greekparot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ποια η γνώμη σας για τα toyotomi? Sent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Με ενδιαφερουν και μενα οι γνωμες για τα toyotomi.
greekparot Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αγορασα τελικα το akira 12αρι inverter με ιονιστη. Sent from my iPhone using Insomnia
da-vinci Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 daikin ftxn60 24αρι κορυφη αξιζει τα λεφτα του 130 τμ σπιτι και απο ψυξη δεν το αλλαζω σε σχεση με το samsung που ειχα ,daikin με χιλια. edit το μονο κακο ειναι ο,τι κανει θορυβο η εξ.μοναδα
greekparot Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ίσως επειδη είναι πολλα btu γιαυτο ακούγεται πολυ η εξωτερική σου μονάδα. Η δικια μου δε ούτε που ακούγεται. Δεν το περίμενα να πω την αληθεια.. Sent from my iPhone using Insomnia
Vakchos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα!!!!! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα τα φώτα σας προκειμένου να προχωρήσω σε αγορά air condιtion Ενδιαφέρομαι για 18άρι το οποίο θα καλύπτει το χώρο για ψύξη/θέρμανση Ψάχνοντας έχω χαθεί ανάμεσα στις μάρκες και τεχνολογίες που για εμένα είναι άγνωστες. τί θα μου προτείνατε για αξιόπιστη, οικονομική και αθόρυβη λειτουργία για αρκετές ώρες τη μέρα??? Το daikin ururu sarara είναι καλή κίνηση ή να προχωρήσω σε κάτι άλλο μιας και από ότι διάβασα δεν υπάρχει καλή εξυπηρέτηση και το μοντέλο είναι σχετικά παλιό?
masterg888 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ωραια αγορασεσ ενα midea σε τιμη toyotomi , αυτοι κατασκευαζουνε αυτα τα μηχανηματα. οσο αφορα αυτα που φερνει το carefur ειναι κατασκευασμενα απο τη gree ξερει κανεις που θα βρω ινφο για a/c made in greece AIR COOL ?δεν δουλευει το remote και με ενα κινεζικο τηλεχειριστηριο δεν βρηκε τις συχνοτητες. μπορεισ να βρεισ εδω www.soldatos.gr
Luxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ψαχνω για την εταιρια westpoint αλλα δε βρισκω κατι απο ελλαδα.. ΕΙναι μαπα;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το daikin ftx60 είναι "20άρι". Το ftx71 είναι το "24άρι". Τα λένε έτσι για να πουλάνε. Αν ακούγεται η εξωτερική μονάδα το πιθανότερο είναι κάτι να μήν πήγε καλά στην εγκατάσταση. Σε κανένε τέτοιο μηχάνημα δεν είχα πρόβλημα θόρυβου. Το ururu sarara είναι το απόλυτο μηχάνημα απο άποψη υγιεινής. Μπορεί να ρυθμίζει την υγρασία του χώρου. Είναι όμως πιο ακριβό απο τα υπόλοιπα. Για καλύτερο αποτέλεσμα στη θέρμανση θα πρότεινα το daikin nexura που θερμαίνει και με ακτινοβολία. Στα toyotomi είχα κάποια θέματα με την υποστήριξη σε ανταλλακτικό.
Kill_bill2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τα κλιματιστικά μέσω του ζεστού αέρα θερμαίνουν μεγαλύτερους χώρους απο θερμοπομπούς. Αν είναι να κλείνουν τα πτερύγια και να γίνεται θερμοπομπός, τι νόημα έχει;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δεν λειτουργεί έτσι. Εκμεταλλεύεται τη μετάδοση θερμότητας με ακτινοβολία ΜΑΖΙ με τη μεταφορά του ζεστού αέρα.Το πραγματοποιεί μάλιστα ΧΩΡΙΣ ηλεκτρική αντίσταση αλλα με τη θερμότητα που αντλεί απο τον εξωτερικό περιβάλλον. Ετσι εχουμε ένα κλιματιστικο που ζεσταίνει με τον ίδιο ευχάριτστο τρόπο των καλοριφέρ (και αυτά θερμαίνουν με μεταφορά και ακτινοβολία) αλλα με πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
Kill_bill2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εννοείται δεν θα έχει αντίσταση, αν είχε θα ήταν θερμοπομπός. Δεν είπα εγώ αυτό. Πατάς το κουμπί radiant και "τραβάει" θερμότητα απο την μετάδωση του αέρα και γίνεται θερμοπομπός ακτινοβολίας. ΄Ετσι έχεις θέρμανση ακτινοβολίας αλλα μειώνεις το εύρος της θέρμανσης. Επίσης έχεις και απώλειες λόγο της ανάποδης ακτινοβολίας στον τοίχο. Το έχεις δοκιμάσαι αυτό ή το είδες και σου άρεσε;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το έχω μελετήσει και μου άρεσε. Απλά κανένας δεν το βάζει γιατί δεν μπορεί να καταλάβει το όφελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα