los!!! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή με ενδιαφέρει να το αγοράσω και εγώ θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση και ελπίζω να καταλάβετε. Επειδή το tower μου έχει ντουλαπάκι το panelaki προεξέχει πολύ?
rallistas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Κατι λιγοτερο απο 1 εκατοστο πεταει το κουμπι του.
los!!! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Kάποιο κουτί μου φαίνεται θα πάρει πόδι...αρκετά μας ζάλισε...
red7genius Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 επειδη το ζαχαρωνω καιρο τωρα το πανελακι, και σορι που δεν προλαβαινω να διαβασω ολο το τοπικ, ειναι καλο το πανελακι ετσι?εχει βγαλει κανενα προβλημα?και οσοι το εχουν ειναι ευχαριστημένοι?ευχαριστω
rallistas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Με εξαιρεση την αρκετα μικρη γωνια θεασης ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.
pitolis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1)ποιο ειναι το min rpm για τους fan?(διαβασα σε ξένο site οτι παει λιγο πιο κάτω απο το μισό (5 volt περιπου )δηλαδη αν το rpm του fan ειναι 1000 αυτο μπορει να το περιορισει μεχρι τα 300 rpm περιπου ) 2)μπορω να συνδεσω 3-pin fan στην θέση για το 4-pin? 3) αν συνδέσω το 4-Pin pwm fan το min-max rpm ειναι αυτο που λεν οι προδιαγραφές του fan ή ειναι πάλι τα 5volt(για το min) που είπα πιο πριν? 4) max rpm (διαβασα οτι κανενα fan controler δεν φτάνει το max rpm των fan (12 volt ).δηλαδή αν εχω fan με 1300 rpm πόσο θα ειναι το max rpm αν το συνδέσω με fan controler? 5)έχω fan με blue leds , θα ανάβουν κανονικά τα leds αν ρυθμίσω τις στροφες πιο χαμηλά(ας πουμε στα 5volts)?
rallistas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Να σου απαντησω στο πρωτο οτι μαλλον παιζει ρολο ο ανεμιστηρας μεχρι ποσο κατεβαινει και στο τελευταιο οτι τα led δεν επιρεαζονται καθολου.
souvlaki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει μήπως κανείς που μπορώ να βρω καλώδια για το zalman mfc2?Πουλάνε πουθενά τέτοια? Αν κάποιος είχε το ζάλμαν αυτό κ του έχει χαλάσει ας μου στείλει ένα pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.