LIONOR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 τους αισθητηρες θεμροκρασιας που τους βαζεις και πως.; δεν πρεπει η θερμοκρασια που δειχνει να ειναι σε αντιστοιχα με τις στροφες του φαν; δηλ ας πουμε που βαζεις τον αισθητητα της cpu και της gpu; ειναι αξιοπιστη η θεμροκρασια που δειχνει ή λεει οτι θελει.;
rallistas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εγω δεν τους εχω ενωσει τους αισθητηρες γιατι δεν μου χρειαζονται κιολας μιας κι εχω το Everest.Παντως ενα Aerocool που ειχα δεν ηταν ιδιαιτερα αξιοπιστο. YΓ)Vatos επειδη δεν μπορουσα να το ξεσυνδεσω,το τραβηξα εξω.Ειναι αυτο που βλεπεις +0,3cm περιπου.
frou-frou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Tώρα το είδα και μου φένεται γαμάτο.Μάλλον θα το χτυπήσω. Μετράει τα watt συνολικά με ακρίβεια; Δηλαδή καίω πχ 140 , 155 , 180; H έχει κάποιες γραμμές που αυξάνουν και μειώνονται ανάλογα με την χρήση όπως φαίνεται στην φώτο;
rallistas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 με ακριβεια.διπλα στην μπαρα με τις γραμμουλες υπαρχει αριθμος αν δεις προσεκτικα.
LIONOR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μαλλον απλα μουρη ειναι και τπτ περισσοτερο.αν οι ασθητηρες δεν λενε σιγουρα την σωστη θερμοκρασια και αν ακομα η καταλαναλωση που δεχνει στο ρευμα ειναι στο.περιπου, τοτε απλα ενα ωραιο φωτορυθμικο ειναι και τπτ περισσοτερο.
rallistas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δε νομιζω να ειπα πουθενα οτι η καταναλωση ειναι στο περιπου.Επισης οσα panels εχω δοκιμασει,και ειναι αρκετα,με κανενος τους αισθητηρες δεν προκειται να δεις την πραγματικη θερμοκρασια που θα σου εδινε ενα λογισμικο που κανει αυτη τη δουλεια.Για μενα λοιπον ειναι ενας ομορφος τροπος να ρυθμιζεις τους ανεμηστιρες σου να μη σε ζαλιζουν οποτε εχεις αναγκη ησυχιας και να ξερεις την πραγματικη καταναλωση του pc σου.
LIONOR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 το οτι η καταναλωση ρευματος μπορει να μην ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, δεν ειπα ποτε οτι το πες εσυ. το λεω εγω συν το οτι δεν ξερω ποσο χρησιμο μπορει να ειναι αυτο. αντε να το δεις καμια φορα στην αρχη και μετα αντε γεια... οσον αφορα την ρυθμιση και καλα των ανεμιστηρων, εγω αυτο δεν μπορω να το καταλαβω. ας πουμε π.χ. στο δικο μου απλο πισακι, εχω 2 ανεμιστηρες, εναν στην καρτα γραφικων, και εναν στον επεξεργαστη. τους ρυθμισα μια φορα και αυτο ειναι ολο. Καταληγω λοιπον στο απλο συμπερασμα οτι περισσοτερο ειναι ενα ωραιο φωτορυθμικο παρα κατι ουσιαστικο...
rallistas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Συγνωμη για το off topic αλλα δεν εχεις ανεμιστηρες στο κουτι?:???: ΥΓ)Τωρα που καλοκαιριασε αν το αφηνα με τη χειμωνιατικη ρυθμιση θα το πηγαινα σχεδον για ψησιμο το hardware...
felikas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ωραίο φαίνεται, αλλά ψιλο-ακριβούτσικο ρε γμτ! Η προηγούμενη σειρά της Zalman δεν αξίζει λέτε περισσότερο? Αυτό με τα διακοπτάκια εννοώ. Τι έχει το καινούριο περισσότερο? thanx...
LIONOR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Συγνωμη για το off topic αλλα δεν εχεις ανεμιστηρες στο κουτι?:???: ΥΓ)Τωρα που καλοκαιριασε αν το αφηνα με τη χειμωνιατικη ρυθμιση θα το πηγαινα σχεδον για ψησιμο το hardware... οχι και να σου πω την αληθεια δεν χρειαζονται...
rallistas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ωραίο φαίνεται, αλλά ψιλο-ακριβούτσικο ρε γμτ! Η προηγούμενη σειρά της Zalman δεν αξίζει λέτε περισσότερο? Αυτό με τα διακοπτάκια εννοώ. Τι έχει το καινούριο περισσότερο? thanx... Μπορει να παιρνει 6 fans το αλλο αλλα εμενα προσωπικα δε μ'αρεσει καθολου το σχεδιο του.
felikas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ενα review για όσους θέλουν να το τσεκάρουν καλύτερα!
rallistas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Του πλεκει πραγματικο εγκωμιο!Οχι πως δεν το αξιζει.... ΥΓ)A proud owner!:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.