Προς το περιεχόμενο

Zalman Multi Fan Controller ZM-MFC2

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει να το αγοράσω και εγώ θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση και ελπίζω να καταλάβετε. Επειδή το tower μου έχει ντουλαπάκι το panelaki προεξέχει πολύ?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επειδη το ζαχαρωνω καιρο τωρα το πανελακι, και σορι που δεν προλαβαινω να διαβασω ολο το τοπικ, ειναι καλο το πανελακι ετσι?εχει βγαλει κανενα προβλημα?και οσοι το εχουν ειναι ευχαριστημένοι?ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1)ποιο ειναι το min rpm για τους fan?(διαβασα σε ξένο site οτι παει λιγο πιο κάτω απο το μισό (5 volt περιπου )δηλαδη αν το rpm του fan ειναι 1000 αυτο μπορει να το περιορισει μεχρι τα 300 rpm περιπου )

2)μπορω να συνδεσω 3-pin fan στην θέση για το 4-pin?

3) αν συνδέσω το 4-Pin pwm fan το min-max rpm ειναι αυτο που λεν οι προδιαγραφές του fan ή ειναι πάλι τα 5volt(για το min) που είπα πιο πριν?

4) max rpm (διαβασα οτι κανενα fan controler δεν φτάνει το max rpm των fan (12 volt ).δηλαδή αν εχω fan με 1300 rpm πόσο θα ειναι το max rpm αν το συνδέσω με fan controler?

5)έχω fan με blue leds , θα ανάβουν κανονικά τα leds αν ρυθμίσω τις στροφες πιο χαμηλά(ας πουμε στα 5volts)?

Δημοσ.

Να σου απαντησω στο πρωτο οτι μαλλον παιζει ρολο ο ανεμιστηρας μεχρι ποσο κατεβαινει και στο τελευταιο οτι τα led δεν επιρεαζονται καθολου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει μήπως κανείς που μπορώ να βρω καλώδια για το zalman mfc2?Πουλάνε πουθενά τέτοια?

Αν κάποιος είχε το ζάλμαν αυτό κ του έχει χαλάσει ας μου στείλει ένα pm...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...