Προς το περιεχόμενο

Zalman Multi Fan Controller ZM-MFC2

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση πριν το πάρω.

Αναφέρει Ως τέταρτο έναν ανεμιστήρα

PWM Regulation Method 4 pin (Fan No.4)

Δεν γνωρίζω αν θα έχει τέτοιον το νέο σύστημά μου.

Αν δεν ua έχω θα στερηθώ την τέταρτη θέση ? η μπαίνει και κανονικός με 3 pin?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες το αγορασα και εγω...επειτα απο μερες-νυχτες ξενυχτι ετοιμο το modded watercooling tower μου.παταω το power on και ξαφνικα....το zalman να σφυριζει σαν χυτρα ταχυτητας που βραζει.Η αιτία??

Λογω περιορισμενης προσβασης στο πισω μερος του zalman....το molex ρευμα μπηκε ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!κι ομως....οποτε κλαψ....Προσοχηηηηη στα molex!!!!Αχ τι να κανω...να το ξαναπαρω η να παρω κατι αλλο?η να κανω τον κινεζο και να το στειλω RMA?τι λετε εσεις στην θεση μου?

Δημοσ.
παιδες το αγορασα και εγω...επειτα απο μερες-νυχτες ξενυχτι ετοιμο το modded watercooling tower μου.παταω το power on και ξαφνικα....το zalman να σφυριζει σαν χυτρα ταχυτητας που βραζει.Η αιτία??

Λογω περιορισμενης προσβασης στο πισω μερος του zalman....το molex ρευμα μπηκε ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!κι ομως....οποτε κλαψ....Προσοχηηηηη στα molex!!!!Αχ τι να κανω...να το ξαναπαρω η να παρω κατι αλλο?η να κανω τον κινεζο και να το στειλω RMA?τι λετε εσεις στην θεση μου?

Λογικα το πηρες απο Πλαισιο,οποτε αν σ'ενδιαφερει ακομα τον Κινεζο και πισω γρηγορα!:twisted:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ την μλκ μου γιατί με ψήνει να το πάρω...

είναι τόσο εύκολο στην εγκατάσταση όσο φαίνεται σε κάποιες φοτό?

απλά αντί να πάνε τα ανεμιστήρια στην mobo πάνε πάνω σ'αυτό, και αυτό παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό μόνο???

αυτό με την usb και το εξωτερικό τροφοδοτικό δεν πήρα χαμπάρι πως συνδέεται, και ο βασικός λόγος που το σκέφτομαι είναι για να βλέπω watt και κατανάλωση...

επίσης είναι συμβατό με όλα τα τροφοδοτικά? (τουλάχιστον με το δικό μου)?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

afto pou parakseneutika k dn kserw an stekei einai oti oi ri8miseis twn fan ksekinane apo tis 1000 strofes k panw.dld dn mporeis na tis pareis poio katw apo 1000?an einai etsi tote anti na glitwsw apo to 8orivo ti nixta 8a akougetai parapanw afou twra ta fan douleuoun girw stous 800.k kati allo, an ta fan sou einai mono me molex k oxi me 3pin dn mporeis na ta enwseis panw sto controller etsi?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμένα οι ανεμιστήρες μου έχουν το κλασσικό 4pin τροφοδοτικού αλλά τα σιδεράκια μέσα είναι 2. Το αγόρασα και γώ το zalman αλλά πρέπει να βρώ κατι να μετατρέψω το καλώδιο τροφοδοσίας απο τους ανεμιστήρες

Πήρα αυτό ελπίζω να κάνει 587036.jpg

Δημοσ.
afto pou parakseneutika k dn kserw an stekei einai oti oi ri8miseis twn fan ksekinane apo tis 1000 strofes k panw.dld dn mporeis na tis pareis poio katw apo 1000?an einai etsi tote anti na glitwsw apo to 8orivo ti nixta 8a akougetai parapanw afou twra ta fan douleuoun girw stous 800.k kati allo, an ta fan sou einai mono me molex k oxi me 3pin dn mporeis na ta enwseis panw sto controller etsi?

kaneis re paidia????

Δημοσ.

Λοιπόν, ακόμα ενας κάτοχος του MFC-2 και πέρα από τη γωνία θέασης (η οποία είναι τραγική) όλα μια χαρά. Κατανάλωση στο σύστημα μου:

- Idle: 370 Watt (give or take)

- In Games: 420 Watt

Σύστημα: Dual Xeon 5140 - 4GB RAM (FB DIMMS) - 6 x SATA HDDs - 2 DVDRs - ... 8800 GTX

@maouris: Μπορείς να του βάλεις ρύθμιση για κάτω από 1000 στροφές ... έχω 2 12cm Fans στις 900 ... και πέρνει και πιο κάτω ... θα δω μετά στο σπίτι μέχρι πόσο κάτω πάει ...

Δημοσ.

Εγω παιδια αν αποφασιζα να παρω ενα front panel για τον η/υ σημερα θα χτυπαγα το Zalman.Εχει καλα χαρακτηριστικα και ειναι μουρατο.Ολα βεβαια ειναι θεμα γουστου...

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα,εγω πηρα 2 και για τα 2 μου pc και το προβλημα μου ειναι με το ενα το αλλο δουλευει.συγκεκριμενα το διπλο καλωδιιο που παει CPU με που το κουμπωνω οπως λεει ο κατασκευαστης 1 σφιρισει ανελεητα και 2 το fun δουλευει σταματαει δουλευει σταματαει δοκιμασα το ιδιο fun σε αλλο καλωδιο μηπος το fun τα παιξε δουλευει μια χαρα.

τι μπορει να φταιει?

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...