steve62742 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 paidia piga simera apo tin ilektroniki kai kitaxa kai avrio mallon tha pao gia agora.ime metaxi tou panasonic cs-re9gke kai tou samsung aqv 09msan(http://www.megamarket.gr/samsungmoderatoinverteraqv09msa9000btu-p-48347.html?filter_id=34)...stin arxi ithela na paro to lg c09awr(http://www.megamarket.gr/lgartcoolmirrorinverterc09awr9000btu-p-27630.html?filter_id=55) epidi ine poli pio oreo,alla apoti ematha ta alla dio exoun ensomatomeno ionisti,pou ine poli kalo apoti katalava gia tin piotita tou aera(ama xeri kapios as exigisi ti akrivos kani).mporite na mou protinete kapio apo ta 3?
nk_surfer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Για μένα η επιλογή είναι πολύ εύκολη. Panasonic.
steve62742 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 les file?kai ego se afto kataligo malon...exo ali mia aporia,axizi to inventer?den exo pliri gnosi tis litourgias tou,alla apoti mou ipe enas pou exi magazi me ac sti gitonia mou,to inventer axizi mono gia megales epixirisis pou ta exoun oli ti mera anixta,alios gia spiti ine tsampa lefta.ti lete axizi?gt exoun arketi diafora me i xoris inventer(+-200 evro)kai epidi thelo na paro 2 ac ta +400 thelo na xero an tha pane gia kati kalo toulaxiston...
nk_surfer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Tα πλεονεκτήματα του inverter είναι χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, καλύτερη και σταθερότερη διατήρηση θερμοκρασίας, και χαμηλός θόρυβος. Βασικά το κυριότερο είναι η χαμηλή κατανάλωση. Αν το χρησιμοποιείς χειμώνα-καλοκαίρι και για ψύξη και για θέρμανση, πάρε inverter, θα έχεις σημαντική διαφορά στο ρεύμα. Αν πάλι σκοπεύεις να κάνεις συγκρατημένη χρήση, και αν το σπίτι διατηρεί μία θερμοκρασία σχετικά εύκολα (δεν είσαι π.χ. ρετιρέ) τότε πάρε το απλό.
Ingenius Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι ψήνομαι άγρια για το μοντέλο της Toshiba το Daiseikai με ιονιστή!!! Μέχρι στιγμής φαίνεται από τα κορυφαία στην αγορά με πληθώρα φίλτρων και από τα οικονομικότερα όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος (DC Hybrid Inverter), είναι βέβαια λίγο ακριβό...
orck Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 σε καινουργιο toyotomi (αγορα 16/05/2007) χθες το δουλεψα για πρωτη φορα και βγαζει αερα αλλα ειναι μολις μια ιδεα δροσερος, δυσικα μικρο δωματιο με κλειστες πορτες δεν καταφερνει να το ψυξει ΚΑΘΟΛΟΥ, χαρακτηριστικα το πρωι που ξυπνησα το δωματιο ηταν πιο ζεστο απο το υπολοιπο σπιτι παρολο που λειτουργουσε ολο το βραδυ στους 16 (μιλαμε για 9000btu σε 20τμ δωματιο) εχω μπλεξει με την εγγυηση του καθως η mediamarkt με κανει μπαλακι στην astra service οι οποιοι με κανουν μπαλακι σε ενα αλλο τηλ το οποιο δεν απανταει καθολου, επισης δεν απανταει καθολου και το τηλ της toyotomi τι μπορω να κανω;
Compaq99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα Samsung split 12000btu με κανένα 500ρικο μαζί με την εγκατάσταση.Τι εμπειρία έχετε απο Samsών?
dpasinis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι ψήνομαι άγρια για το μοντέλο της Toshiba το Daiseikai με ιονιστή!!! Μέχρι στιγμής φαίνεται από τα κορυφαία στην αγορά με πληθώρα φίλτρων και από τα οικονομικότερα όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος (DC Hybrid Inverter), είναι βέβαια λίγο ακριβό... Κορυφαίο μηχάνημα, αλλά δυστυχώς όπως όλα τα καλά κοστίζει....
Ingenius Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Βασικά έπεισα τους γονείς μου και τα σκάσαμε τα 1025 ευρώ :-D Απλά το μηχάνημα είναι κορυφαίο και αθόρυβο!!!
dpolal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Και τα Panasonic inverter βγαίνουν με ιονιστή εδώ και 3 χρόνια περίπου. Αρκετά ακριβά πάντως αλλά αθόρυβα τα άτιμα και απροβλημάτιστα. Έχουμε 3 στο σπίτι με το παλιότερο να φτάνει τα 6 χρόνια σε ηλικία.
kallair Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 stin ousia i texnologia inverter auto pou prosferei einai anti na stamata k na ksekina ton simpiesti opote xreiastei na paragei psiktiko fortio, rixnei aplws tis "strofes" tou. kathe fora pou ekkinei o simpiestis travaei kamposa amber. an sinipologisoume k to reuma pou glitonoume otan ipoleitourgei o simpiestis mas, katalavainoume k giati einai pio oikonomika ta inverter. apo thema thorivou den exei toso simasia pleon to ti mixanima einai alla pws to topothetei o allos. px an to valeis se ena palio spiti me diplo touvlo k den piasei kapou stathera, mporei o toixos na sou kanei ixeio k na exeis foveri vavoura. pleon akoma k ta made in taiwan kai malaisia pou kikloforoun exoun para poli kala epipeda thorivou. ta eponima omws exw na to lew. kapoia mixanimata prepei na valeis dipla to auti sou alla k na ta piaseis gia na deis an douleuei o simpiestis. oso gia to service pou lete paidia, kalo einai na to prosexete idiaitera auto. na dinei diladi i etairia sosto service. episi protimotero einai na kanete service sta klimatistika sas prin mpei to kalokairi giati tetoia periodo eimaste teleiws full k eimaste ipoxreomenoi na aporiptoume k douleies oste na ta bgazoume pera. etsi pronooume gia na min trexoume meta.
dpurpler Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Εγώ πάλι θα πρότεινα το πιο φθηνό που θα βρείτε να πάρετε. Αν εξαιρέσεις 2-3 εταιρίες, (DAIKIN, CARRIER κλπ) όλες οι μεσαιομεγάλες αγοράζουν συμπιεστές φασόν. Μόνο τα ηλεκτρονικά τους αλλάζουν και οι λειτουργίες που έχει το τηλεκοντρόλ. Οπότε ή πάτε στα απολύτως κορυφαία, είτε στο πιο φθηνό που θα βρείτε. Λίγο παραπάνω θόρυβος δεν με ενοχλεί αν είναι σε 12άρι κλιματιστικό να γλυτώσω μέχρι και 400 Ευρώ... Επίσης, μία απλή φόρμουλα υπολογισμού των BTU (για νορμάλ ύψος, ήτοι 2,5-3 μέτρα) είναι τετραγωνικά επί 500. Αυξάνουμε για κακομονωμένους χώρους, μειώνουμε για "πράσινα" σπίτια. Επίσης, αν το δωμάτιό μας έχει συχνά πολλά άτομα (πχ 5+, 20-25 m2), μεγαλώνουμε λίγο ακόμα τα btu. Επίσης, ΠΡΟΣΟΧΗ! CAUTION, ATTENTION! Αν βάλω ένα 9-αράκι σε 40 τετραγωνικά, με το σκεπτικό, "εγώ δεν θέλω να κρυώνω κιόλας, μιά δροσούλα απλά θέλω να έχει", το πιο πιθανό είναι ότι σε 1-2 χρόνια, θα καεί ο κομπρέσορας (την χειρότερη στιγμή κατά Μέρφυ). Πολύ απλά, ο κομπρέσορας δεν θα σταματά ποτέ! Οπότε, τσάφ. όλα τα παραπάνω από σεμινάριο Κωτσόβολου, ΔΕΝ είμαι ψυκτικός. Μην βαράτε αν έχω κάνει κάποιο λάθος, πάντως εγώ αυτά ακολουθώ κι όλα ΟΚ.
kallair Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Εγώ πάλι θα πρότεινα το πιο φθηνό που θα βρείτε να πάρετε. Αν εξαιρέσεις 2-3 εταιρίες, (DAIKIN, CARRIER κλπ) όλες οι μεσαιομεγάλες αγοράζουν συμπιεστές φασόν. Μόνο τα ηλεκτρονικά τους αλλάζουν και οι λειτουργίες που έχει το τηλεκοντρόλ. Οπότε ή πάτε στα απολύτως κορυφαία, είτε στο πιο φθηνό που θα βρείτε. Λίγο παραπάνω θόρυβος δεν με ενοχλεί αν είναι σε 12άρι κλιματιστικό να γλυτώσω μέχρι και 400 Ευρώ... ma me 400 euro parapanw auto pou perneis den einai aplws ena eponimo klimatistiko alla simpiesti tipou inverter pou simainei poli megali oikonomia. episis sxedon ola ta no name einai me R22 to opoio exei idi katargithei stin ameriki, kanada k se polles megales xores kai prepei na katargithei k stin ellada mesa sta epomena xronia. pragma pou simainei oti otan tha prepei tooote na allaksete/simplirosete freon sto sistima, na prepei na allaksete olo to freon, na kanete keno sto sistima k na allaksete to ladi lipansis tou simpiesti.... aaa! episis pernontas ena eponimo ksereis oti o simpiestis sou einai poiotitas k oxi kapoios kinezikos amfivolis poiotitas.
didymos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Έχω Carrier στο σπίτι εδώ και 4 χρόνια. Απόδοση: Πολύ καλή! Θόρυβος: Αρκετός, κι εγώ, το βράδι ειδικά δεν τον αντέχω... Ποιότητα κατασκευής: Μέτρια, υπάρχουν τριγμοί στα πλαστικά και ενίοτε συντονίζουν. Τιμή: Πολύ καλή (τότε που τα πήρα είχε 500 ευρώ το 9άρι και 800 ευρώ το 18άρι) Προσωπική άποψη: Αν το χρήμα δεν είναι εμπόδιο, πήγαινε σε MITSUBISHI.
skiaxtro7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 οπως βλεπω καθε ιουλιο θα ξεθαυεται το τοπικ .τι προτασεις εχουμε σε 9αρι ρε παιδες?κ κατι αλλο.η τοποθετηση ποσο παει περιπου?με τετοια ζεστη δεν θα αντεξουμε αλλο,αναγκαστικα σε λιγα χρονια δεν θα λειπει aircondition απο σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα