MasterX Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 σημερα εβαλε αυτο ο Κοτσοβολος σε εκπτωση.. Toyotomi GAN GAG A135TR Απο 370 τωρα στα 343ε.. Θα το παραγγείλω
nikosspeed Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 παιδιά αύριο οι δικοί μου θα πάρουν κλιματιστικά . θέλω να μου πείτε πως θα ξέρω ότι είναι χαμηλής κατανάλωσης και ποια είναι ποιο αξιόπιστα . ευχαριστώ
predator Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ψαχνω και εγω για ενα συμβατικο απλο 12αρι μεχρι 350 ευρω. αναμεσα σε gree και toyotomi ειμαι. εχετε καποια αλλη λυση? http://www.skroutz.gr/s/342253/Toyotomi-MTN-MTG-A135FS.html http://www.skroutz.gr/s/317235/Gree-Bee-GRS-123-H-BE-N2.html
noob Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Predator είμαι ακριβώς στην ίδια θέση και έχω βάλει στο μάτι ακριβώς τα ίδια. Κλίνω προς το gree λόγω της μεγαλύτερης εγγύησης.
leftermann Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 συνήθως η εγγύηση ισχύει με τον όρο να γίνεται η ετήσια συντήρηση από εξουσιοδοτημένο συνεργείο κλπ κλπ. Που σημαίνει ότι η εγγύηση κοστίζει ακριβά...
noob Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ναι τον γνωρίζω τον όρο αλλά δεν είναι όλες οι εταιρείες τo ίδιο τυπικές με το συγκεκριμένο όρο.Πάντως ούτως ή άλλως καλό είναι να γίνεται κάθε χρόνο η συντήρηση του κλιματιστικού.
Qpak Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Εγώ είμαι ανάμεσα σε: Lg Prestige 9.000 btu inverter 730€ και Lg Hero 9.000btu inverter 440€ Το inverter είναι απαραίτητο αν το θες ανοιχτό για να κοιμηθείς έτσι? Χωρίς inverter παίζουν συνέχεια διακυμάνσεις με το άναψε σβήσε που ενοχλούν τον ύπνο σωστά? Πάντως από τα χαρακτηριστικά το Prestige φαίνεται κορυφή για μικρό δωμάτιο (καλύτερα φίλτρα, καλύτερος ιονιστής,ρύθμιση για υγρασία,χαμηλότερη κατανάλωση) Τα αξίζει τα λεφτά του ή είναι το ίδιο πράμα με καλύτερη εμφάνιση??
predator Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Predator είμαι ακριβώς στην ίδια θέση και έχω βάλει στο μάτι ακριβώς τα ίδια. Κλίνω προς το gree λόγω της μεγαλύτερης εγγύησης. εγω παλι κλεινω προς το toyotomi, japan made φαινεται σοβαρη μαρκα. εχει ιονιστη και αφυγραντηρα κλπ. γενικα φαινεται στο χαρτι καλυτερο μηχανακι. το θεμα της εγγυησης ειναι οπως το ειπαν τα παιδια, δηλαδη ουσιαστικα κοροιδια αφου πρεπει να το πληρωσεις αλλη μια φορα στο service.
noob Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Απ' ό,τι έμαθα η εταιρεία δεν είναι αυστηρή ως προς το συγκεκριμένο όρο για να ισχύει η εγγύηση.Δεν είχα βέβαια ποτέ gree για να ξέρω σίγουρα.Πάντως σε αυτήν την κατηγορία τιμής μην περιμένεις τίποτα να είναι made in japan.Όλα κινέζικα είναι.Τα ακριβότερα toyotomi ναι αυτά είναι japan made. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2012 από noob
HERTHAN Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ενδιαφερομαι για αγορα Air Condition 12αρι inverter και μονο. Το διαθεσιμο ποσο ειναι μεχρι 600,00 ευρω. Σε περιπτωση που ξεφυγω απο το 600αρι παω μονο για Daikin αλλα δεν θελω να ξεφυγω με τιποτα πανω απο αυτο το ποσο γιατι και 600 με το ζορι θα τα εχω. Λοιπον εχω βρει 3 12αρια και συγκεκριμενα αυτα http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/407?compare=445735,1655488,1930647. Fujitsu-Toyotomi-Samsung ειναι οι τρεις μαρκες. Αναμεσα σ'αυτα τα 3 μηπως γνωριζει κανεις να μου πει ποιο ειναι καλυτερο και απο θεμα μαρκας αλλα και απο θεμα χαρακτηριστικων και δυνατοτητων? Αν εχει κανεις να μου προτεινει κατι αλλο φυσικα δεκτες ολες οι προτασεις απλα θελω να ειναι 12αρι και inverter.
HERTHAN Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εγω θα παιρνα μονο daikin... Ωραια δωσε μου τα υπολοιπα χρηματα για να παρω κι εγω ενα. Ενδιαφερομαι για αγορα Air Condition 12αρι inverter και μονο. Το διαθεσιμο ποσο ειναι μεχρι 600,00 ευρω. Σε περιπτωση που ξεφυγω απο το 600αρι παω μονο για Daikin αλλα δεν θελω να ξεφυγω με τιποτα πανω απο αυτο το ποσο γιατι και 600 με το ζορι θα τα εχω. Λοιπον εχω βρει 3 12αρια και συγκεκριμενα αυτα http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/407?compare=445735,1655488,1930647. Fujitsu-Toyotomi-Samsung ειναι οι τρεις μαρκες. Αναμεσα σ'αυτα τα 3 μηπως γνωριζει κανεις να μου πει ποιο ειναι καλυτερο και απο θεμα μαρκας αλλα και απο θεμα χαρακτηριστικων και δυνατοτητων? Αν εχει κανεις να μου προτεινει κατι αλλο φυσικα δεκτες ολες οι προτασεις απλα θελω να ειναι 12αρι και inverter. Το ξαναπαραθετω γιατι πιστευω πως γραφω πολυ αναλυτικα το τι ζηταω..... Αν μπορει καποιος να βοηθησει πανω σ'αυτο καλως.
kage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ξερει κανεις που θα βρω ινφο για a/c made in greece AIR COOL ?δεν δουλευει το remote και με ενα κινεζικο τηλεχειριστηριο δεν βρηκε τις συχνοτητες.
τακης2612 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 καλησπερα στην παρεα.εχω ενα θεματακι και θελω τη βοηθεια σας παρακαλω πολυ.σε λιγο καιρο θα ενοικιασω ενα δυαμερισματακι μεχρι 40m2.σκεφτομαι να αγωρασω ενα κλιματιστικο 12000btu inverter για θερμανση ολο τον χειμωνα και να μην δουλεψω καθολου το καλοριφερ.... αξιζει η θα πανε τσαμπα τα λεφτα?ευχαριστω!!
greekparot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 καλησπερα στην παρεα.εχω ενα θεματακι και θελω τη βοηθεια σας παρακαλω πολυ.σε λιγο καιρο θα ενοικιασω ενα δυαμερισματακι μεχρι 40m2.σκεφτομαι να αγωρασω ενα κλιματιστικο 12000btu inverter για θερμανση ολο τον χειμωνα και να μην δουλεψω καθολου το καλοριφερ.... αξιζει η θα πανε τσαμπα τα λεφτα?ευχαριστω!! Το 12αρι καλυπτει εώς και 25m2. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα