http://www.stargamos.gr που περιέχει άρθρα σχετικά με τον γάμο.
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να παντρευτώ με τον άνθρωπο που αγαπώ για να είμαι μαζί του και να κάνουμε παιδάκια;Για ποιό λόγο να ρίξω τόσα πολλά λεφτά για έναν ηλίθιο θεσμό και να μη κάνω κάλλιστα με τα ίδια λεφτά ένα ταξιδάκι αναψυχής μαζί του που πολύ πιθανόν να ξανα ζωντανέψει τη σχέση μας και τον έρωτα μας;Α ξέχασα όσα ζευγάρια δεν είναι παντρεμένα δεν είναι υπό τη προστασία του θεού. /οντοπικ: Σε ένα φτηνό φαστφουντάδικο ή σε βόλτα στη παραλία με το μικρό μου αυτοκίνητο: ''Μωρό μου δεν έχω λεφτά να σε πάω σε ακριβό restaurant για ένα ρομαντικό δείπνο, ούτε να σου πάρω ένα ακριβό δαχτυλίδι.Δεν θέλω να ακολουθήσω τη πεπατημένη όπως κάνουν οι υπόλοιποι για να σε εντυπωσιάσω, δεν είμαι τέτοιος τόσο καιρό είμαστε μαζί και ξέρεις πολύ καλά τη χαρακτήρας είμαι.Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ο,τι σ'αγαπώ πάρα πολύ και θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου...να ξυπνάω κάθε πρωϊ και να μου φτιάχνει τη διάθεση το χαμόγελο σου, το αγουροξυπνημένο μουτράκι σου και η ζεστή ανάσα σου.'' μπλα μπλα μπλα...νταξ, πιστεύω τη γλυτώνεις χαλαρά έτσι...ανώδυνα και οικονομικά.Στη τελική άμα δεν θέλει στα τέτοια μου.Άλλωστε εγώ μετά τα 10 πηδήματα αρχίζω και βαριέμαι.Κάθε μέρα φασολάδα;Δεμπαίζει. Ιουυυυυυυ! νταξ θεωρω οτι πλεον ο γαμος σε εκκλησια ειναι ξεπερασμενο και κιτσ αλλα οχι να μην την πας κ σε ενα καλο εστιατοριο. Jesus Christ Superstar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.